75

Анонимен

преди 4 седмици

проклети укри

74

Анонимен

преди 1 месец

Русофилията настройва хората против Украйна по мърсен руски образец.Долни тва.ри това са русофилите - предатели неграмотни.

73

Анонимен

преди 1 месец

Ега ти *** оФФФчо булгаристанско стадо!*** боклуккк!Бългрските стада пострадали от наводнения,пожари и други бедствия с години се мъчат да просъществуваат в някакви бараки,без вод и други жизнено важни неща,а укрофашагите са настанени по *** курорти,за тях винаги има средства,пердашат си с луксозните коли и се надсмиват на аборигенското стадо!Стадо -о-о,заслужаваш си жалката участ!

72

Дали

преди 1 месец

Руснаците имат повече жива сила, и разтеглиха фронта, за да го отслабят. Получава им се. Сега украинците правят същото. Дали ще има се получи? Няма начин.

71

Анонимен

преди 1 месец

До Болград - в YouTube има безброй видеа от украинки/ци, който ни плюят безсрамно - нагли неблагодарници

70

Анонимен

преди 1 месец

До Болград -- искат да са в луксозни хотели на първа линия на морето... Когато бягаш от война и ти осигуряват всичко безплатно не трябва да си толкова нагъл ---- трябваше да ги настанят в пустеещите села след като не искат да работят

69

Анонимен

преди 1 месец

До Болград 72 --- Цяла Европа е пропищяла от мързела и наглостта им --- не искат да работят, искат всичко да им е безплатно, претенциите и капризите им са до небесата. Смятат, че всички са им длъжни

68

Болград

преди 1 месец

До Анонимен 70 Има официално 200 000 българи в Украйна, неофициално са около милион. Въобще не е мързелив народа, там беше съсредоточена промишлената мощ и житницата на единния и нерушим ссср.

67

...

преди 1 месец

Лесно е да се разпореждаш с немъчени пари. 500 хилки на ден за Боташ, за Хохлия не знаем колко, ама са много. А баламурниците събират капачки и смс за Коледа.

66

Анонимен

преди 1 месец

Ох, стига с тая Украйна! Вече само като чуя Украйна и ми се повръща. С нищо не сме длъжни на тоя мързелив, нахален и нагъл народ

65

Анонимен

преди 1 месец

На Илон Мъск му свършиха парите ли?

64

Анонимен

преди 1 месец

В българскиет села във всички има инте3нрет и мобилна мрежа и за това сегха да даваме пари за украинците... Който ги взема тези решения е за пращане на източния фронт да се бие заедно с украинците. Може и в Курск, че там ще е месарница скоро. Такива хора в управлението не са ни нужни.

63

Търпелив

преди 1 месец

американски рекет

62

Анонимен

преди 1 месец

БЪЛГАРСКИ МЪЖЕ колко още ще позволявате шепа продажнице да ограбват семействата ви????

61

Анонимен

преди 1 месец

До кога ще търпим тъпата Глава да ни раздава парите.

60

до невежите

преди 1 месец

До Анонимен 63 моке и украйна да започне да си плаща

59

Анонимен

преди 1 месец

Докога Путин ще чупи, а ние ще плащаме? Време е Путин и Русия да си поеват масрафите. Русофилите като по гъсти с Русия да поискат от нея сама да почне да си плаща сметките. Сега се отваря чудесна възможност пред русофилството и то да направи нещо за България, а не само за Русия.

58

Анонимен

преди 1 месец

Вече и капачки зА кувьози не дават да събираме . Трябва да я режеш капачката на швепсапримерно по някаква евродиректива.

57

Анонимен

преди 1 месец

Освен това,България плаща лихвите по заемите на Украйна,кой знае още какво плащаме без да знаем.В същото време се събират подаяния за лечения на БЪЛГАРСКИ ДЕЦА!!!Това е трагедия.

56

Анонимен

преди 1 месец

Ако някоя партия обяви,че спира да дава пари за сметка на всички нас-българите,ще спечели на предстоящите избори.Нямам нищо против Украйна,но за мен България е по-важна.Искам паритеот данъците ми да остават в България-за БЕЗПЛАТНО здравеопазване,например,за по-високи пенсии,а не за джоба на сегашния политически елит в КРАДЕНЕТО.