126

Вьзмутен

преди 1 месец

Като не работи нищо само плюска и пие какво да му еУкрите оплакват ли се не

125

Ббб

преди 1 месец

Дойче веле ще ми говори за англ у нас.. Да ни учи на мусака ако иска. Тия истории всеки ги има, не да ни ги поднасят.

124

Хи хи

преди 1 месец

Към тия, които плюят България. България е ЕС и нато. На вас защо не ви харесва в ЕС и нато ??

123

ВЯРВЯЙТЕ МИ!!!

преди 1 месец

"преподава актьорско майсторство, учи български, работи като треньор по бодибилдинг"На дядковците и бабите, и на пиянките в селото ли преподава актьорско майсторство и ги тренира яко, да стават бодибилдъри. Рабитиш като таен агент, толкова таен, че освен него абсолютни никой друг не е знаел, че е такъв.

122

Анонимен

преди 1 месец

Харесва ли му българския спорт БАЛКОНИНГ ?

121

Анонимен

преди 1 месец

Ga N йо много се прехрасва по чужденците, пък били те и пропаднали типове като тоя. И като му кажат, колко хубаво е в БГ е един такъв горд и преизпълнен с национална гордост. Вдигат му самочувствието, така да се каже. Вика си - ей, ние не оцяняваме какво имаме тука, ама ето виж - ЧУЖДЕНЦИТЕ знаят и виждат всичко.

120

Анонимен

преди 1 месец

СКОРО ЩЕ СИ СМЕНИ ПОЛА ЗАЩОТО СЕГА ТОВА ПРАВИ ВПЕЧАТЛЕНИЕ

119

Анонимен

преди 1 месец

Да е живо и здраво английското МВР и повече актьори да ни праща.

118

Анонимен

преди 1 месец

В АНГЛИЯ ЗАЩО НЕ ГО ПУСКАТ ДА ПРЕПОДАВА АКТЬОРСКО МАЙСТОРСТВО?

117

до 134

преди 1 месец

Ми на бедния Банкянски пенсионер, дъщеря му има две умения във Флорида, той скромна къщичка за 3 млн евро в Барселона та си е купил. Кажи от какво да се оплаква БГ пенсионерът?

116

Анонимен

преди 1 месец

И аз ей това й харесвам на ДемокраДцията - БГ пенсионерите на Малдивите и на Бали, а британските пенЦионери копат картофи у БГ село.

115

до 129

преди 1 месец

До Анонимен,как къде ,бг пенсионерите са по Малдивите,по Карибите,по Бахамите,шапка на тояга без да са работили,цял живот крадоха,продадоха после децата си по чужбина и живеят по-добре от арабски шейхове,нямаше видовден за тях за съжаление,поговорката който на младини царува на старини робува,не се изпълни за тях,пак казвам за огромно,огромно съжаление

114

Анализатор

преди 1 месец

Харесва му защото в България няма закони,прави си каквото поиска и си купува евтини шафрантии да му въртят дудци,щото в Англия и един тромпет струва поне 200 паунда.

113

СИОН

преди 1 месец

пича харесва България, вие му таковахте майката в коментарите.

112

Анонимен

преди 1 месец

Бивш военен - ударил пенсията на 50 години, сигурно поне 2500 паунда взима.В Англия ще е никой, тука обаче е интересен, местните го уважават.Няма лошо - да се черпи човека и да си гледа старините.Въпросът е къде да идат бг пенсионерите - някъде където с бг пенсиите да са уважавани и добре приети?

111

няма кинти

преди 1 месец

Тук само най-бедните и прошляците, и панделките ще идват, никой читав няма да дойде тук. Идват защото нямат пари за да могат да живеят нормално някъде, другаде ще да умрели от глад, но с английската пенсия тук... Ако беше в българска пенсия, давам му два месеца, сигурно щеше да си търси къща от гом на в някоя много западнала африканска държав, и в някое нейно западнало село с къщи на цена 100-200 долара.

110

Анонимен

преди 1 месец

А копа ли с мотиката на село тоз плешив м.утрафон :)))

109

Анонимен

преди 1 месец

Щом и в Хърватия му е скъпо, ясно е какъв е. Британски безделник и самохвалко. Режисьор бил, филмът му имал премиера в селото, гледали го цели 130 селяни. Преподавател бил по актьорско майсторство, ама самият той се е снимал само в няколко рекламни клипа ... поредния международен мошеник, намерил пристан в Блатото на Беззаконието.

108

Анонимен

преди 1 месец

Прилича ми на дребен рекетьор от Люлинското гето. Едва ли е читав, щоме дошъл тук.

107

Няма кинти

преди 1 месец

До Това рекламен клипНяма пари за да живее някъде на читаво място и заради това е тук, няма пари дори за Хърватия. Няма да дойде някой читав да живее тук, само про шля Ците и панделките