283

Шефа

преди 1 месец

Г-жа Незаменимата дали ще си подаде оставката най-после или ще продължава да командори в родната художествена гимнастика?Признайте си г-жа Раева че се месите в работите на треньорите и създавате хаос при подготовката на съчетанията !На практика сте една интригантка със свръхпретенции и слаби умения! Не става само с връзки г- жо ,трябва и акъл!

282

Политкоретен

преди 1 месец

Хайде да започнем с тактическите грешки, г-жо Раева: на предната Олимпиада момичетата бяха психически спокойни. Имаха работа с психолози и мотиватори. Този път бяха изключително нервни. Единствено Боряна направи 8 съчетания без грешка. Второ, защо всеки път само ние избираме безумно рискови съчетания, уж да шашнем журито? Другите отбори играеха на сигурно. Щом нещо месеци наред не се получава в зала, малко вероятно е да успее на самото състезание. Трето, защо си хвърлихме силите в квалификациите, а отслабнахме на финала? Както Стелияна, така и отборът прегряха именно на квалификациите. Четвърт

281

реалист

преди 1 месец

Раева оставка!

280

До 285

преди 1 месец

Да, оставиха се да бъдат бити от посредствени отбори, които на всички купи, световни и европейски първенства са много места назад. Това се получи заради груба грешка при първото изиграване. Нищо чудно да са взели пари за да я направят.

279

Няма думи

преди 1 месец

Tези се сринаха напълно. Да отидат с най-голямата кошница, а да си тръгнат без нито един медал!? Четири години труд и сума ти пари на вятъра...

278

Анонимен

преди 1 месец

Класацията беше така : България Италия Китай !!! Израел е агресор и няма място на Олимпиадата.

277

Миризливи лайна сера

преди 1 месец

Пацyли дибели като мумли!!

276

Анонимен

преди 1 месец

Освен това аз не видях и българското знаме в залата ?!? Имаше знамена в горния десен ъгъл на екрана но не видях нашето .

275

Анонимен

преди 1 месец

Защо не допуснаха Русия и Беларус а допускат Израел и украйна? Не стига това ами им дават медал. Фалшив и незаслужен. Трябва правителството да протестира пред МОК. Главчо екскурзианта къде . е. Бил във Франция защо ? България е измамена !!!

274

Анонимен

преди 1 месец

До273 Погром е когато нацистите са прочиствали евреите халхабер си нямаш от история.

273

Анонимен

преди 1 месец

Без рускините, толкоз.

272

Анонимен

преди 1 месец

Какво ще върне хахаха?

271

справедлив

преди 1 месец

Сираковица да връща парите с които завлече всички данъкоплатци.Тази смешна федерация ни струва колкото десетина детски болници с чисто ново оборудване.Дъртата крадла направо плаче за Сливенския , ако не върне парите ни!

270

Анонимен

преди 1 месец

Тотален провал за "грациите". Да ги бият Китай, Израел и италианките на олимпиада на която я няма Русия и Беларус е тотален дебилизъм! Едва ли вече ще имаме друг шанс за толкова лесен златен медал.

269

След

преди 1 месец

Нешка Робева погром... и ще продължава ...

268

Анонимен

преди 1 месец

Раева, върни Парите на Българският Народ, дължиш най-малко 7 500 000 лева - в Швейцарска Банка ли са или в ОфШорка?!

267

Анонимен

преди 1 месец

Тази олимпиада ще бъде запомнена като Олимпиадата на из вра те ня ците и натурализирани те бежанци и мигранти. Не само в българския отбор, гледам че почти всички отбори са бъкани с чужденци.

266

Анонимен

преди 1 месец

Важното е, че олимпиадата не беше замърсена с руснаци и белоруси. Не стигат гейските изпълнения на франсетата ами и ако руснаци имаше там това щеше да е най-долната олимпиада от всички. Не че 2024 не е на челните места, но 1936 си остава номер едно като най-гнусните игри.

265

Анонимен

преди 1 месец

Важното е, че на Израел са дали медал...

264

Наблюдател

преди 1 месец

Слабичко.