52

Фред Халсгоу

преди 1 месец

Защо ги спасявате? Те са избрали пътя към унищожението си, защо трябва да страдат хората около тях? Оставете естествения подбор да си свърши работата.

51

Анонимен

преди 1 месец

Казарма трябва...

50

Анонимен

преди 1 месец

Едно ще ви кажа - само на простите родители децата им са такива! Те не трябва да имат деца на първо място, а след това децата им стават като тях и имат също толкова прости деца.

49

!?

преди 1 месец

Ми лека им пръст, кой му дреме за тях?

48

Анонимен

преди 1 месец

Тоя райски газ всеки път го забраняват....

47

Анонимен

преди 1 месец

А защо са ги спасили? За да се насмучат пак? И пак, и пак, и пак...

46

До 44

преди 1 месец

Афтореее,афтореее, всичките копейки сте полуграмотни!

45

хсплескан

преди 1 месец

До Русофили сърти верно ли си толко зле? Що в русията нема такива продрусани а само в треторазрядни места като в твоя двор?

44

Русофили сър

преди 1 месец

С родители русофили, какви да станат освен пияници и наркомани. За руснаците да се напиваш е висше изкуство и успех, а за нормалните хора успеха се измерва със златни медали.

43

Новите жертви

преди 1 месец

На демокрацията !

42

Уауууу

преди 1 месец

Верно ли nos е проблема . Геле нетата са се напили от свободно продавания алкохол и една балонче нитро оксижени ги е нокаутирало аи бягайте у леву . Децата ни са алкозависими след доминацията на демокрацията . Сменяш пол , говориш на въпреки на родителите си НПО та те защитават . Ти си свободен в ЕС имаш право да умреш на пейка . При Тато беше ли така ..мизерни демократи ?

41

Анонимен

преди 1 месец

Райската газ е за беднячета ... Богатите деца дъмкаме кокич от дупето на разни какички!

40

Анонимен

преди 1 месец

До 43 аххахаха олле ... Ти си по-зле и от афтора ..

39

До 38 и 39

преди 1 месец

Със сигурност като ви се обадят от Пирогов, че отрочетата ви са при тях в кома и на системи от райски газ и алкохол ще сте по-щастливи. Защото това са Традиционни християнски ценности. За тях Руската и БГ църквата си траят. А управляващите касти в Русия и България спускат чадъри на трафика на наркотици. Таки вместо да го арестуват, му подариха да скубе тировете на още едно КПП, и да внася кокаин с тирове. Прокуратура, ДАНС и МВР си трайкат.

38

Анонимен

преди 1 месец

Хааа ха ха ха а хахаха олеелеее е..... Кой ги пише тея безумици ...

37

от Плевен

преди 1 месец

Казах на своите родители, че изпитвам дълбоки чувства към собствения пол, т.е. към жените; първоначално, родителите ми бяха потресени, но след няколко дни го приеха като нещо напълно нормално в този Свят. Студентка съм в столицата, там живея с моята спътничка на живота, разбира ме се, нито ходим по заведения, нито пием или се друсаме. Каква ми е вината, че природата ме е сътворила подобна? Готова съм и на фиктивен брак с подобен мъж с цел семейство и деца ...

36

Директно

преди 1 месец

След като са използвали "райски газ", ами да си ходят те в РАЯ! Никои от българските данъкоплатци не е им длъжен да поема техните разходи! Искат да живеят, ами да си плащат, било те или техните близки и роднини. Всяко удоволствие се заплаща.

35

Анонимен

преди 1 месец

ПАК ПИТАМ ЛАГБТ РАДОСТ И ГОРДОСТ ЛИ СТЕ ЗА МАМА И ТАТЕ А????ЧАКАМ ОТГОВОР

34

Анонимен

преди 1 месец

Мали ква е радост и гордост да си майка и баща на гей или лесбийка с рода ти дотук срам и позор

33

Анонимен

преди 1 месец

ЛГБТ НА КВО СА РОДИТЕЛИ А Г АД?????