29

isabella ethan

преди 1 месец

Съжалявам, че пуснах това онлайн, но нямам друг избор, освен да изпълня обещанието си към д-р APATA, мощният заклинател, който ми помогна да върна бившия си съпруг, който вече го нямаше две седмици, без да се сбогува с мен. толкова болезнено преживяване за мен, защото той е първата ми любов и животът ми се върти около него, но когато той ме напусна заради друга жена, пролях сълзи и опитах всичко, за да го забравя, но дълбоко в сърцето ми беше толкова невъзможно, защото го обичах толкова много въпреки болката, от която страдах. Една вярна вечер прочетох коментар за д-р APATA, мощен заклинател,

28

Фердо

преди 1 месец

Две години, преди събитията в Югославия, в свой доклад ЦРУ прогнозира разпада на федерацията. Тогава това ми се видя невъзможно. После осъзнах, че американците правят всичко възможно да им се сбъднат прогнозите. Сега на ред е Иран.

27

Анонимен

преди 1 месец

Тръмп го закъса сериозно. Стана мишена. Защото убийство на Тръмп ще доведе до гражданска война в Америка. А доста хора по света искат да има гражданска война в Америка

26

Анонимен

преди 1 месец

Каква е тая промоция 99%, пакито от Лидъл ли е напазарувал? 5к. за президент, смятай. Нещо като "Историческия парк", пирамиди и фараони.

25

Пипо

преди 1 месец

Аидеее канибалите от ФАЩ прицелиха пропагандната машина срещу Иран. Това ли ще е следващата държава от която ще пият кръв?

24

kir40

преди 1 месец

Тръмп е ухо

23

Анонимен

преди 1 месец

Еврейски номера

22

Анонимен

преди 1 месец

Пакистанец... глупости. Пакистане, инонизиец или подобен туземц, нямат шанс, та камо ли акъла за това. Тоя е само краен изпълнитл. да се разровят да намерят кой е поръчителя. Само че дали им стиска?

21

Гост

преди 1 месец

Като знам какви ментата пишат файлове в този пар(ц)ал - резонния въпрос е : Този пакистанец знел ли е въобще, че планира терористични актове срещу който и да било.

20

Факт

преди 1 месец

Само сащ да убива не върви нали?!

19

Х

преди 1 месец

Тръмпи все се прави на застрашен. Все искат та го убиват. :D

18

Анонимен

преди 1 месец

Исках да кажа Пакистанците са голямата работа. Гугъл ме дебне и сменят текста нарочно. В този живот до вчера само Гугъл те разбираше от половин дума какво искаш да кажеш. От днес и Гугъл са хакнали.

17

Анонимен

преди 1 месец

Пакистанците са голата работа. Не ползвам СОТ в къщи! Забила съм в двата края на двора знамето на Пакистан, а на покрива се вее флагът на ИДИЛ! От тогава до днес домът ми е под постоянното наблюдение на ЦРУ, МИ6, Израелските тайни служби и Агенцията по вътрешна сигурност Никога не съм се чувствала в такава безопасност.

16

Днес.РУ

преди 1 месец

Редакторите, верно ли руzките въшки геройски отстъпват в Курска област? Хайде, не се крийте, и напишеге нещо по въпроса .Нали черпите направо от извора - Риа новости и ТАСС.

15

Анонимен

преди 1 месец

Ще накиснат някой, за да потулят истината за покушението срещу Тръмп.

14

Анонимен

преди 1 месец

Расиа осъди на 6 и половина година затвор руския военен блогър Андрей Куршин, за разпространяване на "фейкове за армията"... Интересното е, че Куршин е воювал за про-руските сепаратисти в Донбас след 2014г., но за фашистите в Кремъл, когато трябва да се скрие неудобната истина, дори това кой с какви заслуги е, няма никакво значение

13

Знаещ до М Дж

преди 1 месец

Визи и стриктно следене на брадатите си има и до ден дешен,хората работят,но благодарение на демократичното сенилно *** управление преж южната граница си влиза който и както пожелае.Североизточното крайбрежие вече всеки град си има джамия,арабските магазини никнат като гъби,за останалата част нямам впечатления.Само можем да си представим още 4 години начело с КаНала Х!От Авганистан колко чалma внесоха ако знаеш пак заради Байдън?!

12

до М Дж

преди 1 месец

Как да спрът мемелюците като с бълграски паспорт има хиляди такива заради оня с торбичката от Била?Без визи когато вечер безпроблемно млада жена мине сама пеша от Централна гара до ЦУМ!Сякаш не зная тс кой си имат работа?Че те и джебчийте от Павликени са българи по документ?Навремето на концерт на М Дж в Германия 4 от Костинброд за 3 часа 100х марки,представи си сега на концерт на Тейлър Суйфт или мач на Патриотите :)Моловете ще опустеят :)

11

Данчо Добитъка

преди 1 месец

Звучи несскопосано, като интервю при Цветанка Ризова на нашенско ченге, "разследвало" опит за убийство на Пеевски преди години.

10

Русофоб

преди 1 месец

Изненадан съм, че е пакистанец! Бях убеден, че ще е руснак-путинофил. . .