29

Халиф

преди 1 месец

Аман от тези войни, като че ли имат по сто живота та ще се убиваме,и безсмъртен да бях не бих убивал.

28

1-3

преди 1 месец

Да,палатковите лагери са мишена,още повече,че ракетите на хитреците се намират вътре,от там стрелят срещу Израел,и много ясно,след като мишената,от където стрелят се разпознае,ще се стреля върху нея.За това в целият свят ги знаят тия,че използват невинни хора за жив щит.А след това,с чиста съвест приписват деянията си на Израел,и отчитат жертвите,причинени от тях,на други.

27

аноним

преди 1 месец

А ти толкова ли си заслепен,че да вярваш на данните,съобщавани ни от някакво здравно ,,министерство,,"-ръководено от Хамас.Преди седмици самото ООН излезе със становище,че тия данни са многократно преувеличени,и не са достоверни!

26

аноним

преди 1 месец

Тогава не срами името ни,защото ако наистина си чист българин,припомняй си от време на време ония смутни времена,през които същите тия варварски,ислямизирани пълчища са колели,обезглавявали и разпъвали върху разпятия нашите деди,но сега,с цялата си същност ти защитаваш неистово.Кому е необходима тая пламенност и любов,към тия,които сега по същият начин,както техните предшественици,се отнасят към света!

25

#########

преди 1 месец

Махмудка на ....оная ....Чистокръвен православен Българин съм. За теб не зная . При това Шоп. Нямам лоши чувства към мюсюлманите ако са добри хора. А съм срещал доста такива. Мога да кажа че съм успял човек. Не тая омраза стига да не се нарушава нормалното, да се превръща в безумие както е в Газа. Защото това е Геноцид .

24

Анонимен

преди 1 месец

Всеки палатков лагер е като беззащитна мишена. Било запалиъелен боеприпас, било касетъчен, все едно го хвърляш в гола тълпа.

23

аноним

преди 1 месец

Махмудка,мислиш че си много хитър и умен,но ето че пак се изложи.Показа истинската си същност,като явно не признаваш другите за хора,а себе си и себеподобните издигаш на пиедестал.Не се пръквай тук,не са ни нужни твоите словоблудства!!!!И това ви учат във твоя коран-другите не са хора,само вие сте избрани!!!!

22

До 28 ########

преди 1 месец

Явно не знаеш нищо за Талмуда. Тоест ти не си човек. Но на практика се оказа че евреите не са хора. Такова нещо като в Газа никога не бях виждал в живота си.Но Бог вижда всичко. Сега смятам че не бива да бъдат съжалявани за холокоста. И не трябва да се гордеем че сме ги спасили ..... Спасили сме едни кръвожадни животни в *** кожи.

21

аноним

преди 1 месец

Махмудка,в религията на другите народи няма ненавист към другите народи-както в корана

20

#########

преди 1 месец

Някога ги съжалявах евреите....колко съм бил заблуден. Убивали с хиляди малки деца от упор в главата в Газа . Религията не може да бъде червена линия в мозъка на интелигентната личност. Та у нас една четвърт от сънародниците ни са мюсюлмани. Аз не ги виждам като ,,лоши,, хора. Даже напротив. Все повече мюсюлмани работят у нас дошли от изток. И има много качествени хора. За евреите не мога да кажа същото. Даже се крият че са такива. От кого ги е страх .....и защо ?

19

аноним

преди 1 месец

Израел-това е предният плацдарм на съвременната цивилизация.Чрез Израел варварството със всички сили се опитва да се провре в човечеството.Не всички тук писали го разбират. Но Израел е свикнал да се бори-един,срещу всички.И затова-ако не помагате,по-добре не се излагайте с вашите писания-недоносчета.А на ТОТО-едно голямо браво!

18

тото

преди 1 месец

Настъпи времето да се унищожи ширещия се примитивен ислямо-фашизъм.Освен едно полу-животинско размножаване,в ислямския свят какво има?Дивашка,животинска жестокот,и никаква човещина.Чудя се защо Израел не го подкара подред,с всички видове оръжия,вкл. с ядрените бомби.Да ги изпелели тези детеубийци и с-к-о-то-в-е.Друг начин няма.

17

Крокодил дойчева

преди 1 месец

!!! надежда дойчева и Полина Станчева Хамид !!! Снимка. Статия. Гугъл. Измамници. Пазете се.

16

Анонимен

преди 1 месец

A какво става с победата над Хамас, вече повече от година великата израелска армия яде бой от някакви пичове по чехли.

15

Анонимен

преди 1 месец

бежански лагер за евреи?

14

аноним

преди 1 месец

Що за клоуни и смешници-Салам,Насрала, Мохамед и Свинар са се изходили тук по въпроси,които касаят и нас.Много са ,,компетентни"тия ,бре!А сигурно и не знаят как да държат оръжие!Смешни и жалки са!

13

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 13 - верно си е - еврейски терористи на пълчища ще плъпнат към Европа...

12

Анонимен

преди 1 месец

Русия ще прави база в Судан за да спира американски атаки срещу хусите ;) А може и някоя ракетка да им дадат след войната в Украйна за да не могат да си го върнат . Ердоган ядосан че САЩ спират разплащания за АЕЦ Акую . Може Турция да реагира на запада .

11

Анонимен

преди 1 месец

Най-големите фашисти са Израел,а сащ и ЕС им се радват ,гледам ги по морето сухи тъмни дребни израелци приличащи на ромове ,и ходят по 15 човека да не го набият някъде ,тия само бой ги оправя ,бой бой и само бой гадове фашисти

10

ххх

преди 1 месец

Цял свят иска САЩ и Израел да си получат заслуженото заради всички убийства на невинни хора и за всички предизвикани войни във чужди държави. Възмездие ще има, кучета крассттаввиии. Ще бъдете изтрепани, защото всички държави ще се обединят срещу вас.