9

Анонимен

преди 1 месец

Напълно подкрепям долния коментар. Освен къпане всеки ден, бельото също се сменя, тениски, чорапи - всеки ден. До три впръсквания са достатъчни, за да ухаем приятно. И за Бога спрете с тежките парфюми посред лято.

8

Анонимен

преди 1 месец

Аз пък се задушавам от парфюми. А и не съм само аз така. Не от всички парфюми де, но от повечето. Особено в жегите е ужасно! Хора, къпете се със ***, моля ви, това е достатъчно, не става да се залеете с парфюми и да си решите проблема! Прекалявате с парфюмите! Миризмата на парфюм не трябва да се усеща на повече от 20см. от тялото ви, иначе пречите на другите около вас!

7

Смях

преди 1 месец

Колкото повече тази крадлива т.орба говори за президента,толкова по-добре за Радев.

6

ПОДАРЪК

преди 1 месец

Ще купувам на една колежка парфюм за подарък, мисля, че парфюма, който отговаря на личността и е с аромат на ЛА Й Н О, на Гом на. Дано има по-големи опаковки, поне по литър, че е 140 кила шу пар

5

Анонимен

преди 1 месец

Как да се пробва Парфюм - добър ли е или не, преди да си го купя в магазина? Парфюма си го слагам вЗадника! Ако престане да мирише катоПръдна, значи е добър и тогава си го купувам!

4

Анонимен

преди 1 месец

Не е ли точно обратното, според човека, който искаме да привлечем. Все пак и на нас да ни е приятно :)

3

Анонимен

преди 1 месец

Ако сте патриархален татко бачкатор, парфюм не ви трябва! Ценностите на този тип хора казват, че парфюмите са за обратни.

2

Гошко

преди 1 месец

На пазара едно момче продава всякакви марки, наливно, шише от велинград гучи флорал излиза към 10 лева.

1

Ганя

преди 1 месец

Епа я ям чесън.