17

Анонимен

преди 1 месец

Омразата , няма да доведе до нищо добро! Съжелявам да го кажа, но в този случай Ердоган е прав, имам смесено отношение към него, но в конкретния случай е прав!

16

Слабо

преди 1 месец

САЩ екзекутират хиляди годишно, още на улицата!

15

Анонимен

преди 1 месец

Веднага да се организира специален съд заседаващ на Луната, който да обясни на иранците колко по- полезно е когато си мият зъбите със въртящи се електрически четки и да ги осъди, защото не осигуряват на народа си зъболекарски услуги. Да се създаде комисия която да се подготвя след изравняването на Иран със земята от ФАЩ да зареди магазините им със споменатите четки и да издири оцелелите ирански деца за да ги пита поединично дали искат да си сменят пола.

14

Кравар - до 13

преди 1 месец

В Америка екзекутират хора само в няколко останали щата . В повечето щати забраниха изпълнението на смъртни присъди . И със сигурност в 340 милионна Америка екзекутират с порядъци по малко хора от варварския Иран .И ако някой в Щатите бъде осъден на смърт - след това текат около 20 години автоматични обжалвания на всички съдебни нива , докато се стигне до изпълнение на присъдата , ако въобще се стигне .

13

Анонимен

преди 1 месец

Ооу колко недемократично! Пък в най- голямата демократична държава САЩ , по колко затворници се екзекутират годишно? ! Само питам ,че не знам точния брой?

12

Кравар

преди 1 месец

Обожателите на сибирското джудже мечтаят и тук пак да трепят политически неудобни , като при комунизма .

11

Фитока

преди 1 месец

Китай до 2013 излъчваше екзекуциите по държавната телевизия.Съобщава престъплението му,осъденият си "посипваше главата си с пепел" и го екзекутираха,въпреки само критиката си Дори Амнести ги упрекна,че през 2008 са екзекутирали 5000 ,а след три дни Синхуа ги поправи като заяви,че са били 8500.Така,че на китайците не им дреме от НПО-та,а излъчването на живо ги прекратиха,тъй като сметнаха,че превъзпитателната цел е постигната.

10

Анонимен

преди 1 месец

И в България трябва да правим същото.

9

Анонимен

преди 1 месец

Зад претърсването в дома на Скот Риттер, вероятно също стоят евреите, те го сложиха и в списъка "Миротворец", Скот няма врагове и никой друг не би му организирал подобно нещо.

8

до 3

преди 1 месец

"""колко евразийско!!!"""" ------- Да допуснем, че някой като тях е: а) изнасилил твоята сестра, дъщеря или майка; б) след това е убил някоя от тях; в) наркотиците са съсипали живота на твой много близък или са довели до неговата смърт - брат, сестра дете... Та, кво каиш тогава???

7

Анонимен

преди 1 месец

Предполагам, че започват отмъщения от Иранска страна.

6

Я па я..!

преди 1 месец

853 осъдени на смърт и само критики от международната общност. Браво , така се наказва.

5

Анонимен

преди 1 месец

Pак се лекува с тотална ампутация. Иран е раково образование и неговите метастази са Xамас, Xизбула и йеменските кучета

4

Сащ

преди 1 месец

Само един изпускат фронта

3

Анонимен

преди 1 месец

колко евразийско!

2

Анонимен

преди 1 месец

А какво става в Британия? Халифатът взе ли вече официално властта?

1

Анонимен

преди 1 месец

Демореация!