61

Буда нудиста

преди 1 месец

Кви са тея социалистически съревнования м/у мъжете и жените?

60

ДЪР * АВНА РАБОТА

преди 1 месец

Имам колежки, които по над 20 години изкараха нямат и една командировка, при положение, че това е в основата на нашата работа, нямат една вечер извън дома, а мъжете за педиод от между 5 и 10 години работа имаме по около 1 година командировки, а женските нямат и 1 ДЕН! И накрая даже взимат повече, защото имат "стаж", изобщо не напускат колежките от тази работа, от няколко стотин жени само и единственно една видях да напуска, само една, за период от 8 години!

59

ДЪРЖАВНА РАБОТА

преди 1 месец

При държавната работа няма разделение между половете относно заплащането, НО има разделение при количеството и качеството на извървената работа! Женските при нас казват " няма жени, няма мъже'' и като дойде време да се носи нещо, каквото и да е не само тежки неща "ааа ние сме жени, неможем", без нас мъжете даже и тубите за вода на диспенсъра немогат да си сложат, а пък камоли да ги домъкнат, иначе на банкомате сме равни. И тук говорим за силови структури структури, трябва и те да са годни

58

ОТЛИЧНИ МУЗИКАНТИ

преди 1 месец

До ITВзимат повече от мъжете в ИТ индустрията, но ако ги няма женските, бизнеса ще продължи да работи! Ако ги няма мъжете в ИТ, какво ще правят жените? Просто са по-добри с духовите инструменти.

57

до мма

преди 1 месец

Не забравяйте, че един ден всички ще сме стари, включително и ти, мма.... и тогава нищо чудно и на такива като теб да ти намерят цаката как да те мамят... А в същото време някакви (като тебе сега) да обясняват бясно, как "пари не ти трябват", защото си стар "ферментирал", "слабо умен" и "дементен".

56

до мма

преди 1 месец

Вместо да подиграваш възрастните хора, намери начин да наказваш такива като "комисар Попов". Тези възрастни хора навремето са били възпитавани да са доверчиви и послушни, живяли са в що-годе стерилно общество откъм кражби, престъпност. Има няколко такива като тебе, редовно бълвате подигравателност и необяснима озлобеност към старите хора...

55

anonimen

преди 1 месец

Мъжете са по-агресивни и настоятелни, това ги тика напред. Жените са по-прилежни, но не смеят да рискуват и не учат неща, които са сложни и които хората се нуждаят. От друга страна, като се заслушвам в женски разговори (жена съм), никога не чух да говорят за бизнес, за това как да се подобрят, мноог често са само клюки

54

IT

преди 1 месец

Има още един сектор - моите колежки получават около 10% по-добри заплати от моите колеги в средна IT-фирма в София. Просто са по-прилежни и си изпипват както трябва всеки проект, за разлика от повечето колеги...

53

!!!

преди 1 месец

Някои от жените с музикалните умения си докарват хо-големи заплати ! ФАКТ!!! Но винате не е в тях а в комплексираните им началници! Още по-неоспорим ФАКТ!!!

52

Умната жена

преди 1 месец

Не работи и взима пари ,завърти главата на някои *** които я работи по чужбина я е на някои щат на държавна ясла и е готова (лично познавам няколко такива )

51

Анонимен

преди 1 месец

Стига с тази феминистка пропаганда, мъжете вършат повече работа, затова вземат повече пари, това е факт и само някой който никога не е работил не го знае

50

До 34

преди 1 месец

Ти питаш, "какво се прави по въпроса мъжете да догонят жените по образование?" Самите мъже трябва да направят нещо по този въпрос. Ти какво предлагаш? Някой да им налива знания в главите с фунийка ли? Човек си сяда на 4-буквието, учи и взима диплома за по-висока степен на образование. Какво друго да се направи по въпроса?

49

До Ицо Хазар

преди 1 месец

Разсмя ме бе, умник. Защо не попиташ за колко време се амортизират жените, които практикуват древния занаят и то по 10 часа на ден без прекъсване? Ами тя дали ще издържи повече от 2-3 години на такова темпо? За няколко години се амортизира напълно и вече трудно ще се намери някой да легне с нея дори само от съжаление. И дума не може да става да роди дете след няколко години "работа" с такова натоварване. На Околовръстното някои висят по 5-6 и повече години, но я спрат един клиент на ден, я не.

48

Ицо Хазар

преди 1 месец

Какво ми спорите? Жените има взимат по 200-300лв. средно на час. Красавиците с хубави п....и. Почват работа на 17-18г. и завършват работа на 50г. 20дни по 10 часа = 200ч. x 200 лв минимум =40000лв. месец / 480 000 лв. годишно. Ако с брат и братовчеда успеят в Германия стават 300 евро на час. 200ч x 300евро = 60000евро или 120000 лв на месец или 1440000 лв на година хубава ромка.След данъците(19%) ако дели 50/50 с брат и братовчед пак ше зима по 580 000лв.Па вие си спорете ..българи..IT..хамали

47

Математик

преди 1 месец

Който работи - печели, който не работи - печели!

46

Анонимен

преди 1 месец

От сплетни, сърдене, ядене и клюки не им остава време да работят.

45

Анонимен

преди 1 месец

Някой може ли да обясни защо женския спорт бъка от мъже, а в мъжкия спорт няма нито една жена?Мъже медицински братя се търсят много. Особено в спешните отделения. Много са ценени там.

44

Анонимен

преди 1 месец

Жена на ръководен пост в 90% от случаите е трагедия. Жените не са свикнали да носят отговорност за действията си и си позволяват твърде много некомпетентни или нерационални действия когато са на такива позиции. И последствията ги понасят всички останали, само не те.

43

Жените са Зле

преди 1 месец

Ако мъжете и жените вършеха същата работа като количество и качество и знам, че жените са по-ниско платени аз щях да НАЕМАМ САМО ЖЕНИ. Така, печалбата на фирмата щеше да е на макс, обаче жените работят по-малко и затова вземат по-малка заплата.

42

Анонимен

преди 1 месец

Флезиорки и минекуризки.