12

Анонимен

преди 1 месец

До VladTepes Телесните наказания от поне 30 години се налагат на учители, не на ученици! Господина Стаматова явно не са го налагали скоро, затова и плахо се обажда за налагането на евентуална "забележка" или "порицание4, а че няма НИКАКВА дисциплина, в часовете цари хаос, учителят не може и дума да обели - и хоп! - часът свършил, всички са доволни, и така - бух! - в следващия час по ХАОС. И от хаоса в училище - бух - в хаоса на "работа" и в "политиката", и в "бизнеса", и в "икономиката".

11

хахо

преди 1 месец

Тоя заедно с Голият директор и баба Янка са причината за уникалния хаос в училище.А сега пищи като заклан

10

VladTepes

преди 1 месец

Трябва да играе сопата, евентуално може да се ползва камшик. Само със справедливи телесни наказания може да има дисциплина

9

Анонимен

преди 1 месец

Дали ни харесва лицето Стаматов или не, той принципно е прав, че един от основните проблеми сега в училища е дисциплината. И многооо голяма вина за това е на родителите. Няма кой освен тях да даде необходимите първи 7 години във възпитанието на детето.

8

Този е.

преди 1 месец

Проводникът на новото нормално в бг училищата. Тарторът на директорите

7

Шаши

преди 1 месец

Проблема е в родителите. И министерство на не науката. В детските градини е забранено да забърсват децата, които са на 3 години. Било сексуално посегателство. Това е в главата на тези от министерството. Пита се защо и кой си го е помислил. И кой има влечение към педофилията. Защото здравето на детето най-важното.

6

Анонимен

преди 1 месец

Този медиен папуняк кога директорства, като не слиза от екраните? Добре си беше с тиквата, возеше се на жипката и го шляпаха по баджака.

5

Анонимен

преди 1 месец

Казвате, "Еди кой си да се яви в стая номер..." Като влезе се загасят лампите, даскала излиза да види какво става и вместо него в стаята влиза един с дряновица. Бой докато не може да си каже името. После влиза учителя :"Въййй, ама какво е станало тука? Видя ли кой беше? "

4

Анонимен

преди 1 месец

Точно този преди се изказваше против наказанията , правеяе се на ларз , сега пее нова песен , докдга ще му давате трибуна за щяло и нещяло

3

Анонимен

преди 1 месец

Оле, едно време имахме една другарка по френски език, Гергина Стоева, много нервна жена беше, като затресеше устната и бегай. Си спомням имахме една съученичка Катя, тя вечно не си беше научила урока за превод и четене, оле оле кво я правеше другарката, нямаше час да не й развърти косата, па пуф, бой по главата, бузите, червена като домат я правеше!

2

Анонимен

преди 1 месец

За какви ученици става въпрос по провинцията са само джунгали те са неконтролируеми и плашат с организация и права

1

Проблемът е,че

преди 1 месец

старото поколение даскали са на изчезване щот се пенсионират,а от новото и че/п за зеле не става.....щото новите даскали имат същия сбъркан чалгарски, кифленски манталитет като майките на проблемните деца.