82

Анонимен

преди 1 месец

Загиналите са командващият и началник щаба на силите защитаващи Курска област решили да се скрият в линейката.

81

Анонимен

преди 1 месец

До бумерангът се връща 79Игра? Мисля, че си прехвърлил малко разрешеното време в интернет. Бягай да си напишеш домашните че утре пак си на училище и ще ти преподават събиране и изваждане на обикновени и десетични дроби. Който и да го е започвал това не е на игра, това са човешки животи и "ама и те така правят" не е никакво извинение.

80

Анонимен

преди 1 месец

Вижте, всички знаят, че украинците сами си обстрелваха Мариупол. Сега пък руснаците сами си обстрелват Курска област. И мисля, че всички са доволни и смятат, че Путин постъпва правилно - не е ли така?

79

бумерангът се връща

преди 1 месец

рузназите започнаха тази игра - да обстрелват линейки. До април 2022 г имаше 64 случая на обстреляни линейки. Кофти нещо е войната, а?

78

Тия до там я

преди 1 месец

Докараха да обстрелват линейки! И училището беше поразено от самите украинци! За това престанаха бръщолевят!

77

Анонимен

преди 1 месец

Хунтата ще умирга. Превърна се в терористична организация от най-чист вид и ще бъде третирана като такава. Впрочем един интересен факт - на страната на Зеленски се бият Ислямска държава, частните армии на колумбийските картели /край Купянск/, африканците от френския Чуждестранен легион, полски "отпускари", германски, хърватски и албански "доброволци", английски и американски "инструктори". Това е доста показателно, не мислите ли?

76

Анонимен

преди 1 месец

Най- обикновени терористи. Операторът на дрона не е бил кьорав - Със сигурност е видял, че взрирява линейка. Но е изпълнявал заповед от по- високо поставен терорист. Тероризмът явно е държавна политика на тази "държава". Затова и тази "държава" съвсем скоро ще изчезне. Срам за нашите фашисти, които зад гърба на народа си помагат на тези подлеци!

75

Алън Грант

преди 1 месец

До АнонименТова е отмъщението на украинците, руснаците започнаха тази игра, а сега не им харесва. Недей да жалиш за руските окупатори и убийци на жени и деца. Ако правиш това ти точно като тях.

74

Анонимен

преди 1 месец

Все още ли мислите, че Путин греши?

73

Елементарно Уотсън

преди 1 месец

И шофьора и фелдшера са имали фашистка лента на ръката с буквата Z на нея.

72

хи хи хи

преди 1 месец

Как може в линейка да има фелдшер, че и лекар. В Украйна от тях изскачат ТЦКушници и ловят пушечно месо за фронта

71

Русофил

преди 1 месец

До 79: ние поне произвеждаме патрони с които украинци трепят путлерозомбита, а вие путлероджендърите просите помощ от турски тираджии за кремълската блудница като предлагате плътски удоволствия в замяна.

70

ГАВАРИТ МАСКВА.

преди 1 месец

ААА НЕ! САМО ПУТИНОВИТЕ СОЛДАТИ-ЗАТВОРНИЦИ ИМАТ ПРАВО ДА УБИВАТ ДЕЦА, ЖЕНИ, СТАРЦИ И ДР. ТАКИВА БЕЗЗАЩИТНИ .

69

До do 81

преди 1 месец

явно на теб не ти стиска, затова пишеш клишета като някакъв партиен секретар вместо да си на първа линия и да трепеш руснаци - понеже е толкова лесно. върнахте я украйната в границите от 1991ва - вече 10 години си пиете кафето в Крим напук на кремалското жоже. ***. освен да съскате полу-грамотно по форумите и да си слагате знаменца по профилите за нищо друго не ставате.

68

do 81

преди 1 месец

Нещо си се объркал, че не им стискало да се изпрвавят срещу измисленат аруска армия. Я ми обясии как така фашистите вече 3-та година не могат да отлепът от границата във великата си СВО?

67

Анонимен

преди 1 месец

Мда, и на тия терористи нашите родни фашисти им помагат! Е това са те украинските "Херои". Не им стиска да се изправят срещу руската армия, и трепят цивилни. Дано по- бързо Владимир Владимирович да ги денацифицира. Такава "държава" няма място на нашата планета!

66

до 78

преди 1 месец

Само линейка и 2 деца са ранени?! Едно време Дрезден са го изравнили със земята, ей така, за назидание.

65

До 77

преди 1 месец

Хубаво бе ефирен герой оправяйте се там, какво ми просиш и квичиш тук

64

Анонимен

преди 1 месец

Не само линейка, ами и автобус с деца, при което 2 деца са ранени. Това е украинската власт - терористична организация!

63

Анонимен

преди 1 месец

Нормално. Всичко във фашистка русия е законна цел на украинската армия. Едно време нацистка Германия да не би да са я бавили.