18

Анонимен

преди 1 месец

Много е натоварващо да работиш с мързелив, но с болни амбиции служител. Лошо е също да мрънкаш, че няма да направиш еди си какво докато си в изпитателен срок. Просташко е да прекъсваш и неизслушваш опитен служител докато те обучава. Арогантно е да пушиш ел. цигара в офис без да съобразиш здравето на колектива.

17

Анонимен

преди 1 месец

До Трифон - Стига да е възможно. Но понякога се изисква време. Плюс това като кандидатстваш на друго място, оттам често пъти искат препоръка от предишния работодател. Само че на него не му се занимава да пише препоръки и възлага на някой от подчинените си. Често пъти дори не е наясно, че бягаш от интригант(ка). Опазил те Господ, ако се случи да възложи писането на препоръка на лицето, заради което бягаш.

16

Трифон

преди 1 месец

Сменете си работата, веднага. За предпочитане на два пъти по-добре платена както направих Яз, мъжът.

15

Последният съвет- 2)

преди 1 месец

... хем мразеше шефовете, които я търпяха, но не й вдигаха заплатата, която тя взимаше като соц.помощ, защото нищо не работеше, само висеше в офиса. Но се стремеше да се прилепи към всеки новоназначен и да го настрои срещу някого. Така докрета до незаслужена пенсия-подарък. Друга една ловко повеждаше разговор на 4 очи, за да те накара да изразиш възмущение спрямо "Х" и "У", после пред всички те подпитва с ококорен, невинен поглед "Ама има ли нередности? Кои, кои ги вършат? Хайде, кажи!"

14

Последният съвет- 1)

преди 1 месец

Замислете се над него. Има виртуозни майстори на интригите. Прави-струва, крои планове как да ви накара да се чувствате "разочаровани, ядосани, негодуващи" и да насочите гнева си спрямо човек, когото интригантът иска да ядоса, злепостави или ощети. С други думи, той се опитва да ви направи своя маша. Имах такава колежка, хем мързелива, хем не я закачаха, защото беше нечия роднина, но не й увеличаваха и заплатата. Това я озлобяваше и хем се дразнеше от успехите на другите, хем мразеше шефовете,

13

Анонимен

преди 1 месец

До Аз /7/ Но тогава друга ще заеме мястото й. Ако шефът е Дон Жуан, от служебна мeтpeca няма да се откаже.

12

Анонимен

преди 1 месец

НОСЕТЕ АМУЛЕТ ПРОТИВ УРОКИ !!! Няма нищо по-изпепеляващо от злобния поглед на завистлива колежка! Но ако вие сте засукано младо момиче с успешна съдба, а тя е неудачница в климактериум, тогава и амулетът на помага. Попаднеш ли в такава ситуация моме, бЕгай, спасявай се! Защото и шеф мераклия няма да успее да те спаси, дори да ти е хвърлил око. Колежката Круела и на него ще намери начин да направи мръсотия само ей така, от кристално чиста злоба.

11

Анонимен

преди 1 месец

Идете си у вас и работете дРистанционно!

10

Анонимен

преди 1 месец

Снимката е добра.

9

Анонимна

преди 1 месец

Като изп*сува*м и всякакъв негативизъм изчезва и всички angry birds малъкват. Не разбирам кво се нервят? За нищо не съм им виновна аз. :)

8

Анонимен

преди 1 месец

Щом 50 % от персонала са от фемилито, винаги ще има драми ! Гадно е като гледаш как едни идват на работа в 11,00 и си тръгват в 15,00, а останалите носят отговорност и заплатите не им мърдат. Заради това и толков често персонала се подменя, но не от мениджърския състав.

7

Аз

преди 1 месец

Трябва да напусне любовницата на шефа...

6

Dum Dum

преди 1 месец

Ами не ходиш ва работа и не приемаш негативна енергия

5

Имате грешка в

преди 1 месец

първия съвет. "Стойте далеч от дРамите" - Р-то е излишно. Дамите са източника на драмите на работното място.

4

Навитак

преди 1 месец

Мише, ако си дашна на работното място, ще привличаш само положителна енергия!

3

баба Пена

преди 1 месец

Кви медитации кви 5лв я хващайте лопатите и бач, да не съм чул некой да се оплаква, няма пари за играчки

2

баба Пена

преди 1 месец

Всъщност на тези дето им казвате негативни всъщност са реалисти. Обаче на останалите не им харесва тая работа и са като ммухи без глави. Търсят си причина че някой нещо им е казал а те горките заспали, заблеяни, мързеливи, лльловци.

1

Анонимен

преди 1 месец

Точно така, медитирайте, вместо да вършите работа. Шефът ще е много доволен да гледа медитиращи работници.