52

Разни

преди 1 месец

комплексари, карат коли с много коне. Нито имат акъл за тази работа, нито някой им обеснява как трябва да се държат на пътя. Блеят встрани, зяпат моми и момци, дрънкат си по телефоните и гледат клипчета докато карат и ред други тъпотии. Карат с висока скорост в населени места, а родната милиция спи ли спи. Само че обърках ако беше милиция нямаше да го има тоя разпашой.

51

нн

преди 1 месец

Диана Русинова, като каква коментира, от къде на къде? Има си държавни служби на който това им е работата. Европейският експерт за съжаление се пише на всяка манджа мюродия, да си гледа политиките от който няма никаква полза, има кой да гледа катастрофите.

50

Сера лайна

преди 1 месец

Всяка заран по дваж не ами по триш пътя даж!!

49

Някой

преди 1 месец

Дайте ми един който кара такава кола и сам си е изкарал парите по честен начинНяма !

48

Анонимен

преди 1 месец

Трябва и акъл, не само лъскава кола.

47

Нора

преди 1 месец

Загрижени за Порше-то,страхотна държава,страхотен материал!

46

Даа

преди 1 месец

Същото стана няколко дни преди Нова година на входа на Морската градина в Бургас, подобен *** с порше намля 4 коли, а полицаите го прикриха и не го тестваха за наркотици.

45

койчо

преди 1 месец

Гледайте във фейса в Катастрофи в София, има видео на катастрофата на живо, ужасно е! Тия 2 момичета се спасиха на косъм!

44

Алекс

преди 1 месец

Пари има,но е толкова кух,че даже не може да се научи да шофира.Редко некадърен елемент.

43

Анонимен

преди 1 месец

затвор за бандюгата!

42

Look

преди 1 месец

Няма проблем. Сега ще глобяваме масово водачи на МПС които карат с 1-2 километра над 65км / час в населено място,където обикновено е безопасно,но е идеално местенце за хранилка. Не спряхме с тези селски номера.Великите...велики....колко да сме велики.Ала...бала

41

Анонимен

преди 1 месец

Нищо му няма, ще го поизчукат, замажат с кит, вържат бронята и вапцат. До дни ще е на пътя готов да убива.

40

Георги Фиков

преди 1 месец

е г0вHeHцеT0 дето разбива 2-ро проше за 2 години. И дрифти на жълтите павета. Но тати има кинти и дава на прасчо пеефски. Така, че ... няма с пръст да го пипнат. Даже за награда тати ще му купи ново прошенце. Да има детенцето да и играе. И третия път може да убие някой. Крайно време е. Само се излага. Да си се гушкат и цункат със Семерджиев в една килия - като младоженци

39

Анонимен

преди 1 месец

Всяка година заради такива льольовци вдигат цените на гражданските и каското. Щото ремонта на такава кола ще е хиляди левове. Крайно време е да има различни категории застраховки за съвестните и некадърниците

38

Издебнете копeлдака

преди 1 месец

Издебнете копeлдaка да оправи колата и я отнемете в полза на държавата. Направете я линейка или пожарен автомобил.

37

Кръчматъ

преди 1 месец

Горкото "Порше"..., да попадне на такъв собственик и в такава държава...!!!

36

Анонимен

преди 1 месец

А защо не казват кой е шофьора? Същото кел еме дето дрифтеше на жълтите павета и разби още едно порше на морето. Тогава пак на косъм да убие няколко човека. Тае Георгия Фикова (защото не е мъж е пу***) трябва да гушне букета иначе ще убие невинни. Тате пак ще купи порше но следващия път ще загинат и невинни.

35

Анонимен

преди 1 месец

Калинката Стоянович пак ли ще обяснява в някое интервю като ученичка как си бил вършил работата и бил готов да продължи?

34

Анонимен

преди 1 месец

Някое момче на мама и тати. Купили му Порше тоест билет за ония свят.

33

Анонимен

преди 1 месец

Така и не разбраха, че при фашистка власт и Порше да имаш не те спасява...но добре че скоро ще имаме ново правителство!