58

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен -Казва се ,че няма негов проект,а не че нищо не е направил,г-н анонимен 46.Има голяма разлика!

57

Анонимен

преди 1 месец

Терзиев посочи още, че с тези нови 10 станции метрото ще поеме 46 % от дневния пътникопоток.- Еййй,посмали малко,Терзиев !С тези 46 % булевардите ще останат празни! Кеф!

56

Люлин

преди 1 месец

Нищото е, да чакам трамвай номер 8 - 20 минути, за да стигна до метростанция Люлин. Зеленият дървен кон, на който вратите се затварят след 4 секунди и ватманът е безпомощен. Дето през пролетта влачи жена и я потроши. Всичко се потули.Че Люлин е потънал в *** и междублоковите пространства са змиярници. На, обещахте, че ще се грижите и за крайните квартали. Гета!Вместо грижи, продължават строежи, това е!Лицемери, лъжци, мародери!

55

Анонимен

преди 1 месец

Метростанциите пак ли ще да в нищото, където никой не живее? Така ги правеше Фандъкова, а преди това и Софиянски.

54

Анонимен

преди 1 месец

Още няма и девет месеца откакто Терзиев стана кмет на София, а някои искат да е свършил неща за които се искат много години. Типично за ГЕРБ е да манипулират хората.

53

Да напомня:

преди 1 месец

Всичко, което строи в момента внукът на ДС е проектирано, договорено и с осигурено финансиране от екипа на Фанди. Скоро ще стане една година от встъпването в длъжност на това забележително дете и рекапитулацията дотук е, че няма нито един негов проект в напреднала фаза. Нито един. Това е фактическото положение.

52

запознат

преди 1 месец

Крепостните селяни от провинцията след като платиха парното, ще платят и метрото.

51

браво

преди 1 месец

Браво и благодаря господин кмете, а за кв. Орландовци кога ще пуснете лъч ? За първи път имаме жива връзка по интернет с кмета и гражданите и незабавна реакция за оправяне на проблемите !

50

anonimen

преди 1 месец

Прави ми впечатление, че има много нови метростанции в пущинаци, дето никой не минава. Явно земи, определени за строителство за наши хора

49

Анонимен

преди 1 месец

С чужда пита помен прави. Хубавото е че няма да е на поста за да клъцне лентичката.

48

Анонимен

преди 1 месец

Браво кмете, как успяхте да заложите в плана, проведете конкурси за проектиране и строителство за няма година. На това му се вика експедитивност. Не е нещо сложно като Паметника на българския войн.

47

EMO

преди 1 месец

20 mosta i 50 tunela do 2027

46

Анонимен

преди 1 месец

Най слабия кмет до сега,и голямо нищо,внук на бкп на члена на полит бюро генерал Терзиев

45

Анонимен

преди 1 месец

Спокойно хора, обещаването не е като правенето или даването. Идат избори и ППДБрасите опитват да впечатляват, все едно не им сърбахме попарата. Тепърва ще се наслушаме. Със същия успех може да обещават, че до 10 години всеки българин, гласувал за тях ще е стъпил поне веднаж на Луната. А за останалите каци с мед.

44

Йордан

преди 1 месец

Като слушам Терзиев, все едно слушам Фандъкова или Борисов (и двамата бяха кметове на София преди Терзиев). Същите хвалби и изхвърляния.

43

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 36Абе пич, това, че е казал ще има значи ли, че ще стане?Ако ставаше всичко обещано от *** от промяната досега щяхме да имаме 3 моста, 8 тунела космонавти и какво ли още не. Нещо от обещаното да си видял? Щото аз виждам много ама много изчезнали милиарди! Аре една станция да направят и то като хората пък ще си помислим дали да благодарим.

42

мак

преди 1 месец

До до 30. Точно обратното, софиянците са галени с перце и се чувстват богоизбрани, защото са родени у София, някои дори не са родени в столицата и пак имат самочувствие и са враг на пришълците от провинция. Така че замисли се, кои са по-нагли. И не сравнявай възможностите на софиянците с възможностите на хора от провинция.

41

Kato

преди 1 месец

гледам мазалот на пазара Д.Петков, нищо добро не ни чака от спасителите

40

кеш

преди 1 месец

Схемата с метрото е добре усвоена и работи отлично! Очаквайте метро до Копитото, че нещо с лифтовете не върви работата. В София имаше едно хубаво нещо - мигащото зелено на сфетофарите, но някоя гадд го премахна.

39

Васко маслото

преди 1 месец

Кво да прави момчето, дали не се облажил от ДС родата ? Колко ли съдби са изгорили