128

оли

преди 1 месец

Какво става братче в тая държава..?

127

Абее789

преди 1 месец

Ако искаше Радев, да е направил партия още при първите предсрочни избори, ама му харесва да се прави на опозиция, но не е очаквал отрочетата му кирчовците да му съединят ално със тиквата и свинчето и да му извъртят номера с правомощията да сложат Деса от Левунуво и другия мошеник в Конституционния съд, затова и тиквата е толкова спокоен

126

още нещо

преди 1 месец

виж ЦЦ все едно виждаш ГГ " Кацнал герб дрън дрън дрън!

125

Ганди

преди 1 месец

Определи я , и и нареди....

124

до 129

преди 1 месец

Направо без снимка на зачертаната бюлетина и паспорта да не се допуска гласуване не щеш ли?

123

ЕЙ НОВАТА

преди 1 месец

ПРЕМАХНЕТЕ ТЪМНИТЕ СТАИЧКИ ЗА ИЗБОРИТЕ

122

Анонимен

преди 1 месец

Радев не иска можещи хора да управляват България. Ако искаше, щеше да остави досегашното правителство. Злобата и отмъстителността, замъгляват разума му. Още малко остана има няма 2 години.

121

Анонимен

преди 1 месец

Тая горе е чиста жива трагедия за нас българите! Как може другарю президент да слагаш на такава позиция човек с очила? Как може? Та точно очилата не позволяват тя да вижда трагедията в която се намира народа български! Та те докторите слагат очила на хората за да виждат света през призма Как може слънчев лъч, който е отразен от зелено листенце или червена роза минавайки през очилата към очите на тая мадама да влезе правилно? Как? И след това ще вика: Народе копай да си купя следващи очила!

120

Случаен минувач

преди 1 месец

Трагедия сме отвсякъде. И балканските държави вече ни се смеят. Това е страшно. Скоро ще се превърнем просто в територия, не държава. Една теория има, а може и да е вярна, че Израел ще ни изкупи и тука ще дойдат да живеят евреи - много им харесват климатът ни и плодородните ни почви. Ако продължаваме с този хаос и безвластие...

119

Бонго Бонго

преди 1 месец

Хорошундата Радев назначи хорошутката Грънцарова

118

Анонимен

преди 1 месец

С горица ще ядем дървото. Ооредната кифла на висок пост :)

117

емин

преди 1 месец

успех и се надявам скоро - гн доган да си расчисти сметките с пеевски и борисов

116

Анонимен

преди 1 месец

До Бунгар Прагът е в главата ти! Дори 4% е много, защото партии с по 100 000 гласа остават отвън, а това са хора които имат по-други политически възгледи и е редно и те да вкарват депутати. НЕ е логично да се влиза с 14 депутати, а партия на която и се полагат.. примерно 10 да няма нито 1 депутат!

115

ясно

преди 1 месец

Новата Ц Ц се казва Г Г и тя ще е партийня секретарка

114

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен Коя е двойничка на Радев? *** ли?

113

Бунгар

преди 1 месец

БСП ще се яви на избори в коалиция с още 20 партии с тежест в българския политически живот. Търси се име на коалицията. Луда работа.Те партиите повече от членовете в тях.Праг за влизане в Парламента да бъде 5% за една партия и за коалиция 5% плюс по 1% за всяка следваща пария.Коалиция от 6 партии,например ще има праг за влизане в Парламента 5% плюс още5%за другите партии,стават 10%.10% ще бъде прага за влизане в Парламента на тази коалиция.Това е изхода от батака.

112

Анонимен

преди 1 месец

Двойничка на Денков. Като близнаци са. Хахахахахаха

111

ВЪПРОС

преди 1 месец

Президента Радев се опитва да отлепи България от Дъното . Но докато няма вкаран Партиец Феодал в Затвора , така ще бъде .

110

Анонимен

преди 1 месец

Помните ли кой издаде заповед, неспазвайки решение на Конституционния съд?

109

Анонимен

преди 1 месец

Леле мале, кой туй нещо на горе на снимката, дето бара Презодента за унуй нещо?