52

Анонимен

преди 1 месец

еми като за последни Олимпийски игри добре беше

51

Юроатлантично е...

преди 1 месец

И демократично... Хубавото е поне,че все още медалистите ни са бели хора.След още 10-15 години Евроатланти3Ъм и Неолибера3ия няма да останат изобщо българи на тази територия,някога гордо наричана България.

50

Ми Не Знам

преди 1 месец

Защо питате Нас,а не попитате Председателят на МОК за България? Мисля че това е най-правилно.

49

до 47

преди 1 месец

въпроса е, че за българско гражжданство трябва да положат изпит по български или това не важи за всички

48

Патриарха

преди 1 месец

Само пълни неудачници се вълнуват и гордеят с постиженията на хора, които не познават.Между другото това може да служи за тест за интелигентност. И за твърдост на характера.

47

До 45

преди 1 месец

До Анонимен"украйнеца говори ужасно" А ти след две години пребиваване да речем в Украйна или Унгария сигурно ще говориш украински или унгарски перфектно. Не ставай смешен! В Щатите почти всеки си говори с някакъв акцент и това не е никакъв проблем, обаче в България български трябва да се говори от всеки чужденец перфектно.

46

Абе

преди 1 месец

Всъщност истинският проблем е,че БГ-спортът е в упадък и се налага да се купуват спортисти отвън!

45

Анонимен

преди 1 месец

Как така тези хора са взели българско гражданство след като и иранчанката и кубинеца не знаят бъкел български, украйнеца говори ужасно, другите не съм ги чувал. Българския език не е ли задължителен за гражданство

44

Анонимен

преди 1 месец

Няма лошо да се даде възможност на хора избягали от държавата си по някакви причини да са под наш флаг, дали сме им шанс. Но точно в такъв случай да се говори като за постижение на българския спорт е смешно и жалко. Колко медала има ми е все тая, ей го Кокаин Боевски с доживотната пенсия, това правят извън спорта, не са пригодени за реалния свят. Естествено има и успели, но малко.

43

Спортистите

преди 1 месец

ни от Париж не са и никога няма да бъдат българи, макар да имат наше гражданство и се състезават за България! Повечето от тях не говорят добре и български език. С какво да сме горди, че чужденци печелят медали за нас?

42

Анонимен

преди 1 месец

До Хаха 32 Явно си изостанал с материала. Все още има колонии.

41

Анонимен

преди 1 месец

Егати.. Няма ли вече да свършат олимпгейските "игри" на париж - прайд 2024... с тия медали от старо джилязо, дето уж било от айфеловата кула.. можеше и по един кафяв кефал с динени семки от сена да сложат в ония кутии...

40

Кралят на Бонго

преди 1 месец

Не разбирам защо всички ние трябва да плащаме за разни професионални спортисти да се състезават. На мен лично не ми дреме дали някой е скочил с 2 сантиметра по-високо или по-далеко от друг. Това не ме прави горд с държавата ми.Държавата трябва да се кръжи за масовият спорт, а който иска да е професионалист - да си намери спонсори.

39

Реалист

преди 1 месец

До фалшиви медали: на никой нормален не му дреме на патерицата..

38

Чужденец

преди 1 месец

Спортът преди бил държавна политика и какво печелим от това? Щото в Сингапур не спортът, а образованието е държавна политика и може би заради това тази държава на едно от първите места в Света по качество на живота, а Бг е дааалеееч назад.

37

?

преди 1 месец

Какъв е проблема? Нискоквалифициран персонал се взима от треторазрядни страни. Какво може да върши този спортист? Може да програмира ли? Да оперира човек? Да проектира двигатели и самолети?

36

Анонимен

преди 1 месец

ИМАМЕ НСА, а вземаме готови спортисти тренирани другаде.Кой е лудия дето яде или дава зелника?

35

Анонимен

преди 1 месец

"Спортът преди беше държавна политика, имаше спортни училища"-----------------Сега държавна политика е да се раздават милиарди на Украйна, на разни африкански държави, но не и за спорт, здравеопазване...

34

Помня

преди 1 месец

До до 1 26 Първия семестър в Националната спортна академия имаше 11 изпита.БКП и десетобой.

33

фергюсън

преди 1 месец

Много голям проблем е ,че купуваме готови шампиони ,а се крадат милиони от парите за спорт , и виновни няма !! Защо перуката е на свобода !!!!