126

Наблюдател

преди 1 месец

До АнонименАко пумерана е бил на каишка са щели да го предпазят!С тези малки злобни кученца където само лаят и дразнят и не стават за пазачи а цапат през 5 метра я фекали я урина ми е омръзнало!Парковете не са за кучета а къщите и в блоковете не трабва да се гледат кучета низависимо какви са те защото цапат и лаят и дразнят съседите!

125

Кметът

преди 1 месец

единствената му цел е дигитализация и цифрово евро. Как да ни вдигне данъците, за да си увеличи заплатата с още 300%.

124

Анонимен

преди 1 месец

Тези "родители" заслужават да си намерят детето при социалните. Кучето можеше да нахапе и него! Плачат за отнемане на родителски права!

123

Анонимен

преди 1 месец

Как е възможно родителите да оставят агресивен питбул без наморник на непълнолетно лице, дете...Тези хора *** ли са, *** ли са, какви са?!!

122

Анонимен

преди 1 месец

До koТьоoТака е, всички породи кучета представляващи големи отклонения от естествения фенотип са много слаби и дисфункционални и са подигравка с вълците. Дълбоко умствено убитите и нискоинтелигентни не осмислят какво им е лошото и са им симпатични. И бойните породи са изродени, освен и опасни, не гледайте и тях.Така или иначе е неморално да гледаш куче, ако не е умствено болно няма как да е щастливо.

121

Спомени от НРБ

преди 1 месец

Жарко, че няма ги братските виетнамски бачкатори - жяха да хапнат хубаво барбекю а ла питбул.

120

до Яна с питбула

преди 1 месец

Янче, вече няма да се учудя, ако си лягате с питбула и мачкате чаршафите! Намери си мъж и не мъчи животното!

119

Анонимен

преди 1 месец

Отглеждат децата си с кренвирши и салам Народен, ама иначе за кучето храна Роял Канин, че от другата не се чувствало добре! Ненормалници!

118

9999

преди 1 месец

Никой не е длъжен да знае биографията и характера на всеки *** който срещне, добър ли е, зъл ли е. Контролирайте си зверовете.

117

Анонимен

преди 1 месец

Ква бойна порода, е Питбула, бе, за да го превърнеш в "боец" е необходима специална подготовка, обучение и тренировки. Имам 14 годишен, 100% чист Питбул, за нищо не ставааа..., освен за "цуни-муни и гуши-гуши", добре, че е Чихуахуата (с дълга козина) да вдига Аларма...

116

*/*

преди 1 месец

Винаги съм чудил на какви хора им е кеф да отглеждат генетичен ***, създаден за бой

115

Анонимен

преди 1 месец

Не отглеждат ни деца, ни кучета, но злобеят срещу хората отглеждащи и деца и кучета! Що за държава! Като остареете, покрай вас няма да има деца, няма да има и кучета, а само спомени за пропилян живот! Жалка история!

114

до апостола

преди 1 месец

""""Не отглеждат деца, отглеждат кучета! Кучешка държава!""""" ---- Кво ревеш, бе, в цяла Европа е така, да не ти говоря за Япония..., ако в Япония кажеш, че имаш две деца те гледат като "динозавър", все едно, че си им казал 20!!! Виж, кучета и котки колкото щеш, грижат се за тях по-добре отколкото за хората - диети, асажи, груминги..., бедна ти е фантазията какви гевезелъци са!

113

koТьоo

преди 1 месец

Taka трябва!Природата не търпи извращения тя изпитва отвращение погнуса и ненавист към всички болни сакати, застарели дефектни създания.Нарича се естествен подбор.Питбулът е само един инструмент,а тази мерзост и гадост померанът се отглежда именно от сакати страхливи,болни дефектни и треперливи скунксове,които неизбежно в живота срещат своя 'питбук' и това им е за последно.

112

Кучкар

преди 1 месец

Екзекутирайте втория баща (пастрока) на това дете и кучето-убиец...

111

Апостолът

преди 1 месец

Не отглеждат деца, отглеждат кучета! Кучешка държава! Като остареете, покрай вас няма да има деца, а спомени за някакви кучета, по които сте пръснали повече пари, отколкото пари са нужни да отгледате и възпитате човек! Жалка история!

110

Анонимен

преди 1 месец

При толкова красиви и прекрасни кучета, да си купите питбул говори за много сериозни комплекси и тежки травми от детството!

109

Анонимен

преди 1 месец

Писна ни от тези мразещи кучетата навсякъде. И от наглостта им. То бива бива,ама такъв страх имат от кучетата и такава наглост - все едно детето им си убил, а тях ги е страх и от куче на картинка.

108

Анонимен

преди 1 месец

Ходя с пистолет, не изглеждам мутра не съм татуиран, нали сега е модерно тва и да гледаш лошо :))) Не дай си боже да имаш ситуация, винаги съм се чудел. Кучето го застрелваш ама после оня като ти налети и го отсвириш и него ще го лежиш накрая. Въпроса е, че са супер нагли и може би това е единствения начин. Отстрелян пес и собственика му няколко пъти и следващия път ще е с наморник

107

Анонимен

преди 1 месец

Писна ни от тези кучета навсякъде. И от наглостта на кучкарите. То бива бива, направиш ли забележка все едно детето им си убил.