341

Тон

преди 1 месец

Искат пълно заравняване с земята!

340

Пълна деградация

преди 1 месец

Поръчковите ми.съ.рки от БГ.измама нюз, не разбират, че с тези фалшиви новини допринасят за унищожаването на младото поколение в Украйна. До сега 600 хиляди убити, 1 милион инвалиди и т.н. Всеки ден 100-200 украинци бягат през граница от Свободна и Демократична Украйна (която вече не съществува)и плащат 10 хиляди $ за това. В замяна потопена руска подводница (Путин за година ще построи 10) и заети села около Курск. Шизофрения!

339

Тде е новоту?

преди 1 месец

При Сталинград айде стига с вети историй всв..Друже , предай на вторични суровини старите вестници "Демокщрация" и великата творба "Фашизъмът" на бай Желю селския Филусофин франкофон /дет не знаеше френски освен "мерси."Новоту е че великите украински войни са като преследван от ловци чакал. Хрътките ще го разкъсат и чакалът хвърля къчове, като умрял кон.

338

При Сталинград

преди 1 месец

Беше така - руснаците в паника избиха доблестните фашистки войни. Сталинградски синдром! Ужасен от случващото се, руският войник не мисли за нищо друго, освен за убийството на противника! ООНето да наложи хиляда и една санкции!

337

Сата НАТО

преди 1 месец

на фона на небето такива мечтани мишени са бабите за снайперите! Така контрастно се виждат в топловизиорите и така мудно мърдат! -----///----- Смеш ник, ти кога си виждал пушка, та взе да си фантазираш? :))) Това от някой кремлевски баровец, дето е служил в Трудови войски ли го чу?

336

Анонимен

преди 1 месец

Кога Ахмат бяга,дон, никой не може да го спре,дон! Рамзан Кадиров

335

Таранколу. Com

преди 1 месец

Напишете също че от летището в морозовск нищо не остана.Напишете и че миналата вечер струва на русията почти 4 милярда долара в загуби в пво на крим без да броим Ростов на Дон който вече е история както и С 500 на Крим.

334

Анонимен

преди 1 месец

Напишете истината че украинската армия е вече навлязла на 15километра в руски територии, не просто окупираните, а руските!

333

Шаши

преди 1 месец

Вярно ли се изплашиха много руснаците? Сигурно реват та се късат. Чак са викнали дедо Яго. Да мандахерца бабата.

332

Анонимен

преди 1 месец

115 хиляди загубени украински живота за два месеца ,ужас

331

Анонимен

преди 1 месец

На клоунът-наркоман Зеленака сега Баба Яга ли му викат?

330

Руски мародери

преди 1 месец

Позорно за една държава в 21 век е официално международен съд да обяви лидера и за международен престъпник и терорист....

329

Сигурно

преди 1 месец

Така са се паникьосали, че превзеха цяла Украйна и докараха САЩ и Европа до политически и финансов колапс. Мда, голяма е паниката :D

328

Анонимен

преди 1 месец

Колкото и минуси да турите, ядрените удари няма да ви се разминат - включително и на всички антибългарски копейки. Гответе се.

327

Обективен

преди 1 месец

" Баба Яга " са кръстили дрона на бабата с която спи Макрон. ( когато не се плиска с гейдружинката )

326

Анонимен

преди 1 месец

Рамзан Кадиров заяви,че неговите отряди ще воюват в ТикТок за Курск до последния расиянин!

325

Петър

преди 1 месец

Pуставите бият Укро фашистите на всичи фротове те се опитват нов фронт да отварьт Буахаха

324

Урките утекоха

преди 1 месец

след Курската дъга, нацистите обикновено са в пълен крах!

323

ХА ХА ХА!

преди 1 месец

"11 населени пункта" - толкова ли са си мечтали ? че за сега с голо поле и ги бъхтят от всякъде!

322

Анонимен

преди 1 месец

Свобода за Курската Народна Република! Веднага Референдум за освобождение от Расийската Фашистка Федерация! Расийските нацисти да спрат изтребването на собственото си население!