220

трънчо

преди 1 месец

На Илон Мъск успяха да вземат едното дете и да го превърнат в момиче.И Мъск им обяви война ,защото никога няма да прежали детето си .

219

Шаши

преди 1 месец

Леле, мале. Сега загледах снимката.

218

Шаши

преди 1 месец

Или имаш имаш патенце, или имаш катеричка. Тези, нещо не разбират елементарни неща. И за това си има медицински термин.

217

Анонимен

преди 1 месец

Човекът е господин. Не го обиждайте. Много е грозен за жена и предпочита да е мъж и да има хубави жени, не като него. Всяка мъжкарана се подстригва като Ким Чен Ун и е готова за преследване на момиченца.

216

Някоя си

преди 1 месец

Абе госпожа, кой ви пречи да учите? Кой не ви допуска до училищата? Поздравявам парламента за единството им умно решение!!!!

215

Анонимен

преди 1 месец

Тоя жендър от кой пол е? Да не сбъркаме и да го обидим.

214

240 глупендери

преди 1 месец

Не съм "джендър", но от образование разбирам и то доста. Очаквам масови побоища на тинейджъри, които по-късно от другите в класа влезнат в пубертета. Нещо голяма недомислица.сътвориха, изцяло предизборно. Ако наистина мислиха за децата щяха да изпипат нещата, а не да пишат закон на коляно, който да е пълен с пропуски и в крайна сметка до бъде отменен поради недомислици. Тава само ще увеличи насилието и никаква "джендър" идеология няма да спре в училищата.

213

Анонимен

преди 1 месец

Откривайте Олимпиади, но в БГ училищата няма какво да откривате! Долу ръцете от децата ни!!

212

Hopмален човек

преди 1 месец

Щом джендepacтите вият, значи всичко е наред. Не виждам коя партия ще подкрепи оттеглянето на този закон, особено като се има предвид, че е гласуван с мнозинство от 195 депутати, което е много рядко срещано единомислие в българския парламент. Единствено пидaлиге от ПП гласуваха против, но те и без друго са аут от следващия парламент.

211

Анонимен

преди 1 месец

Едновременно ромка и гей активистка: готова за блестяща политическа кариера

210

Анонимен

преди 1 месец

Закон за регистрация на чуждестранните агенти на влияние е необходим час по-скоро. Ако ЕС ще ни води към джендър идеологии, трансхуманизъм и скъпотия, по-добре да напуснем тази политическа организация.

209

И?!?!

преди 1 месец

Аз сега на кого да вярвам - на Патриарха или на адвокатка от многобуквените?!? М?

208

Майка

преди 1 месец

Отврат! Не мога да чета гадостите на извратеняци и пълни откачалки.Пазете децата на България, хора!

207

АлооуЛГБТ

преди 1 месец

Я кажете колко стотинки давате месечно на тая държава кво работите на ползу роду или само уйдисвате на задниците си и просите супер грешни пари а колко деца облякохте нахраните

206

Анонимен

преди 1 месец

Деница да си затваря плювалника мръсен и долен ,,,,,,,не искам детето ми да си слага червило на 9 вместо да играе футбол ,,това е кунституцията на обществото

205

Стара персийска

преди 1 месец

Поговорка - Не всички *** (гейове демек ) са евроатлантици, но всички евроатлантици са ***.

204

Сата НАТО

преди 1 месец

Разделението ще предпази здравата част от обществото от извратеняците -----///----- Ако някой е податлив на мисли за гей-общуване, той по вашето определение НЕ Е ЗДРАВ. С други думи - ако подозирате детето си, че може да обърне резбата, когато разбере, че съществуват гей хора, значи добре си знаете, че сте родили латентен гей.

203

Сата НАТО

преди 1 месец

Проруската колониална администрация продължава с политиката на видиотяване на българските геаждани, насаждайки агресивна простащина в обществото. Това не прави България по-силна, това я прави по-слаба.

202

=

преди 1 месец

Нищо вярно. До днес насилия на гей основа в БГ училища няма. Допуснем ли джендър активистите и тяхната пропаганда в училищата, жална ни майка. При разбрицаната ни държава, нито ще ги спрем, нито ще успеем да върнем нещата в поносими граници

201

Анонимен

преди 1 месец

Журналистката как мазно и сервилно му задава въпросите ух гнус