73

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен Защото укрите са плющят едни други. Тия Семьони са съмнителни.

72

Анонимен

преди 1 месец

До РУСКАТАКОЧИНА,,--Защо не си гледаш БЪЛГАРСКАТАКОЧИНА ?

71

Анонимен

преди 1 месец

До РУСКАТАКОЧИНА...Според СЗО , най-много СПИН има в Украйна !

70

Анонимен

преди 1 месец

До НакраткоПълни глупости са това! Българска диаспора (или по-точно претопена българска диаспора) се намира в южна Молдова около едно село. В Украйна българите (като всяко друго малцинство в авторитарна държава) са потъпквани и правата им са неглижирани. Нали се говореше за това как са забранили българския език, а също така и след събитията в Одеса май имаше и такива жертви. Украйна никак не обича българите и гледа на тях като на с 8 га н и. А този си е просто екскурзиант.

69

Анонимен

преди 1 месец

По време Втората световна война западните съюзници САЩ и Великобритания предоставят на СССР огромна помощ за над 160 милиарда долара най-вече чрез договора за ленд-лийз (заем-наем). Дълго време омаловажавана от съветската историография, именно тази подкрепа спасява СССР от разгром. Точно 160 млрд.

68

РУСКАТАКОЧИНА

преди 1 месец

10 милиона долара е дневният оборот от проституция в Русия, 5 милиона долара само в Москва. Всеки ден на улиците в руската столица излизат около 300 000 ***.един милион отива за милицията, още толкова за криминалните структури. Ако умножим тази цифра на 365 дни в годината, то сумата достига милиард и половина долара годишно оборот от бизнеса с проституция.

67

Анонимен

преди 1 месец

РУСИЯ ОСВОБОДИ ЛИ УКРАЙНА!? БЯГАЙТЕ ДА ПАСРЕЩАТЕ ОСВОБОДИТЕЛИТЕ.

66

Анонимен

преди 1 месец

Украинци, кубинци.. се бъхтят за медалите ни, а ний разплути лежим, като петролни шейхове и ядем,пием и критикуваме ахахахаха

65

Анонимен

преди 1 месец

А той що за Бг се състезава, а не за САЩ или украина? Този е руски шпионин, сигурация! От къде накъде точно за нас? Човек на Путин, казвам ви!

64

Накратко

преди 1 месец

Само да ви кажа че в Украйна българската диаспора си съществува и до ден днешен.А в русия българите са ги изтрепали и претопили ама какво да приказваш на алкохолизирани русофоли,нещстнниии че въобще са се родили.

63

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен Едва ли ще вземе злато, дори тази победа беше на косъм до последния момент, а може би го подпряха и съдиите, но така или иначе към момента България е 0-0-0 и не е в 1-вите 71 държави с медали дори.

62

Юлия

преди 1 месец

Руснакът беше по-добър и заслужено победи.

61

Анонимен

преди 1 месец

Къде е онзи от Слатина, дето непрекъснато обижда украинците в България? Слатински, ето че "украинските просяци", както ти ги наричаш, вече са допринесли за България повече от теб!!!

60

Анонимен

преди 1 месец

Злато за България, дано.

59

Анонимен

преди 1 месец

Айде да разкарате украинчето вече. На никой не му дреме какъв медал ще вземе. И без това до максимум 2 години ще си се върне в Украйна.

58

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 66 Какво очакваш от русофилски сайт като Днес мен :)) Аз дори не смея да пиша под статия за вожда им Путин, трият наред :))

57

До 60

преди 1 месец

До Анонимен"Как Расия да печели медали след като джендърчетата ги е страх да се състезават срещу Расия и нарочно й отказаха участие?" Русия сама си е отказала и олимпиадата и много-много други неща. С действията си в Украйна и с бездействието на населението си срещу това.

56

Анонимен

преди 1 месец

Страшно племе са българите. Колко медала до сега са спечелили на тази олимпиада? Нула! Но щом се задава сигурен медал от украинец състезаващ се за България, бълват огън и жупел. Днес той се бори с руснак, състезаващ се за Сърбия. По логиката на местните копейките и той би трябвало да е на фронта.

55

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен СЕМЕН Е БАТКО. СЕМЕН - КОЕТО В ПРЕВОД ОЗНАЧАВА СПОКОЕН. НЕ КАТО ТЕБЕ. ПИЙ СИ ХАПОВЕТЕ БРЕ.

54

Анонимен

преди 1 месец

Ceмьoн ce kaзвa, a нe Ceмeн бee eeйй, aлooyy, мucupueтo!?