30

Анонимен

преди 1 месец

И

29

Анонимен

преди 1 месец

До 22, добре че ни го обясняваш тия неща, не знам как бихме прогледали иначе

28

Анонимен

преди 1 месец

Не знам за тия статии. Даже не я прочетох, но си мисля това е бая депресиращ начин човек да разсъждава. Каквото било, било

27

Зарежете съботата

преди 1 месец

Вече е неделя. Та да уточним, в неделя той пак ли ще си я обича или ще показва същите знаци, които е демонстрирал и в събота, според статията?

26

До Аз, продължение

преди 1 месец

И тази беше софиянка със собствено жилище и родители, които даваха щедра издръжка. С нея живя 2 години и я напусна точно 1 година след като беше започнал работа в престижна фирма. Малко след като я напусна чухме, че е правил официален годеж с дъщерята на един от собствениците на фирмата, в която работеше и после се ожени за нея. Затова господата да не разказват басни, че само жените били безсърдечни използвачки.

25

До Аз 21

преди 1 месец

Не знам какво точно ви се е случило, но не сте единствената. Преди време разказах тук за провинциалист, който още като студент в първи курс се ориентира към момиче от София със самостоятелно жилище и баща бизнесмен средна категория. Живя с нея 3 години, издържаха ги нейните родители. През последната лятна ваканция, под претекст, че отива да види родителите си, се изнесъл и повече не се върнал при нея, а в началото на учебната година се разбра, че вече живее с друго подобно момиче - продълж.

24

Анонимен

преди 1 месец

Приятни сънища!

23

До АЗ

преди 1 месец

Остаряла си и си надебеляла. Затова не си му нужна вече.

22

Анонимен

преди 1 месец

Ако се приберете внезапно и го заварите да се източва върху големите сочни нянки на сестра ви или *** и, има голяма вероятност вече да не ви обича!

21

АЗ

преди 1 месец

Влюбена глупачка, която беше до теб винаги и за всеки проблем ...вече не съм му необходима, бях поредното стъпало в стълбата нагоре ....Ще намеря сили да продължа живота си.

20

Анонимна

преди 1 месец

Като гледам заглавието на статията ще изчакам до НЕДЕЛЯ :) преди да го отпиша :)

19

Анонимен

преди 1 месец

И още един знак - слага го на други.

18

Анонимен

преди 1 месец

А дали ви обича в останалите дни от седмицата? Зле сте в тая медия.

17

Дори и влюбеният

преди 1 месец

"полага усилия единствено за да задоволи нагона си" - ако попаднеш на нашенец, който осъзнава, че и ти имаш същите сексуални нужди като него, значи си супер късметлийка. В случай, че не се досеща и ти се осмелиш да му намекнеш нещо по тази тема, веднага решава, че си "paзтypeнa" - такава е ситуацията при над 90% от двойките у нас.

16

СЪВЕТ

преди 1 месец

Така че Михаела е добре да пише и срещу жените !!! Нека посъветва мъжете за признаците при жените които показват прикритата омраза и ненавист на жената срещу мъжа .

15

Анонимен

преди 1 месец

До Уффф 14. Е па тролингена се сърди че му казвам, че тука някак си не му се получава и още напъва...

14

Уффф

преди 1 месец

11, 13 - Тук се пише за либоФфф, а вие на политика го обърнахте!

13

До Анонимен 11

преди 1 месец

Въй дълбоко съм засегнат от тия провали. Как сега ще погледна хората в очите, срам ме! Поне не съм русофил, най-големия срам в момента въобще.

12

Пак дискриминация!

преди 1 месец

Защо не пишете какви са знаците, че ТЯ е престанала да обича него?

11

Анонимен

преди 1 месец

До До Анонимен 9. Тцъ. Нищо не ти се получава. Некадърник си. Пълен.