58

Ангелина

преди 1 месец

Ще "прави" това ,което на теб и компания ,няма да ви хареса- най- малкото ,СЛЕД НАЙ- ЖЕСТОКОТО ПОРЪЧКОВО И ВРЕДНО ЗА УПРАВЛЕНИЕТО НА СТРАНАТА НИ СЛУЖЕБНО ПРАВИТЕЛСТВО НА "ОСВЕТЕНОТО ЛИЦЕ" НА ЗАДКУЛИСИЕТО ПЕЕВСКИ !

57

Алеков

преди 1 месец

Всеки ден по повод и без повод, от дупката на една тлъста глава, излизат гадни интриги свързани с президента ни Р.Радев.Този тюлен, прави удоволствие на другият негов побратим, ломотейки ежедневно едни и същи идиотизми. Куче дебело,"войната" ти е с Ах. Доган,защо си вреш зурлата където не трябва.

56

Анонимен

преди 1 месец

До кога ще ни тормозите с това абсолютно правно некомпетентно, умствено недоразвито но с абсолютно самочуствие без всякаква правна основа.

55

Човека е

преди 1 месец

на Земята да се научи да загърби материалното и да даде приоритет на духовното.

54

Мистър Прас

преди 1 месец

Твоят кеш е под полата на Ирка Тотото! Тлъстачки в пачки.

53

Лош

преди 1 месец

Невъзможно е да се обича лошият човек. В случая не става въпрос за Пеевски, който е добър човек!

52

По добре

преди 1 месец

Да я натиска Радев, защото е мъжага , а не някакъв скопен нерез!

51

Алекс

преди 1 месец

Отново "Мистър Кеш" и просташко груххтене.Този охранен клоун взе да омръзва.

50

Чочо

преди 1 месец

Бъди спокоен - енергетиката и транспорта са си твои, те сами високо вдигат ръце за участие.

49

Любопитен

преди 1 месец

Дали Пеевски само ще го изхвърлят от политиката и бизнеса или ще го и приколят?Като гледам и съдейки по жалното му кв*и*че*не-няма да се наложи последното.

48

баба Пена

преди 1 месец

Файд от много писане у днес бг няма. Хората трябва да се вдигат и да ходят пред парламента. И не 2-3 баби и 3ма дедовци а трябва да се съберът 50-100 000 хиляди и стане лом. Власта е дадена от народа и може той да си я вземе. Иначе какво си пишем тук и си упражняваме грознописа. Файда никаква

47

Българин

преди 1 месец

Какво ни го навирате постоянно този политически труп, който има под 1% одобрение. Знам че за пари сте готови на всичко, ама така само отвращавате българския народ и от политиката и от вас медиите.

46

Анонимен

преди 1 месец

Безкрайно *** и вулгарен, когато не еъси бвзмислици, развява празни листи

45

Анонимен

преди 1 месец

Типичен пример за това, какво става с човек, когато му липсва любов. Затова обичайте го.

44

Анонимен

преди 1 месец

Този наглец го обича само майка му,но и това е съмнително

43

Анонимен

преди 1 месец

Както е казал Тенекиеният човек-Тези,които нямат мозък говорят повече.

42

Анонимен

преди 1 месец

Когато видя Пеевски в райе пижама,тогава ще повярвам,че се случва нещо положително в държавата и има качествен премиер

41

баба Пена

преди 1 месец

Нема да се оправим скоро тъй да знаете. Тука требе големата сопа и големата лопата. Трябва нова система на управление. С тея *** в парламента нищо няма да се получи. Паричките на държавата изтичат в канала. Вече на мода е мързела - всички защо да работят като държавата им дава субсидии без да бачкат, за какво да слага вратовръзка и да иде да стърчи у парламета и да се поти.

40

баба Пена

преди 1 месец

Преди 20г когато ни управляваха СДС бяхме недоволни, такива били онакива били - да така е ама поне крадяха и поема отговорност. А сегашните искат само да ги мързи и да цоцкат на всеки избори субсидийките и после не искат да бачкат - не ти харесвам чорапите, мустаците, няма да се коалирам с теб щото си висок, дебел си т.......

39

баба Пена

преди 1 месец

г-н П и г-н Б са отрочетата на 30 години псевдодемокрация примесена с мафиата, корупцията схеми схемички договорчета и т.н. Всички до един в парламента трябва да идат на почивка за 10тина години някъде на топло и да дадът почивка на народа че немое вече да ги гледаме тея г-зове по новини и навсякъде.