31

до 20

преди 1 месец

Имам на село конопена черга изтъкана още от баба ми преди 9 септември 1944. Е да ти кажа,че е на 80 + години и изглежда като нова!Конопа е уникална тъкан-не гние. В старите водопроводи между резбите на тръбите и муфите са слагали конопени влакна. И държат десетки години!Разбира се това си е наш коноп в който няма тетрахидроканабиол.И чергата молци не я нападат.Неунищожима е!

30

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен "Елон Мъск е доказателство" как реши това? Понеже в едно лайв шоу се опита да си дръпне? Я го гледай пак тоя клип, и какъв пушек издиша, и може би ще осъзнаеш, че изобщо не го е вдишвал. Тоя не може нищо, ни да пуши ни да пие ни да е*е - всичките му деца са в епруветки. Даже да говори като нормален човек не може, само пелтечи и казва по 5 думи в минута...

29

Анонимен

преди 1 месец

Елон Мъск е доказателство че марихуаната е точно толкова вредна колкото бирата. Ако не се прекалява е ок, да разпуснеш след работа с един джойнт.

28

Анонимен

преди 1 месец

Ако това беше вярно, всичките холивудски звезди и тв. водещи отдавна да са хванали рак?

27

Анонимен

преди 1 месец

Че е вредна за физическото здраве е ясно,само някой облъчен мозък може да смята че е безвредна.Психическите разтройства до които води са доказани.

26

Анонимен

преди 1 месец

До Ха-ха Всъщност затъпяването се наблюдава при значително изтъпелите по принцип. Манджата по механизъм на действие увеличава динамичния обхват на невроните, та ако е куха лейка, ефекта е на тотално изтъпяване. НО ако имаш някакъв основен интелект, талант или артистично умение, ефекта е силно позитивен. За такива хора, може да има в пъти подобрение на мисловния процес при дълбока концентрация.

25

Ха-ха

преди 1 месец

Пак глупости някакви...Марихуаната не причинява нищо особено освен затъпяване,ама това въобще не е проблем напоследък.

24

Брейй

преди 1 месец

Какви гении. То и дим от дървени въглища като дишаш всеки ден с години може да развиеш рак. И лозови листа да пушиш пак същия ефект гълташ дим .Сега видяхте ли за какви проучвания хабят пари. Преди време проучваха , дали мъж може да забременее

23

mmda

преди 1 месец

какво ли няма да направи Биг фарма за да се махнат евтините и ефективни средства.тука имаше наскоро статия против хомеопатията.

22

Анонимен

преди 1 месец

За това маайте пръжки, ракия и кока кола и ще живеете вечно. И нормални цигарки по 1 кутия на ден, да не забравите.

21

от алкохол и цигари

преди 1 месец

смъртни случаи няма,те са напълно безвредни както знаете всички дето говорите кой какъв е (за лгхдтв-тата има имунни решения от природата пак де)

20

Анонимен

преди 1 месец

Тия нафтови пърделски леки коли, тия дрехи направени от нафта, тия пластамаси направени от нафта, като ги сложиш под земята природата няма как да ги унищожи с хиляди години. Лека кола с каросерия направена от конопена пластмаса, конопени дрехи, пластмаса за една година под земята се самоунищожава от природата.

19

Анонимен

преди 1 месец

Е то 5% е нищожно.

18

Анонимен

преди 1 месец

Преди години,бях закъсал с колата в някакво добруджанско градче и вечерта докато чаках, пих бири пред някаква будка. Бяха се събрали местни звезди, пушеха трева, а с тях имаше и един индиец учен, изпратен на обмяна на земеделски опит по академична линия. Дадоха му да пуши, човекът вика: кво е това, единият младеж казва: индийски коноп. Тоя си дръпна два пъти, изсмя се и каза: че е коноп, коноп е, ама въобще не е индийски, моето момче:)))

17

Анонимен

преди 1 месец

Пълни глупости. Точно обратното е

16

Анонимен

преди 1 месец

Фосилно гориво..смея се на глас. Слагаш мидички и *** от фосили, може би на прах:))) е до това води джендъризма и гугл транслейт. До жалки резултати, нарочно не пиша 'патетични', защото някои кухи крат@@@туни няма да разберат, че в българския тази дума произлиза от 'патос'.

15

Анонимен

преди 1 месец

От хиляди години българите са отглеждали Коноп до 1944г и са прозвеждали дрехи, въжета, пластмаса от коноп, каросериите на леките коли от конопена пластмаса и са се движели на конопено олио. Петролната парична индустрия по времето на Соца спира производството на коноп по нашите земи, понеже ама виждатели бе конопа много си прилича с маришката и въвеждат тютюневта и петролната индустрия като прекраксни унищожители на природата с пърделски леки коли и пушеши тютюневи кокетки с цигарки в устата!

14

хахахахахахаха

преди 1 месец

наркоманите вече имат нова теория - марихуаната предпазвала от рак - хероина и той, нали хахахахахахаха

13

Gauleighter

преди 1 месец

Трябва да се легализира марихуаната в БГ и да се узакони отглеждането и търгувията с канабис за да можем ние етническите българи да преживяваме достойно правейки собствен бизнес в тази Чи ф УтСкА държава кърлеж!

12

Нацията SS

преди 1 месец

Това е ЛЪЖА!Марихуаната Предпазва от рак!