111

Анонимен

преди 1 месец

Абе направо го закривайте тоя "Булгаргъз" и в затвора оня компетентния!

110

Анонимен

преди 1 месец

благодарете на летеца и неговите хора за това.

109

Някой си

преди 1 месец

Договорите са си договори! И трябва да се спазват! А кой ги е подписал от българска страна ? Ще трябва да си понесе отговорността!! Хайде сега,да видим Има ли " държавност" в България,или всеки Я " управлява" като " Частна фирма"??! Та бил той действащ министър или " служебен"!!! Ха Сега да видим!!

108

Единственото решение

преди 1 месец

Нов Народен съд, при това строг и справедлив, а не либерален като предишния.

107

Евроатлантизъм

преди 1 месец

България можеше да бъде газоразпределителен център на ЕС, но нали трябваше да накажем Русия. Е, наказахме ги, продажбите на газ в Русия последните две години са донесли допълнителни приходи от 600 милиарда $. Близо един милиард на ден. Турците също не са на загуба - препродават ни руски газ с 30% надценка.

106

Факт

преди 1 месец

Благодарение на прехода/капитализмъ, България фалира. Не днес, а доста отдавна. Както преди 9 септември 1944, след три национални катастрофи.

105

Анонимен

преди 1 месец

87 За украинците плаща Европа, а нашите хотелиери само прибират парите. Скъсания българин плаща на турците и руснаците, за да могат сърбите и унгарците да имат евтин газ и да целуват *** на ***.кин.

104

Анонимен

преди 1 месец

В нормална държава Радев, гълъба и оня министър на конци вече трябваше да са в затвора.

103

Истината

преди 1 месец

До Анонимен96Турските тирове ще минат през Гърция а Турция ще затвори босфора за нашите кораби и бизнеса в българия ще фалира ! Мисли малко преди да даваш акъл а иначе който е разписал договора с Боташ е за затвора ! Турците не са виновни,че имаме много корумпирани и алчни държавни служители !

102

Лошо няма

преди 1 месец

Нали, все пак турците прогонват духа на Путин от руският газ. Какво от това, че ще плащаме милиарди за тази услуга. Нали платихме милиарди и за боклучивиоте Страйкър, чиято модерна алтернатива произвеждаме в Бургас. Нито, някой е разследван за тази грандиозна корупционна схема, нито е осъден.

101

Анонимен

преди 1 месец

Смъртна присъда за подписалите договора от Българска страна със Боташ заедно със всичките им роднини до трето коляно !

100

Възмутен читател

преди 1 месец

Договорът бе подписан от протежето на Радев- Златанова. След малко време след това, тя се покри от горещият служебен стол. А Радев за пореден път напълни офшорните си сметки. Докато няма престъпни крадци в затвора, не чакам да има форма на нормален живот в комунистическа България.

99

Анонимен

преди 1 месец

До Вие кажете Какво да кажа, освен че омразата към запада и демокрацията така ти е замъглила мозъка че освен лъжи друго не можеш да измислиш.

98

Вие кажете

преди 1 месец

За Уестинг, без неустойки, срокове, таван цени. Пазарната цена на 2 реактора в момента е 120 милиарда лева, отделно от оборудване, лиценз площадки, подизпълнители и др. 30% държавен дял. Без прибиране на ОЯГ. Заеми и лихви. Срещу 12 милиарда лева за довършване Белене, платени вече реактори, оборудване, лиценз площадка с прибиране на ОЯГ. 51% златна акция за България. БЕЗ ЗАЕМИ и лихви, изплащане бъдещи продажби ток. Вече щяхме да имаме втора работеща АЕЦ. СТО МИЛИАРДА ЛЕВА РАЗЛИКА, заеми и лихви

97

хахахаха

преди 1 месец

и кой прибира парите? усетихте ли се?

96

Анонимен

преди 1 месец

Започнете да правите пълна проверка на всички влизащи в БГ мпс от Туркиемайне и чакайте диктатора да се обади.

95

,

преди 1 месец

А онази на Булгаргаз и министърът защо не са с доживотни присъди?

94

Анонимен

преди 1 месец

АКО ПРАВИЛНО СЪМ РАЗБРАЛ ОТ НЕЯСНИТЕ ВИ ПИСАНИЦИ ЗНАЧИ "ПАРЛАМЕНТАРЧЕТАТА" СЕ ЗЪБЯТ НА 0,1 USD ЦЕНА ОТ БОТАШ НА КУБИК ГАЗ, КОГАТО В САЩ Е 0,075 USD (РАЗБИРА СЕ ЛЕТНИ ЦЕНИ И БЕЗ ПУФ-ПАФ КОРАБА)... Е, ПАК Е РУСКИ НО ТОВА Е НЕЗБЕЖНО!!!... Я ДА СИ НАПИШАТ МОЛБАТА, ДА ВИДИМ ЗА КАКВО ТОЧНО СЕ МОЛЯТ!!!

93

Стенли

преди 1 месец

До ДА правилно гълъба е виновен защото като министър председател той отговаря за министрите Радев не може да знае всичко какво става

92

Анонимен

преди 1 месец

Това е лесно ! Турция взема вода от България ,или им спираме водата или вдигаме цената и ще си избием парите от газовата сделка . Акъл трябва , не стойки в парламента .