18

Мухаха

преди 1 месец

Хариту е на важно посещение по Просене на Пари от Семейството и присъствието на Меганчето не е препоръчително. Ще вземе да обърка някой кралски ритуал , щото е от робско-сеелски произход и няма да има кинти за готварските и клипчета и много важната "търговска марка" дето разработва. Ще ядат ряпа и сурови картофи за мнооого дълго време. А дано тати Чарлз са трогнне от сълзичките на рижото си синче и даде някое милионче.... иначе ще има нова книга с "мемоари".

17

Смешник

преди 1 месец

Какво ни занимавате с тия двамата Като че ли няма по важни проблеми

16

Ха-ха

преди 1 месец

Маркъл им прави орами и вече има трима болни в семейството!Предупреждавах ги аз да я ликвидират овреме,ама кой да слуша!

15

Анонимна

преди 1 месец

Не ми ги хвалете. Оная умряла от скука, искала да си посегне сана. Тоя бледоликия за нищо не го бива. Поне някой от Ми6 да си беше хванала да я забавлява. Много са готини в Ми6 :))

14

Русия

преди 1 месец

Кинефа на цар Хасан Две, гущероравната Маймуня Княгиня и женския алжирец Имане Хелиф бой в клетка. Изродиадата и атлантическити картонени извращения за кеф на кинефите!!! България и целия цивилизован свят не трябва да участва в атлантическити наркомански игри. Ний сми тука да удостоверим американските зомбита като победители.

13

ЛЯЛЯЛЯЛЯ

преди 1 месец

ЧАКАЙ ДА СЯ ПОЧЕША

12

А Четохте ли

преди 1 месец

АвтоБиографията му, истината най-сетне лъсна: Баща му Чарлз, в момента Кралят, 1948 година е Обряязан Лично от Официалният Мохел на Еврейската Общност в Лондон. НеЗависимо от Съпротивата на Даяна и 2мата Уилям и Хари също били Обряязани като деца. Новият Премиер Стармър вече даде Интервю в което в Подробост Обяснява Еврейските Традиции в Семейството си - и сина му Обраазан! Сега Става ли Ви Ясно - или Още - НЕ?!

11

анонимен

преди 1 месец

Маркълката няма очи да отиде в Англия, такива ги надроби и разсипа кралското семейство! Ама и Харито си е виновен, за една шепа черна в***а, се отказа от баба си, баща си, брат си и сребърната лъжичка, с която е роден!

10

Гост

преди 1 месец

Дреме ми на душа. Дълго, извито и капе. Думичка с три букви .... сетете се.

9

Анонимен

преди 1 месец

Това какво интересува българите? Не сме английска колония

8

Анонимен

преди 1 месец

Тези двамата са безполезни търтеи, които искат само да лапат! Нищо полезно не вършат, а само се оплакват и все други им виновни.

7

Анонимен

преди 1 месец

Абе какви са тия светски новини за българска аудитория?! Я пиши шап по увцете имале, чума по свинките, луда крава и ей от тоя род светска информация за българята

6

Анонимен

преди 1 месец

за гущера от квартал Ботунец...как е спал и т.н.????

5

Хи хи

преди 1 месец

Меган дали ще отиде или не, на нас ни е през оная работа !

4

Анонимен

преди 1 месец

Сигурно е свършил парите и сега иска обратно на държавни разноски.

3

Бай Урко

преди 1 месец

Започвам да плача, тъжна новина, а Гущерови как са днес!!!

2

Анонимен

преди 1 месец

След като чернокожата почна да се подиграва на кралицата а тя бабата на смъртен одър мисля че нормално не искат да я виждат . Ами нормално каквато и да беше възрастната кралица кралица на Великобритания е все пак а Маркъл си е третотазрядна актриса.Па и се подиграва чак искаше *** да продава.Хари тряяше да я такова докато не му писне и да и бие шутът. Има хиляди златотърсачки на тоя свят навити са дори на обикновени милионери баща му го отряза от милиардите но му остави милион месечно издръжка

1

Анонимен

преди 1 месец

безделници