27

Анонимен

преди 1 месец

Най-вероятно там поне полицията си върши работата, като цяло. Местни българи без никакво чувство за срам или пък чест да не се обаждат, страната е ***. Съжалявам - проблеми бол.

26

Киро Брейка

преди 1 месец

Едно времи такиа пъчаври го карах по Испания.

25

Няма труп

преди 1 месец

Но има задържан.

24

мак

преди 1 месец

Трагедия, жалко за жената. Но щом убиецът не е гост, публикуват имената му. Иначе пълно затъмнение, психически болен, нервно нестабилен, загадка.

23

Само

преди 1 месец

Дето е индийка.

22

АзъКанъАзъ7112136860

преди 1 месец

Видях я на няколко снимки и твърдя,че не е етническа и генетическа Българка. Подобно убийство не е изолиран случай.Разбира се,ако се докаже,че вина убийство. Аз не виждам да има труп някъде,а при липса на труп убийство няма . Този възрастен германец е бил жертва на измама и тепърва трябва да анализираме фактите. Ромите често се предлагат за компания в Германия и след себе си оставят празни сейфове. Един германец бе убит в България от ромка и тя му стана наследник. Масово е.

21

Анонимен

преди 1 месец

колко ли доктори и ядрени физици са я порили . това същество е поело тонове бяла течност , преди да бъде захвърлено в канафката с голямото си червено сърце . голяма трагедия за новодошлите германци ще е ...

20

Анонимен

преди 1 месец

Колко е тарифата на червените фенери :)))

19

Русия

преди 1 месец

Атлантическити ценности

18

Анонимен

преди 1 месец

червените фенери ...

17

пияница мистик

преди 1 месец

33 годишна, с татус цял ръкав си прави срещи със 73 годишен старец. Има ли смисъл да се разсъждава изобщо какво е работила? Това е рискова професия все пак. Затова ВИП Ескортите си имат паник бутон в тях или ходят по такива срещи, докато сводника ги чака в колата

16

Сандо

преди 1 месец

Без труп няма убийство!

15

тоя Разгонен

преди 1 месец

ЧичкоПарично - толко ли няма Украински Бежанки в Германия, че летял чак до Обединените Арабски Емирства за Застаряващи и Изхабени Магистрални Труженички от Бългерия?!

14

Анонимен

преди 1 месец

33 годишна се среща със 73 годишен. Проституция?

13

пенсионер-ветеран

преди 1 месец

Набори - Мислете поне Малко преди да трябва и да ги Лежите: "33-годишната в квартала на червените фенери в Хаджрат с татуировка на червено сърце на предната част на врата си и по цялата дясна ръка" - за толко Лош Мат'рял - просто не си струва!!

12

:-)

преди 1 месец

А бе защо така на българките все им се случват лоши неща, където и да отидат? Все ги бият. Все ги гонят. Кой ли е виновен?

11

Анонимен

преди 1 месец

Крайно време е фашистка-реваншистка германия да бъде унищожена от Червената армия, този път окончателно!

10

Анонимен

преди 1 месец

Значи все пак има някакви сведения, че тя е тръгнала с него за Бавария. Поне такъв извод си правя от съдържанието на материала. В противен случай, с издирването щеше да се занимава полицията в съседната държава.

9

Като коментирате

преди 1 месец

знаете ли къде е това червените фенери в Хаджрат и къде е Бамберг? Това са поне 500км разстояние! Едното е Хамбург а другото Бамберг (провинция Франкен)! Ами какво да обясняваш на копторни мишоци не излизали от бърлогата? Причините да съвсем други и ще видим какво ще измислят дойчовците!

8

Мара общата

преди 1 месец

Немска- българска обич.