8

Анонимен

преди 1 месец

Да ме извиняват, ама бикс, борба и щанги, някакси не ги връзвам с жени. Свърши соца в който Въца краниската сваля ватенката, сяда на масата в петък по обяд и изпива 20 бири.

7

Анонимен

преди 1 месец

ми то женския спорт умре, да бехме изпратили някой евнух

6

Анонимен

преди 1 месец

Пак ли някой джендър е виновен на кривата българска ракета?

5

До 2

преди 1 месец

блажев,ще ни споделиш ли какво работи р одителката ти в Гърция

4

Анонимен

преди 1 месец

До 3, по причини че са терористична държава, която бомбардира жилищни блокове, магазини, и други цивилни обеки, заграбва чужди територии, и избива хора... Какво да търсят такива на Олимпиадата? Че по тая логика, да вземе да участва и Ислямска държава?

3

до 2-ри

преди 1 месец

Дори да съм копейка, я ми припомни по какви причини не допуснаха руските спортисти на тази олимпиада? По политически, нали? Значи политически интриги има. Няма какво да коментираме повече.

2

Анонимен

преди 1 месец

До 1, копейката естествено не гледала двубоя, нищо не разбира от спорт, ама пак успя да намери политически причини, понеже много обичал Расиа... Ами не, Дудова беше по-слабата и заслужено отпадна, с резултат, обърни внимание 3:7! Разбирам да е 2:2 или нещо от сорта, че да търсиш под вола теле, ама за една кyха копейка всичко е възможно

1

Дори загубата

преди 1 месец

да е била по обективни причини, нещо не мога да не се усъмня в предвид колко много бяха лансирани всякакъв вид представители от Украйна и как им бяха подарявани титли и награди под път и над път. Та мисля, че и в тоя случай станахме жертва на политическите интриги. Преди 4 години Биляна показа много по-добри резултати, не е в такава възраст, че да и се отразят чак толкова.