23

Глиган

преди 1 месец

До слава на усраина: подли усраински хиени,това е славата на вас, след времето всички Българи ще разберат,каква стока бандеровец,.

22

Анонимен

преди 1 месец

САЩ отново доказоха, че са най-добрата няция във всяко едно отношение.

21

Една българка

преди 1 месец

Стискаме палци след днешния ден да се изкачим още по-нагоре в ранглистата по държави. Успех на всички български състезатели!

20

Анонимен

преди 1 месец

Тези хора са по-достойни от избягалите от България които само я плюят и докараха сллавиту и простокирчовците

19

Слава на Украйна

преди 1 месец

Благодарение единствено и само на Украйна, България има златен медал от олимпиадата! Слава на героичния Украински народ!

18

Само чужденци

преди 1 месец

натурализираме и после викаме *** *** , ами иначе сме против чернокожите във западните държави.

17

пияница мистик

преди 1 месец

Тези "лошите" САЩ пак първи. Милиард и половина Китай не мож' ги стигна :))) Единственото за което мразя САЩ е, че отнеха медала на Бен Джонън - канадец. Онзи техния прехвален американец - Карл Люис гледаше като препиkaно мушkaто като Бен Джонсън го остави на 2 метра след себе си и то на 100 метра спринт. Знаете ли какво е да си 2 метра назад на 100 метра спринт?

16

Христо Христов

преди 1 месец

До 11 "Не знам поради какви причини чужденци се състезават за БГ..." - ми бъгърите се занимават само с инфлуенсване в бъгърването...

15

Христо Христов

преди 1 месец

До 11 " Знам обаче защо елитните ни спортисти и треньори се разбягаха след 89-та год. на различни страни. Щанги..." - конкретно за щангите, сДС по заповед на посолствата трябваше да унищожи школата. Абаджиев плачеше пред камера заради униженията на които беше подлаган, а в Турция го приеха като баща. Факт.

14

Христо Христов

преди 1 месец

Това престижно ли е?

13

Асен Васев

преди 1 месец

Като се има предвид, че сме на 109-то място по население не е толкова зле.

12

Анонимен

преди 1 месец

47-мо място от 50 участващи сигурно!

11

Няма нищо за чудене,

преди 1 месец

дори шахматистките ни ходят на състезания на собствени разноски и играят за чужди отбори, за да припечелват.

10

Анонимен

преди 1 месец

Не знам поради какви причини чужденци се състезават за БГ, но това не е изключение. Знам обаче защо елитните ни спортисти и треньори се разбягаха след 89-та год. на различни страни. Щанги, борба, гимнастика, художествената, и т.н. Логично, цели елитни школи бяха прикоткани за пари зад граница. Малко им трябваше да разберат, че е лекомислено, но направеното 60, 70 и 80-те год. рухна за нула време.

9

Анонимен

преди 1 месец

Истината за американските атлети лъсна при хакерския пробив наскоро. Всеки е бил на предишните олимпиади с по две-три вещества от забранителния списък и то с благословията на МОК. После няма да имат 100 медала ли?

8

до 7

преди 1 месец

Още помня когато изтече базата данни на МОК и се оказа, че сестрите Уилямс играят с допинг предписан от лекаря им...

7

ти да видиш

преди 1 месец

Как сащ да не са водачи,при условие че там допинговият контрол не че е занижен,а направо си липсва по време на Олимпиади,те даже не си правят труда да отричат.Наказат своите в паузите между Олимпидите и точно когато почват най-важните игри и опаааа....реабилитират ги с олиг.фрнските обяснения че "случайно е попаднало в храната или напитките",някаква чистачка като е чистила е счупила пробите ТОЧНО на амиракнците и т.н. и после който ги вижда тези неправди и недоразумения сме "русофили',най-удобно

6

Пенсионер

преди 1 месец

Бях сигурен че САЩ ще спечелят най много медали.Велика държава.

5

eee

преди 1 месец

Че те половината от олимпийците не са Българи, а са внос

4

Анонимен

преди 1 месец

Така е значително по-добре, отколкото положението ни оня ден )))