20

Анонимен

преди 1 месец

Стягай се Костадинов!! Много работа ви чака след изборите! Време е да ви видим и ваз!!!-:)

19

Анонимен

преди 1 месец

Байче , нарцисите прецъфтеа , мина им сезона , са праат луковици .

18

Алекс

преди 1 месец

Копейката така гласи нещата,че да изключи участието на "Възраждене" в управлението на държавата.Много комфортна позиция.Коментарче,анализ и субсидията върви.Строежът на къщата също.

17

Анонимен

преди 1 месец

То па за кво ли има там при вас подходящ ?!

16

окиас

преди 1 месец

Вие от Възраждане се оказахте едни лъжци. Заедно с ИТН се обединихте с ГЕРБ, ДПС и БСП и нападнахте Величие и Ивелин Михайлов, дето не е взел 1 лев държавни пари. Не разследвахте кражите на ГЕРБ, ДПС и БСП и ПП и ДБ, а се нахвърлихте върху конкуренцията от Величие. Тези дето крадоха милиарди, с тях се обединихте. Повече няма да гласувам никога за вас. Оказахте се лъжци. С крадците от ГЕРБ се смеете и си играете на опозиция. Слава Богу идват избори.

15

Анонимен

преди 1 месец

Има Костя, ама не си ти или твоите лумпенченценца. Тройкаджиите от Винса и Свободните университети.

14

Анонимен

преди 1 месец

Копейкин си мечтае за поста, ама с тия негови залязващи резултати и лъжи ще го види през крив макарон. Истината е, че нито един възрожденец не става - необразовани, елементарни, без сериозни кариери, без езици, без мислене и опит. Костя е бил директор на музей 2 години, демек шеф на чистачите там. И даже историята не знае като хората. Никакъв друг трудов опит. С какви претенции иска да управлява.

13

Анонимен

преди 1 месец

Браво Коце, жив и здрав да си !!!

12

Анонимен

преди 1 месец

Прав е,всички от които може да избере президента са тежко корумпирани и зависими от чужди посолства.Тоест ще дават пари за украйна а тук ще гасим пожарите със пласмасови кофи.

11

Когнитивното

преди 1 месец

Състояние на тоя шебек е известно като Ефекта на Дъннинг Крюгер, или иначе казано как глупавите са твърде глупави,за да осъзнаят че са глупави

10

от кремъл

преди 1 месец

костя премиер

9

Европеец

преди 1 месец

До възраждане. Това и хиляда пъти да го напишеш, все тая. Съветските калмуци в България не виреят.

8

Изнервен

преди 1 месец

Тия освен да плюят по всеки и всичко друго знаят ли?

7

Анонимен

преди 1 месец

Костя, щом за теб няма подходящ кандидат-премиер, помоли Радев той да помоли от Русия да ни изпратят един. Него със сигурност ще го харесвате.

6

Анонимен

преди 1 месец

Е как бе гусин Копейкин, ето можете да предложите Мишустин за министър председател, а госпожа Елвира Нибулина за министър на финансите.Така за вас всичко ще си дойде на мястото.Нъл тъй!

5

Възраждане на СССР

преди 1 месец

Доктор, професор, академик Костадин Костадинов трябва да стане пожизнен министър-председател, президент, върховен съдия и патриарх на България! Единствено тогава ще се оправи държавата!

4

Възраждане

преди 1 месец

ЕС и НАТО вън от България! Национален референдум за присъединяване на България към Руската Федерация!

3

Анонимен

преди 1 месец

Ех, Костя, Костя що не стана президент. Сега щеше и служебен премиер да избираш и дата за изборите, а вместо това ти си един *** депутат.

2

Анонимен

преди 1 месец

Как ги пишете тези заглавия и материали, бе!?! Поне едно редакторско око хвърляйте преди да ги качите на сайт.... ПРИМЕР дали е същото като ПРЕМИЕР?!?

1

Анонимен

преди 1 месец

Малийййй, то сигурно няма подходящ и за редовен премиер, за прокурор, за омбудсман и за каквото се сетите още...не могат да му се харесат на Коцето някакви хора с лично мнение различно от неговото!