106

Обективен

преди 1 месец

Този явно е в любовни връзки с някой от МОК ,щом толкова яростно го защитават ,вместо да му направят тест за хромозоми.

105

Анонимен

преди 1 месец

Само да поправя-скандалният

104

Не разбирам

преди 1 месец

Защо категоризирате , това същество в женски пол ? Нямате ли уважение към вашите майки , съпруги , дъщери ?

103

Анонимен

преди 1 месец

За нормалните хора е скандално. Но за много други изобщо не е скандално. В САЩ за едни щати е скандално в училищата от 4 до 12 клас да се поставят дамски превръзки и тампони в мъжките тоалетни, в други щати е нормално. Вицето на Камала Харис въведе задължително оборудване на мъжките тоалетни с превързочни материали (тампони и превръзки) във всички мъжки тоалетни в училищата. Като губернатор на Минесота Уолц дори въведе закон за смяна на пола без съгласие от родител. Фрапиращо за нормалните хора.

102

Анонимен

преди 1 месец

Най-слаб при мъжете - шампион при жените. Щом правилата позволяват ... Бий да им дойде акъла

101

Руди

преди 1 месец

Ама че изненада, мъж налага жени, кой да спечели?!!

100

Анонимен

преди 1 месец

Да се пробва и на мис свят - ще спечели 100%!

99

Анонимен

преди 1 месец

Алжирската гимнастичка се казва Kaylia Nemour

98

До Сандо

преди 1 месец

Крайно време беше някой да каже, че царят е гол. Дано е вярно това.

97

Хм

преди 1 месец

Стефка Костадинова чий го държи там. На екскурзия ли е отишла в Париж, на държавни разноски, или като председател на *** и ръководител на делегацията ни. Защо не отзова нашата боксьорка и не подаде протест срещу такъв предварително свирен мач.

96

Анонимен

преди 1 месец

До Гошо:"Загубилата просто да го хване за топките или да му смъкне гащите. Така ще е ясно какъв е."___Нищо няма да стане ясно защото тези същества имат женски външни полови белези. Вътрешно са мъже - нямат матка, мензис и имат ХУ хромозоми.

95

Анонимен

преди 1 месец

Нека по-добрия мъж победи !

94

Гошо

преди 1 месец

Няма ли кой? Ясно е че момичетата губят в неравностойна битка. Загубилата просто да го хване за топките или да му смъкне гащите. Така ще е ясно какъв е.

93

Анонимен

преди 1 месец

Жените сами си го правят това - първо равенств за половете, което няма как да стане по никакъв начин, никога. Второ те официализират мадала на това същество, като излизат да играят срещу него.

92

Анонимен

преди 1 месец

Евроатлантически ценности, новото извратено нормално!

91

Сандо

преди 1 месец

Международната Бокс Фенерация за Женски Бокс излезе с официално становище, те ТЯ всъщност е ТОЙ и е изключен от тази федерация. Тия от Олимпийският Комитет си вкараха много як авто гол. Това няма да мине тоя път!

90

млад олимпиец

преди 1 месец

Това е модерна иновация, авангардно решение. Страхотна идея! Представете си само. Вкарваме във всички женски спортове по трима мъже (е, жени по паспорт). И те обират всичките медали: злато, сребро, бронз. Жените остават с празни ръце, не вземат нищо. Само зяпат жално как мъжете грабят медалите. Хахаха! Ще има да се цупят после. Ето тъй ще им натрием носа.

89

Анонимен

преди 1 месец

Гимнастичката от Алжир, която е спечелила златен медал сега в Париж е родена, живяла и тренирала във Франция, но се е наложило операция на крайници и докторите са отказвали да я пускат на състезания. След време тя се явява с алжирски флаг и печели. Сигурно затова в случая с Имане алжирците отказват да се съобразяват с докторско мнение.

88

Анонимен

преди 1 месец

Тарикат печели пари чрез измама и бой над жени. Жените що се съгласяват да ядат бой доброволно си е тяхна работа

87

Анонимен

преди 1 месец

миналата година недопуснат по полов признак да бие жени, но тази година е еволюирал и вече жена