11

Не знам дали някой

преди 1 месец

ще прочете това, което ще напиша, защото горният материал е качен още снощи. Ще повторя нещо, което чух от един много възрастен лекар арабин от Багдад: В никакъв случай не бива да се пие кафе на гладно. Ако нямаш възможност да се нахраниш преди да изпиеш кафето, тогава изяж поне един залък хляб, след това го пий. Консумацията на кафе на гладно рано или късно уврежда стомаха.

10

Анонимен

преди 1 месец

Не става ясно какво кафе да пием, за да е хем ободряващо, хем здравословно? И да не е много скъпо.

9

Анонимен

преди 1 месец

Пиите кафе и си вдигайте кръвното налягане всекидневно. После рано рано гушнете букета.

8

Анонимен

преди 1 месец

Ако сте в София задължително бутилирана вода за кафето ви. С вода от чешмата не се получава нищо, все едно пиете втора цедка. Софийската вода е ужасна, дори за миене на ръцете не става требе да се счупиш от търкане докато се отмие сапуна. Това вода ли е?

7

Анонимен

преди 1 месец

Ле ле как на тоя му израснала косата от кафето!

6

Анонимен

преди 1 месец

Магическоото кафе на господина е полезно направо лечебно е на Дъбов, но ще ви излезе скъпо, когато е със захар и мляко няма никакво значение какво е кафето, единствената разлика идва от това дали е арабика и робуста като арабиката е по-скъпа не защото е по-доброто кафе а защото се гледа по-трудно. Лично аз вяра на нито един пишман бизнесмен българин няма затова Кибмо, аре бегай *** и си оправи прическата!

5

Анонимен

преди 1 месец

Уникално мизерна напитка. Може да доведе до аритмия, обостряне на разширени вени и хемороиди, дразни стомаха, повишава кръвното. Който има здрав стомах и няма проблеми със сърдечносъдови заболявания да пие. Кафето е като цигарите, всеки може да го пие докато организма му каже стига, който пренебрегва знаците на организма си и продължава да упорства с вредните навици се преселва от другата страна на тревата.

4

бл

преди 1 месец

От тогава ближеш друго?

3

днес.ру

преди 1 месец

Мъка рашистанска! Украински подкрепления от танкови части се събират край Суми и се гласят да преминат границата, а над Белгородска област прелитат първите дронове.

2

Нане

преди 1 месец

Имаше един лаф някога...Ше пием ли кафе с райбер...===)))

1

бл

преди 1 месец

Къде ги намирате такива празнодумци??? Почти и очаквах да "разкрие" от къде да си купуваме тези 5% добро кафе. Естествено и тук не минало без старобългарски изрази като "Ние по дефолт..."