31

Анонимен

преди 1 месец

Лоша тактика от страна на треньорите, вместо да си гарантира 130 кг, те го пратиха на 134, а той е бил с контузия. И лоша преценка на всички от щаба и на състезателя - като има такъв проблем с лепенките и не е само той да се мъчи - реагираш, търсиш решение, а не само да го тупаш по врата и да викаш Айде, Айде

30

Анонимен

преди 1 месец

Истината е, че в последните 30 години всичко в България се срина. В момента слушам Ивет Лалова-методите на подготовка и финансирането на професионалния спорт вече са на нива училищна подготовка. Имаме таланти но няма държава. Докато бягате зад децата си с кърпичката да им бършете нослетата и да следите дали не са се изпотили и да ги плашите колко е страшно да паднат и да си ударят коляното, докато не им изтръгнете телефоните от ръцете и не ги наритате да играят в парка без вас, така ще е.

29

Анонимен

преди 1 месец

На кривата ракета космосът й пречи.

28

ъъъъъъ

преди 1 месец

ах тези лоши лепенки , е може ли такова нещо ся

27

Анонимен

преди 1 месец

Представителят на Кирибати не се подхлъзна и вдигна"безпрецедентните"95 килограма,докато нашето момче се хлъзна три пъти и записа кръгла Нулааааа!

26

спилий

преди 1 месец

кръстоноссците явно им е харесало калоян да им употребяат лидерите като жени и все още се осеюа омразата към Българите. макарон още ли се боричка с неговите аверчета ???

25

Анонимен

преди 1 месец

Дори да е номер от страна на франсетата, щангистите ни навремето са се сблъсквали с много по-големи трикове, предимно от страна на рашките, щото не можеха да допуснат некакви си българи да ги бият по щанги :))

24

21

преди 1 месец

До 23 Лепенките са на земята бе ***, на подиума са. И другите реваха не по-малко от него. Половината въобще не можаха да направят нито един успешен опит. Последните 4ма бутаха щангата до края на подиума или до някой ъгъл и вдигаха там, където им няма лепенки под краката. Поне да беше гледал 1 опит после да ми философстващ.

23

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 21 Добре, щом пудрата не го спасява, защо другите не реват като него, плюс това баща ми е тренирал при Абаджиев, ако си чувал за него разбира се... :)))

22

Анонимен

преди 1 месец

Тоя от отбора по балет ли е. Едно време какви щангисти имахме, а сега само жен дури - не можеш да разбереш кой е мъж и кой жена ...

21

Анонимен

преди 1 месец

В момента всички българи са експерти по олимпиадата. Като почнеш с откриването, минеш през всички дисциплини и завършиш със закриването. С тая разлика, че повечето не са гледали и 3 минути, от което и да е състезание.

20

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 19 - Като не знаете, поне четете. На пода се пързаля по лепенките, щото са вна мястото на вдигането. Пудрата по ръцете не го спасява в случая.

19

Анонимен

преди 1 месец

До 15 Наим беше с 15 сантиметра по-нисък от Димов. Димов по начало планираха да го пускат в по-горната категория, където щеше да наддаде до по-нормални килограми за ръста си.

18

Анонимен

преди 1 месец

Нали си слагате пудра на ръцете, кое ти се хлъзга мен, другите що не реват като тебе :)) Тоя спорт не е за всеки, недей да обвиняваш лепенките :))

17

Анонимен

преди 1 месец

До 17 Димов не беше единствения който се подхлъзна, само да поясня. Всички щангисти, които участваха се хлъзгаха доста и оставам с впечатление, че имаше рекордно много неуспешни опити. Накрая американеца и китаеца вдигаха в ъгъла на подиума.

16

Анонимен

преди 1 месец

Е другите щангисти къде вдигат, пред залата ли?! Лепенките виновни! Че го няма Иван Абаджиев, щеше да направи шампиони всички от отбора!

15

Анонимен

преди 1 месец

Много изнежени станали нашите спортистчета, даже от лепенките вече се оплакват, а какви щангисти имахме навремето, мачкаха без да реват за щяло и нещяло :))

14

Анонимен

преди 1 месец

До Изнервен - По-малко се нерви, лепенките са на подиума.

13

Торбалан

преди 1 месец

Боже, какви капацитети коментират тази статия. Най - вероятно никой "специалист" коментатор не е вдигал по - голяма тежест от *** си залепнал на дивана.

12

Христо

преди 1 месец

Няма вина. Просто са го пратили да се състезава в категория мъже. Да го бяха пратили при жените.