223

Анонимен

преди 1 месец

Този закон може да е спорен в момента, но има вероятност скоро да стане нормата...

222

И защо

преди 1 месец

Трябва да ми навират вмирисаните си зад... ни ци в лицето???? Къде са моите права да не искам да ми натрапват развратените си телеса и "души"????

221

Барон Мюнхаузен

преди 1 месец

Това всичкото на снимката , лесбийки ли са бе, или ***?

220

Анонимен

преди 1 месец

ппдб ИЗПОЛЗВА И *** ЕЖЕДНЕВНО ЛГБТИ ОБЩНОСТТА, ХОРА ОТ ЛГБТИ ОСЪЗНАЙТЕ СЕ ЧЕ ГЛАСУВАТЕ ЗА ФАШИСТИ И КОМУНИСТИ В ППДБ КОИТО АКО ДОЙДАТ НА ВЛАСТ ЩЕ НАПРАВЯТ НАЙ-ДИВАТА ДИКТАТУРА И НАЙ-ПОСТРАДАЛИ ЩЕ СТЕ ВИЕ ЩОМ НЕ ИМ ТРЯБВАТ ВАШИТЕ ГЛАСОВЕ.

219

Анонимен

преди 1 месец

Още по-големи забрани трябва да има и за такива като Кирил Петков, които са инициатори на ЛГБТ пропагандата!

218

Анонимен

преди 1 месец

Фалшивите легебетейци, които са такива за пари искат правото да наследяват починалите си богати спонсори... истинските искат по адекватни права и не ходят на прайдове.

217

Анонимен

преди 1 месец

Искат да осиновяват дечица с предимство.

216

Българин

преди 1 месец

Всичките на снимката Имате едно основно право - да се разкарате от тук !!

215

Тия са нагли

преди 1 месец

Аз почвам да ставам фен на Путин. Имат си права и пак протестират

214

Анонимен

преди 1 месец

Най-вече да протестират срещу ППДБ че ги мамят най-последователно, досега не са защитили нито едно тяхно право реално.

213

Смешник

преди 1 месец

В Русия ЛГБТИ е забранена с закон Путин държи на християнските ценности за разлика от европейските ***

212

Анонимен

преди 1 месец

Расийската Армия току що премина от втората по сила армия в Украйна,във втората по сила в Расия.

211

Анонимен

преди 1 месец

Е това е твърдият електорат на ППДБ или мекият , не знам как да ги нарека но са много , чудя се как се случи толкова много хора да обърнат резбата .

210

Антипопулист

преди 1 месец

Честито на различните. Вече не се само различни. Татко Костя им вписа реална дефиниция в законите на България. Тоест до вчера бяха случайна думичка, която се ползаше за някой с умствен проблем, а днес вече са нещо реално. Татко Цончо и татко Костя им направиха най-големия подарък, който са получавали в историята на България до момента

209

БГ

преди 1 месец

Метеоритен и дъжд и огнено езеро да остане от содомисткото сборище

208

Ми не ги

преди 1 месец

Подкрепям. Имат си права

207

Май

преди 1 месец

Ка ви *** падраска....пуста бухалка.....да видите как ще се чувствате! Обладаните от демони на разврат да се лекуват ,а не да си развяват спаружените ... на свобода!

206

Анонимен

преди 1 месец

Мале тия дето подкрепяте тоя закон какъв си го набихте без да разберете думи нямам. Повярвайте ми далеч по-против съм тия ЛГБТ пропаганди от всеки друг, но вие въобще не разбрахте, че с този закон официално беше създадена ЛГБТ общност в България. Нещо което до вчера го нямаше официално в закон и всичко беше наред. Съжалявам ви как една шепа популисти ви оноди пред цял свят.

205

Руя

преди 1 месец

Тия докога ще си го развяват по улиците.Отвратителни,нахални нагли.Един такъв като тия ми взе 15лв за подстригване направи ме на нищо и накрая ми се подигра.Тия трябва да се върнат в дупката от която изпълзяха.

204

ЛошиЯт ВълкЪ

преди 1 месец

Абе какво протистират я една неодялана пръчка че да им се свали кожата !!! Утре някои ша разцепи дупето ба синчето на някои от протестиращите и ше е първия да съди коли и беси а синчето ще е видяло от татя си че спи с различни татковци всяка вечер!!! Пример трябва неможе небормалното да се толерира и показва като нормално неможеееееееДа се крият никои да не ги вижда и ако искат и с крака да си бъркат у дупките ама навън сред нормалните хора и децата неможе да демонстрират този разврат