97

Анонимен

преди 1 месец

Този боклучив архитект колкото и да бъде бит, все ще е малко. Отвратителен спараняк.

96

гост

преди 1 месец

До 95 Питам само?!Децата трябва да бъдат научени да проявяват толерантност към всички със специлни потрвбности -да. Но НЕ и да се подстрекават да сменят пола си - това как ще помогне. Ако видиш някой със счупен крак можеш да му помогнеш като го преведеш през улицата, не като си счупиш и твоя.

95

ВЪПРОС КЪМ ЛИГОБЕТИТ

преди 1 месец

ОСВЕН В САЩ И ТО НЕ ВСИЧКИ ЩАТИ И ЕС КЪДЕ ДРУГАДЕ СЕ ВИХРИТЕ БЕ САТАНИ НИКЪДЕ АЗИЯ АФРИКА ЮЖНА АМЕРИКА ИНДОНЕЗИЯ ДАЖЕ И В АНТАРКТИДА И АРКТИКА НЕ МААРШ ОТ БГ

94

Анонимен

преди 1 месец

Радо Госпожин, това ли те учи твоят тъппкач, колко теадиционно и същевременно авангардно е да ти го от порри. Нямате място сред младите хора да душшите за свежи барабанчета. Работете си се при закрити врати и не ни врете вашата алтернативност, из врат еняци про тив ни

93

Рада Госпожина

преди 1 месец

Отново, но както изглежда, без големи шансове повечето коментиращи да разберат същността, ще се опитам да обясня: това нещо не е никакъв закон! Защо? По няколко причини. Първо, нищо не е ясно и точно определено. Второ, как се забранява нещо, което не съществува? Трето,да предположим, че все пак има казус;каква е санкцията? И кой би могъл да е ищец в евентуално дело? Юристите ще се произнесат, но този ,,закон" има толкова общо с правото, колкото и съдът на Линч. Пак казвам: въпрос на здрав разум.

92

Питам само?!

преди 1 месец

А ако детето има хермафродитизъм, от кой пол е и трябва ли да го линчуват съучениците му, че е различен?

91

Питам само?

преди 1 месец

А ако детето е ***, от кой пол е и трябва ли да го линчуват съучениците му, че е различен?

90

Обективен

преди 1 месец

На обратнитe трябва да се забрани да демонстрират по улиците,защото разнасят спин и разни други болести и замърсяват въздуха с вредни емисии.

89

Само да уточня:

преди 1 месец

Едва на 17 май 1990год. хомосексуалността е премахната като психическо разстройство от десетата ревизия на Международната класификация на болестите/МКБ-10/ с решение на четирдесет и третата асамблея на Световната здравна организация!

88

Анонимен

преди 1 месец

Мирянов, ако съм гей но имам 5-6 хиляди евро да ти дам на квадрат, ше ме пуснеш в Артекс, нали? Парите пол нямат!!!

87

Анонимен

преди 1 месец

Мирянов, колко стигна квадратния метър в Артекс? Има ли гаражи за под милион останали?

86

До Тиху ве /87/

преди 1 месец

Ти улучи право в десятката. Колкото по-мощно е спонсорирането на някаква идея, толкова по-силно е лобито й. Нали на прайдовете се юрва куцо и сакато, подпийнало или леко надишано - за по-голяма веселба, вее някакви знаменца, скача, вика и прави всякакви ***.мyн.джuлъцu най-напред за по 20, а в последните години за по 50 лв на участник. Отделно от това са яките сумички, получавани от организаторите, за да спретват всякакви събития по техните клубчета - с почерпка, с подаръче и т.н.

85

Анонимен

преди 1 месец

Арх.? Архимандрит, архитект, архиумен, архи-не-умен или нещо друго означава това "арх."?

84

Тиху ве

преди 1 месец

Трансове. Като не ви питат, ще мълчите и само тиху ще усвоявате грантовете. Геюве лакоми.

83

Анонимен

преди 1 месец

Брадат архитек - ко разбира от ДНК да не е фелдшер :)))

82

Анонимен

преди 1 месец

До Рада Госпожина А бе п е д р 0, като го няма вие тогава срещу какво протестирате? Това че сте изтеглили късата клечка и сте се родили извратени си е ваш проблем. Но българите си обичаме децата и посегнете ли на тях, лошо ви се пише. Хайде да не влизам в подробности, но ще патите!

81

Рада Госпожина

преди 1 месец

Вие, заклеймяващи ,,ЛГБТ пропагандата в училище", бихте ли посочили поне един доказан случай на такава пропаганда? Как се забранява нещо, което не съществува?По-долу един е привел абсурдния аргумент за превантивната сила на този ,,закон", т. е., нека да има забрана, за да бъде предотвратено ,,явлението". А глупостите за някакви ,,размътвания на съзнанието" с приказки за смяна на пола как си ги представяте? В час по кой учебен предмет става това? Вие изобщо наясно ли сте какво се прави в училище?

80

И

преди 1 месец

нон стоп да пищите ,,РАЗЛИЧНИТЕ'' тук е БЪЛГАРИЯ! И християните и мюсюлманите сме на едно мнание! Няма да ви мине номера! И законово да ви подкрепят, ще действаме ако трябва и по други начини, но ще ви поставим на място.

79

този

преди 1 месец

не ща ст ник ако го питаме още утре да извадим кладите на площада и уредите за мъчение,църквата има много практика за такива неща,представяте ли си какво би било ако гейовете искаха да убиват и горят живи хора,както го е правила църквата,а кога ще осъди попове педофили например,или това е богоугодно,за съжаление ов це те не могат да мислят и свържат тия неща и повтарят като папагали ккавото им каже телАвизора,книжки ган40 не чете,за мислене да не говорим,главата му пълна с рИкия

78

Анонимен

преди 1 месец

Уви,арх.Мирянов не го слуша главата,горкото момче.Иначе майка му и баща му продават на простолюдието жилища по 5000 х Евро м2.Та да може тоя да се прави на патриотин...