14

sosamba-spb2

преди 1 месец

Я извиняюсь, но, по-моему, Вы не правы. Давайте обсудим. Пишите мне в PM.

13

ю

преди 1 месец

До Не ги баветеИ аз се надявам да бомби цял Израел. Няколко секунди след това като полети страшния съд и няма вече Иран, всички може да си отдъхнем, а Биби да бъде обявен за герой освободил света от Аятоласите.

12

Libre comme air

преди 1 месец

На евреите остава само Средиземно море...и понеже са много инатриви могат да го преплуват!!!

11

Не ги бавете

преди 1 месец

Искрено се надявам Иран да бомби цял израел и да ги заличи. Трябва всички държави да се обединят срещу това туморно образование САЩ и всичките му разклонения.

10

Анонимен

преди 1 месец

Дали ще бъдем свидетели на края на Велика Персия.

9

Фантасмагории

преди 1 месец

Глупост след глупост. Кой нормален би посочил стратегическата си цел при потенциален военен удар :D Все едно банков обирджия да предупреди властите и банкерите къде и кога ще направи обира. Трагетия са всички медии. Мислят си, че с фалшивите си глупости могат да манипулират разсъдъка на населението. Иран ще удари там, където никой не очаква, маймуни проскубани.

8

Вьзмутен

преди 1 месец

Турция да се застъпи за убиваните палестинци ежедневно от изрел и да изпрати контингенти за защита на населението от изрелският геноцид

7

Анонимен

преди 1 месец

Едните много говорят, другите направо ще действат. Така става там май.

6

Анонимен

преди 1 месец

До ГАДОРЯН Справят си се доста добре. Иран всеки месец по часовник е в национален траур. Ливан на практика няма. А Йемен - 500 хиляди гладуващи.

5

Анонимен

преди 1 месец

Нищо ново. Тези цели са си били цели и преди месец.

4

ГАДОРЯН

преди 1 месец

Ами ще св наслаждаваме на междусемитски войни, гарнирани с кравешко печено. Този път каубоите ще имат много работа. Иран, Ливан и Йемен. Те ако с тия не могат се оправят, къде са тръгнали срещу Раша и Чайна.

3

Анонимен

преди 1 месец

Абе внимавайте с целите, че като видяхме колко точни и евективни са оръжията на евреите, и как съветското ви ПВО не става за нищо, да не се окаже че вие сте станали целта...

2

Анонимен

преди 1 месец

И те така, и те иначе, Израел е пътник по думите на Кисинджър. Идеология, построена върху ненавист няма как да просъществува, а ционизмът е точно това - ненавист.

1

и те така

преди 1 месец

а Израел ше публикува само една цел ,,,, държавата Иран