44

Анонимен

преди 1 месец

Статистиката на Бойнг от последните 10 години взета ли е в предвид при писането/превеждането на статията?

43

Анонимен

преди 1 месец

А какво казва науката за днешната самолетна катастрофа в Бразилия? Бих предпочел да пътувам няколко дни в последния вагон на влакова композиция отколкото да си пробвам шансовете в балистично спускане със самолет.

42

Какво правим?

преди 1 месец

Уви повечето УизЕър линии ги закриха. Те са с Еърбъси. Повече летят Райън Еър, а те са с Боинги. Какво правим? Чежду София и Виена няма бърза влакова връзка.

41

Анонимен

преди 1 месец

И аз мразя за летя, но колко дни трябват за да се стигне до Скандинавия или Испания например?

40

Хахаха

преди 1 месец

Пишат се мъже, пък ги е шубе да летят със самолет. Хахахаха

39

Бай Чеп

преди 1 месец

Един стар виц: "Двама приятели си говорят: - Страхувам се да летя със самолет, предпочитам с влак. - казва единия. - А стига бе, да летиш с влак е още по-страшно. - отговаря другия."

38

до 36

преди 1 месец

До Анонименпо някой път нямаш избор обаче - до САЩ , КАНАДА как ще стигнеш или Австралия примерно ....няма как трябва с фърчило . летял съм 2 пъти до САЩ и да на големи височини повечето хора се чувстват НЕКОМФОРТНО включително и аз !

37

ааааа

преди 1 месец

съвсем удобно са пропунсали 2те зверски катастрофи на Боинг които размазаха 350 човека близо включително и американци .....

36

Ямболски цървуль

преди 1 месец

Поредната мицирска статия!

35

Анонимен

преди 1 месец

С кола, влакове и кораби. По-бавно, по-скъпо и по-романтично. И хич не ме интересува статистиката колко опасен бил автомобилния транспорт. За тия 12 години нелетене обиколих 4 континента, кръстосах няколко океана и ми беше супер. Много спомени, снимки и красота. Обикаляш от град на град, пристанище на пристанище, гара на гара. Супер. Летете вие. Стойте в оня цилиндър на 11 км, гледайте филми и яжте притоплени полуфабрикати. Аз с хвърчилата приключих.

34

Анонимен

преди 1 месец

До До 31. А необходимо ли е пътуване до други държави ? Има освен това автомобили и кораби.

33

Анонимен

преди 1 месец

до блВ публикацията на английски, която не може да се копира тук, няма никакви 50 процента! Рискът от смърт намалява до 1 на всеки 13.7 млн пътници! Преди е било 1 на всеки 7.9 милиона. Какви 50 процента?! Някой изобщо схваща ли си за какво става дума? Заглавието е напълно нелогично.

32

Анонимен

преди 1 месец

Точно днес пътнически самолет падна в Бразилия. По корем.

31

До 31

преди 1 месец

И как пътуваш до други държави или си стоиш по цял ден вкъщи?

30

Анонимен

преди 1 месец

Всичко много хубаво докато тия кръстачки не почнат да падат от небето. Някой въртоглав като Андреас Любиц или Захари Ахмад Шах решат да се самоубиват като убият всички пътници. Или не те хайджакнат и да те натресат в световния търговски център. Не съм се возил на хвърчило от 2012 г. и не ми липсва изобщо. Мразя да летя.

29

бл

преди 1 месец

"До Анонимен 23Ма обясни защо, то така всеки може". Аз да обясня! Геометрична регресия му викат. Вземаш дадена вероятност и почваш да я делиш на 2: 10%,5%,2.5%,1.75%,0.875%,0.473%,0.236% и така до безкрай. Всяка следваща стойност е по-малка, но никога не е равна на 0.

28

Анонимен

преди 1 месец

Научно това няма как да се докаже. Само статистиката помага, а това далеч не е наука!

27

аааа 2

преди 1 месец

Боинг няма да насттигнат скоро Еърбъс !

26

Вярно е!

преди 1 месец

Американските Боинги са най-НЕсигурните самолети в света. Най-добре да ги предадат за претопяване, за вторични суровини. Европейските Еърбъси според мен си струват. В бъдеще целият свят ще пътува само с Европейските Еърбъси!

25

вярно е!

преди 1 месец

Американските Боинги са най-сигурните самолети в света. Европейските Еърбъси според мен не струват. Най-добре да ги предадат за претопяване, за вторични суровини. В бъдеще целият свят ще пътува само с американския Боинг!