27

Джо бързият

преди 1 месец

Паднала вратата на самолета на маркон, още на летището....а маркон вече е бил гол....Но, журналистката веднага туширала ситуацията и писала Де гол, Де гол....

26

Анонимен

преди 1 месец

Една гняссажжийска оттреппка (инна) за 0 време е измисла нова марка и нов модел самолет, "написала" е новина със 100 грешки и е показала че тази продажна журналягска пассмина е абсолютен ***

25

Anon

преди 1 месец

Благодаря за това, че се опитвате да предоставяте информация. Надявам се, че следващият път ще се отдели повече време за редакция и повишаване качеството на превода от английски на български. Спорен ден.

24

анонимен

преди 1 месец

Тел трябва, тел! И дървен ***!

23

Анонимен

преди 1 месец

Когато икономистите се месят в работата на инженерите за да свалят разходите резултатите винаги са такива.

22

ИИ

преди 1 месец

Запазена марка новини от дес.бг. Новина-кръстословица-судоку. Познайте самолета и модела от заглавието. Boeing, Boing, Bong, Bing, Big, BG? Скоро просто: B7, бум, тряс, въздух. Останалото да.си го представим.

21

Христо Христов

преди 1 месец

"NTSB и Боинг все още не са установили кой е бил отговорен" - как КОЙ? То е ясно, че Путин... или оня, немския съсел...

20

24

преди 1 месец

Зная че боинг имат безброй инциденти във въздуха, последно време. Има и разследвания, който станаха публични, Ейрбус няма. Как да е, всеки сам си преценя ;)

19

Анонимен

преди 1 месец

До 20 Боинг А дали знаеш, че еърбъсите от НЕО сериите също са спрени от полети от над година и не летят. И не се знае кога пак ще ги пуснат. Слава Богу, сами са си открили дефекта в двигателите и не е имало катастрофа.

18

Анонимен

преди 1 месец

Тая статия е толкова калпаво написана, с толкова грешки, че ако беше самолет, щеше да се взриви още преди да литне.

17

Анонимен

преди 1 месец

В днешни дни всички гонят само печалбите, а другото не е важно.

16

Боинг

преди 1 месец

Е у шит. Лично аз където има избор летя с Ейрбус

15

NEW GENERATION

преди 1 месец

....АМИ ТОВА СА ПЛОДОВЕТЕ НА ДЕМОКРАЦИЯТА.....ЕДНИ ПИШАТ СТАТИЙ, ДРУГИ ПРАВЯТ САМОЛЕТИ..... ВИДИМИ РЕЗУЛТАТИ......

14

Алекс

преди 1 месец

Трагедията е спестена единствено поради факта,че вратата пада по време на излитането,когато всички са с колани.Внезапната декомпресия засмуква всичко като фуния.

13

Анонимен

преди 1 месец

В заглавието Boeing 373, в текста Boeing 737, на снимката Boeing 747...Абе , джурналисти, четете ли какво пишете или се подвизавате като в тоалетната?

12

Анонимен

преди 1 месец

До Днес.РУРУСНАЦИТЕ МАСОВО БЯГАТ ОТ КУРСКА ОБЛАСТ. ДЖУДЖАКА Е АБДИКИРАЛ ОТ ХОРАТА. ТИЯ СТАНАХА ЗА ПОСМЕШИЩЕ НА СВЕТА. 30 ДУШИ УКРАИНЦИ ПРЕВЗЕМАТ 11 НАСЕЛЕНИ МЕСТА. НЕПОБЕДИМАЯ!!!!

11

Анонимен

преди 1 месец

Новините преди 8 месеца ....

10

Прахосмукачков

преди 1 месец

Стюардесата е засмуквала яко. --- /// И тогава изведнъж се чу наистина силен трясък и силно свистене във въздуха сякаш вратата се отвори. (1.) Маските се свлякоха, видях как завесата в кухнята се засмуква към салона. (2.) Маските се свлякоха, видях как завесата в кухнята се засмуква към салона", казва стюардеса. /// и това също: "...по време на разследването е имало силен трясък. ----- много странно как по време на разследването е имало "силен трясък". Жесток перевод. Да не е от "Аганьок"?

9

Няма такъв сайт

преди 1 месец

Моделът в заглавието: Boing 373 (само 2 грешки)На снимката: Boeing 747В текста: Боинг 737 Max 9Уникални сте :)

8

Днес.РУ

преди 1 месец

Тъй, тъй редакторчета.Добре громите запада.Обаче й нещо няма ли да напишете за героичното бяг ство на руските въшки в Курска област.