14

Анонимен

преди 1 месец

Пелинко е виновен вдигайте го от гроба и го съдете

13

Анонимен

преди 1 месец

Осъдете Елин Пелин той е виновен

12

Анонимен

преди 1 месец

Още машко и Елин Пелин виновен а тия по долу

11

Анонимен

преди 1 месец

Моляяя виновен има фирмата да плати всичкои на живи и умрели

10

Анонимен

преди 1 месец

Фирмата да ги плати тя е виновна

9

бг

преди 1 месец

Нищо, има джепане да ги вдигнат безплатно във въздуха. И с фойерверк. На *** му дай да пуца. Шест халета бомбаджии. То по нова година си е като война у нас, почва по Никулден и свършва на Атанасовден. А в Елин Пелин са били военните запаси. Язък за хората. То пурфесора и сайбията съчмата ги е прала в главата, ама искали сватба във въздуха да вдигнат. Брем сватбарите са се отървали.

8

Българ

преди 1 месец

Собственика на складовете да поеме щетите! Също и държавата трябва да го подведе под отговорност, че застраши сумати народ! Затвор е нужен!

7

Кънчо

преди 1 месец

Не мога да разбера тия хора... За всичко реват на държавата. Станала авария..и какво е виновна държавата ? Правиш си застраховка и ти е мирна главата. То по тая логика не трябва да има и бензиностанции в градовете, щото и те са взривоопасни..В крайна сметка държавата не е донор и тя в случая няма виновно действие/бездействие.

6

та така

преди 1 месец

а на бас че някои са си счупили прозорците нарочно , на някои къщите са си били напукани а на други мазилката кой знае от кога е паднала . гледат да земат некой лев но не са си направили сметката дали това което ше им дадат ше е достатъчно за ремонта

5

Анонимен

преди 1 месец

Докога ще палят нарочно заводи и как так се запалили сами ,кой стой зад тия пожари

4

Анонимен

преди 1 месец

Това от снимката не е кмет, а политичска, корпоративна пoдлoга. Работи не за хората, а за фирмите и за политическата мафия.

3

Беден речник . . .

преди 1 месец

. . . районът е отцепен

2

анонимен

преди 1 месец

Голямо реване за счупени или полусчупени стъкла по разни салми ,хора си изгубиха живота ,те реват за 50-100 лв ,че една мрънка ,че баща и не можел да си ползва работилницата ,заради един счупен джам ,дето даже не може да се докаже от какво се е счупил. Един със скапан каратаван ,попълван с някаква пяна ,тя къщата му ще падне - иска пари за основен ремонт.

1

Анонимен

преди 1 месец

Фирма Енигма да плаща нали е милионер :)))