34

Христо Христов

преди 1 месец

Изборите са си избори. Алтернативата е диктатура. А относно рецесията - му нали сме в ЕС? Целият ЕС на там се е запътил.

33

Дори

преди 1 месец

Да има избори всеки месец резултатът пак ще е един . Не може политиците да са повече от хората . С правителство или не , тя държавата изгоря .

32

До 23

преди 1 месец

Нали точно това пиша? Че чрез влизане в еврозоната се унищожава ВАЛУТЕН БОРД? Приемаме еврото, приемаме правилата на ЕЦБ? При ЕЦБ имаме държави с дълг 220% спрямо БВП. Валутният борд е единствената защита на българите срещу алчни политици, налага ограничения за теглене на заеми. С две думи Левът трябва да се запази, който върви с Валутен борд. Затова сме първи по ниска задлъжнялост в ЕС.

31

Анонимен

преди 1 месец

То още една две години без правителство и рецесията ще ни е най-малкия проблем.

30

Анонимен

преди 1 месец

Има лесен фикс. 1-во връщат промените в конституцията. 2-ро слагат мандатност на Народните представители от 3-5 парламента. Така със всяко несъставяне не правителство политическият живот на политиците намалява рязко. Ако имахме мандатност вече щяхме да сме подменили всички депутати от 2020 насам.

29

Защо махнахте

преди 1 месец

видеото? Нещо не е как трябва ли? :D

28

баба мара

преди 1 месец

рецесията ще бъде по вина на политиканите които 30 години се въртят в нс и непускат кокала заради тях хората се отвратиха и не гласуват те с добро няма да семахнат и да отпушат държавата зорлем ще ни вкарат в конфликти само зарадиалчността си

27

Анонимен

преди 1 месец

Ако бяхме държава, в която от изборите нещо зависеше, не само щеше да има проблеми, а щеше да има крах на икономиката, който да принуди избиране на експертно правителство или нова свръх-популистична политическа сила. Но в България, нещата си вървят без кабинет, а дори и без парламент по същият начин, както и без тях. Ако на посолството му трябва нещо да се прокара, ги свиква.

26

Анонимен

преди 1 месец

***, Кокорчо с Харвардска диплома, въобще не предвижда рецесия и си ходи от избори на избори. Докато не вземе власт и да си направи някой друг милион

25

Как, бе?!

преди 1 месец

Нали всичко растеше икономиката цъвти, апартаменти се продават като топъл хляб, народа има пари и харчи... или всичко това е долна лъжа, народа мизерства, а икономиката умира? Комунистите от едно време биха се учили на пропаганда от вас ако имаха тая възможост.

24

1212

преди 1 месец

АААААААААА, как бе рецесия, тука се купуват продават имоти за милиони, ние сме финансовия оазис на Еврогейският съюз. Как така нашта икономика в рецесия да не съм чул, сакън, ние даже *** не моем си произведем камо ли нещо индустриално. *** измислени терикати селски.

23

А златото

преди 1 месец

физическото на България преминава под прякото управление на ЕЦБ. Количеството ще се договаря, постфактум, когато ни приемат в еврозоната. Сега поне получаваме лихви от златото в Англия.

22

До 23 НЕ е прието Ев

преди 1 месец

Едно е КУРС спрямо друг курс. Друго е въвеждане на чужда парична единица. Едно е силната МАРКА на икономически мощната Германия, друго е фа лиралото евро на Гърция, Испания, Португалия, Италия. На които България ще е задължена да купува облигациите задължително.

21

НЕЗНАМ НА КЪДЕ ВЪРВИ

преди 1 месец

НО ЗНАМ ЧЕ ПРЕХОДА ЩЕ ЗАВЪРШИ СЪС ГРАЖДАНСКА ВОЙНА, ЗАЩОТО ТРЕТАТА СВЕТОВНА ВСЕ ОТ НЯКЪДЕ ТРЯБВА ДА ЗАПОЧНЕ.

20

Анонимен

преди 1 месец

До Зад лев... и ако махнеш валутният борд- какво се случва- в момента сме на Евро, а не на лев и познай защо- га дойдат червените окачват лева на бесилото- януари 1997г инфлация при другарят Гечев- над 2000%- справка НСИ калкулатор инфлация- моята заплата с над 20 г стаж след деноминация с ПИК на НОИ и ЕГН- 12.80лв за 21работни дни!

19

Анонимен

преди 1 месец

Докато ни управляват неграмотници, ще е все така

18

Анонимен

преди 1 месец

всичко това е нечия игра,а страда целиятсвят от игрите на психясали глобалистки комунистки паразитки, време е тазипаразитина система да бъде уничтоженазавинаги..

17

Анонимен

преди 1 месец

Спокойно! Заплатите на политиците вървят!

16

Зад лев

преди 1 месец

Стои 41 тона истинско злато, 25 тона в банка Англия, 16 тона в БНБ. Плюс облигации на силни Държави. Плюс материални активи на България. Плюс задължителни резерви на банките. Зад дигиталните пари стои въ здух. С въвеждане на цифровото евро си задължен да купуваш облигации на фалирали държави, каквито са Гърция, Италия, Португалия, Испания. БНБ става пряко подчинена на ЕЦБ. ЕЦБ не подлежи на контрол и отчет от държавите членки в еврозона, органи на ЕС, евродепутати. Не се избира от тях.

15

Дигиталните

преди 1 месец

и цифрови единици са един въ здух, наречен пари, както се изрази един от шефовете на Фед.