46

ПУТИН-ВОР!

преди 1 месец

УБИЕЦЪТ НА НЕМЦОВ Е ТЕРОРИСТ НОМЕР ЕДНО В РУСИЯ И ЦЕЛИЯТ СВЯТ А НЕ ТОЯ *** ИЗПЪЛНИЛ ПОРЪЧКАТА ! В УКРАЙНА ЩЕ МУ ВИДЯТ СМЕТКАТА ГАРАНЦИЯ!ГОСПОД ЗАБАВЯ НО НЕ ЗАБРАВЯ!

45

Анонимен

преди 1 месец

тея на снимката и тримата са с по две магистратури от Кеймбридж и с по поне една от Харвард! "убавциииии! Дано скоро ги огънат в бели чаршафи и туп в дупката!

44

Анонимен

преди 1 месец

На диктатора такива са му войниците, убийци и терористи

43

Христо Христов

преди 1 месец

До 43 Солнцепек се използва навсякъде където може. От Мариупол през Бахмут и мисля и във Волчанск.

42

Кравар Евроатлантик

преди 1 месец

То не било "Киев за 3 дни", ами "Курск за 3 дни". Грешка в превода.

41

Анонимен

преди 1 месец

Появиха се информации за използване на термобарични боеприпаси срещу част от украинската армия в Курска област.Използването на ТОС1,разговорно Солнцепек досега се смяташе за табу.От загиналите и пепел не остава,просто за секунда изчезват във въздуха при температура над 3000 градуса по Целзий.Ако е вярно и ги използват и на руска територия,то дали ще го използват и на украинска,което се смяташе за табу,поне досега.

40

Фитока

преди 1 месец

Боса на центъра за противодействие на дезинформацията при украинската безопасност при украинската армия(ей че дълго) каза на свой ред,че придвижването на крупни сили на армията на Беларус към границата провокация целяща да отклони вниманието от операцията в Курска област.

39

Фитока

преди 1 месец

Вчера ПВО на Беларус е свалила безпилотни апарати и дронове влезли от Украйна.Лукашенко го нарече провокация целяща разширяване на конфликта.За всеки случай в помощ на граничарите са отправени ракетни войски и танкове,като Лукашенко заяви,че всяка провокация ще получи ответен отговор и предупреди Запада,че последствията ще са катастрофални.

38

Алекс

преди 1 месец

До Анонимен37 "Колони от руска военна техника се придвижват към Курск." Една такава колона HIMARS добре я позапържи.ВСУ разполагат с още HIMARS.

37

Анонимен

преди 1 месец

Като бял ден е ясно,че няма да се върне жив! Точно затова го пускат от затвора! Току-виж иначе разкаже, Кой е поръчал Немцов!

36

Анонимен

преди 1 месец

нема доброволци пускайте затворнците

35

Анонимен

преди 1 месец

Колони от военна руска техника и армия,се предвижда към Курск!! Лелеее Хохлиии,живи Нямате шанс,да се върнете в Хохлия!!!-:)

34

Анонимен

преди 1 месец

С този и без този индивид,руснаците ще удавят украинците в собствената им кръв,дръзнали да стъпят в РФ!!! Въпрос на време е.Вече Ги подпукаха яко!!Русия Не преговаря с Никого а действа!!!

33

Анонимен

преди 1 месец

Нещо става, щом съюзниците ни са наложили пълно информационно затъмнение. Или Украйна бере душа от бой или иде бялото слънце.

32

анонимен

преди 1 месец

Украйнската армия провежда специална операция в територията на Русия, и унищожи 276 руски войници, участвали в терористична специална операция срещу населението на Украйна.

31

Анонимен

преди 1 месец

В Русия е така. Свестните са в затвора, а убийците на свобода. Русофилите искат това са стане и в България.

30

Анонимен

преди 1 месец

Значи новината е от Март а ,, кадърните журналисти '' от сайта чак сега са попаднали на нея ( случайно) и решили да ни я поднесат. Буахааааа

29

Лелеее

преди 1 месец

Цял свят им се смее на руснаците. Няма нация дето толкова да се е излагала в цялата история на човечеството

28

Fake news!!!

преди 1 месец

Статията е провокативна и фашлива с цел да оскверни сиянието на нашего царя Пу Късии!В специалная операция за Родину Блатная са патреоте само,православни и правоверни,по собствено желание,усмотрение,невидение,заблуждение ама без отклонение за денификация,дефашизация,детоксикация,демилитаризация,против нация,абе всичко анти!

27

Кравар Евроатлантик

преди 1 месец

Доброволците свършиха ли че започнаха да вадят показните марионетки от публични дела.