327

ядосан

преди 1 месец

Значи, като взема една сопа.....

326

Анонимен

преди 1 месец

лично ще превъзпитам държавен служител ако разплаква баби по пазара!

325

Инж+

преди 1 месец

Бабите ДДС-арки съсипват хазната!!!!

324

анонимен

преди 1 месец

Мръсотията НЕ Е ОТ ВЧЕРА,и при тодор живков,пак гонеха БАБИТЕ ПО ПАЗАРИТЕ,те са най-слаби и най-уязвими,пред ВЯДЯНИТЕ ОБЩИНСКИ И ДЪРЖАВНИ ТЪРТЕИЙ

323

А ИМАТ ЛИ

преди 1 месец

КАСОВИ АПАРАТИ

322

Номерет е друг

преди 1 месец

Масово въвеждат цифровизацията, така наречената програма от "от фермата до вилицата", всичко се проследява Вече има договори с големи търговски вериги електронни ваучери за храна. Масово ги бърка глобалистите, че българите се съпротивляват на ГМО зеленчуци и синтетични меса. Сега са го докарали на миризма домати, но като почнат да се развалят отново мирис на риба. Та цифровото евро цели пълното проследяване на гумата наречена храна. Ето защо Кеш и лев задължително, те са пътят към Свободата.

321

Скоро имах

преди 1 месец

работа в провинцията, няма да спомена в коя посока. За около 36 лева, купих един голям пъпеш, пълна торби с чушки и домати, 2 малки дини, истински български картофи 2 торби, една торба краставици. Такъв пъпеш не бях ял през живота си. Чушките истински. Краставиците и доматите, уникални. Така че прекупвачите, големите вериги, малките квартални спекуланти няма да ме видят повече като клиент. Жената се разплака, не вярвала, че в България имало истинска храни. Долу ръцете от българската храна.

320

Реалиста

преди 1 месец

АЛОО министърчета и разни други в власта. Айде спрете с вашите идиотщини.Не закачайте бабите .И без това са толкова ощетени с техните смешни пенсии.Прекалявате еййй.

319

Анонимен

преди 1 месец

Това отнася ли се за пазарите извън София в други населени места?

318

Анонимен

преди 1 месец

Долу ръцете от бабите те са ви майки

317

Анонимен

преди 1 месец

До 326 Спасе бабите си ги видял,интересно,как не си видял ,собствениците на малки магазинчета,как изкупуват бира "Пиринско пиво"пълнят по пет колички бира и после в магазинчето ,я продават по 3.50лева за бутилка,попитах касиерката,защо няма ограничения,като при бананите,които бяха ограничени,до 5кг.тя отговори незнам,шефовете ни знаят.

316

Анонимен

преди 1 месец

Засуканите ромки по пазарите продават и каквото са "набрали" през нощта съплеменниците им. Към края на соца в Пловдов даваха възможност покрай реката, на малки парцели хората да отглеждат зеленчук. На това място му казваха "конфуто", защото производителите там едва ли не се блъскаха един в друг, както в един танц "Конфу", който беше модерен наврмето. За съжаление, каквото пловдивчаните обработват през деня, нощем мързеливите столипиновци го крадяха, придвижвайки се по реката със салове.

315

Анонимен

преди 1 месец

По пазарите колкото щеш млади ромки с маникюр, по ръцете им личи, че не са производители, но продават ли продават на високи цени онова, което мъжете им са изкупили по места от възрастни производители къде с изнудване, къде със заплахи на безбожно ниски цени.

314

Анонимен

преди 1 месец

До аноним 333 Не само си крият кантарите, ами са овладели и различни способи да ги манипулират.

313

аноним

преди 1 месец

А защо търгашите от пазара си крият кантарите по-навътре,и не дават касова бележка.

312

Ббб

преди 1 месец

Зеленчуковите пазари или фермерските пазари? А всъщност са общинските и кварталните пазари. Тия пазари рано или късно общината ще ги продаде и ще направят някой Мол на терена им. Търговски център на мястото на пазара. Естествената еволюция. В Истанбул гледам е така. На тия пазари, ако не те излъжат в кантара ще ти пробутат гнили домати. И колко от продавачите са производители и колко наистина са произвели това което продават. Всичко е мижи да те лажем.

311

Крива чушка

преди 1 месец

До Син патлажанМайка ми, пенсионерка на село всеки четвъртък изнася на пазара от собствената си градина по няколко килограма домати, чушки или лук. Между 30 и 70 лева изкарва. Тези, с големите дворове и оранжерии продават собствената си продукция и купуват от нея за вкъщи!? Сещай се защо. Последния месец поне двама от редовните търговци пенсионери са се отказали заради напредла възраст. "Купувайте от бабите в пазара, не от ц***ните прекупвачи пред него". Така пращат на село на пазара децата си.

310

Анонимен

преди 1 месец

На сергиджиите по пазарите не им върви търговията в прованса. Хората не искат да им купуват старите, залежали гръцки/ турски стоки с етикет "български" краставици, "български" домати. Продукцията им мирише на старо и на мухъл. Домати 4 лв. през август месец. Нечувано! Затова хората чакат пазарния ден, за да си купят връзка лук, торбичка шипки, 5 домата или шепа люти чушлета от някоя баба. Сергиджиите по пазарите плащат наем на местен феодал, който държи сергиите. Там е ключът от бараката.

309

Анонимен

преди 1 месец

Колко е атлантическо ежте скакалци и бабалюги *** от болести

308

Спас

преди 1 месец

Не съм против бабите по пазарите, но от личен опит знам за баби които всяка вечер в Кауфланд пълнят чантите с зеленчуци, изчакват промоциите и купуват например моркови за 40 ст. на килограм. На другата сутрин са на пазара.