11

охобохо

преди 1 месец

И в какво точно се състои подготовката на тези олимпийски атлети и атлетки? И на каква бази ги оценяват? Правилник ли имат?Пълна пародия. От година на година все по изумени спортове вкарват в олимпийските игри без да имат нещо общо със истинския спорт

10

Анонимен

преди 1 месец

Едната била сто грама по-тежка за деня, другата се борела за правата на жените. Къде го дават това. Тука става дума за мъжа под всякаква форма и неговите права.

9

Анонимен

преди 1 месец

Едно време играех брейк в подлезите.Не знаех ,че съм спортист

8

Русофоб

преди 1 месец

Съвременният период в европейската история сигурно след време ще е определян като най-комичният. За жалост, добрият стар континент вече се управлява от шутове. На какво ли не се нагледахме - джендърия, паради на гнусотата, приемане с отворени обятия на ислямската инвазия, въвеждане на какви ли не забрани и ограничения за нормалния, здравомислещ човек. Европа не загива. Напротив, тя се забавлява, мамка му! Пируват и танцуват откачените. Враговете, за съжаление, се кефят на падението.

7

Анонимен

преди 1 месец

А синия скротум не беше ли политическа пропаганда? Това е политиката на вокизма

6

До 4

преди 1 месец

А космати до зъбите мъжаги в тесни трика те възбуждат

5

Фют

преди 1 месец

До 5. Спорта не е политика бе, л***хман. Има си място и време, където да показват политически лозунги. Но я подкрепям в исканията си.

4

Анонимен

преди 1 месец

Господи помилуй! Сега проверих, има и такова нещо на Олимпиядата, мятат се по земята, облечени в някакви широки дрехи, ужас!

3

Анонимен

преди 1 месец

Съзтезателка по брейк танци? Ама и такава дисциплина ли има на Олимпиадата?????????

2

Олимпиада

преди 1 месец

И брейк танци? Ама щом мъже мой да се бият жени що не и таз извратня

1

Анонимен

преди 1 месец

Олимпийска състезателка по брейк танци?!?! И това ли го водят за спорт вече?