6

Анонимен

преди 1 месец

Турския Боташ отвърли молбата на БГ правителството да разгледа договора за гаазтта. пРезидента здраво ни натопи да плащама всеки месец за газ без да ползваме...

5

Рени

преди 1 месец

А аз пък се чудя ,защо всички политици ги слагате в един кюп и обърквате главите на по- трудно схватливите Защо не назовавате поименно схемаджйите и интригантите а?! Ето така правите хората да не гласуват ,или да гласуват за вредните за България хора Абсолютно вредни сте сте с безотказното си плямпане

4

Анонимна

преди 1 месец

Да, има един като му кажат "Скачай" и той вика 'How high" :) или "Колко Евроатлантическо" :))) Голям "образ е" :) Ама я владее политиката :)

3

Анонимен

преди 1 месец

До 1 ви! Ти Българин ли си бре? Каква е тая Маймуниц а дето си я писал???-:(

2

Анонимен

преди 1 месец

Срамота бре" Политолозите"! Вече Няма никаква ,нито полза ,нито Нужда от вас!! Дъвчете си някаква " дъвка" и туй то! Хайде " Разчупете" се И обяснете на хората,че " Статуквото" вече е Разбито! ГЕРБ не Е това което беше! ДПС,никой не знае какво се случва там,но се Разцепи! ПП- ДБ ,ще копаят дъното и ще са на границата да влязат в следващото НС! И най важното,Българина вече Не желае " правителство" на Всяка цена! И най малко пък Герберско!-:) Кажете го,срам ли ви е?? ИЗБОРИ!!! Там е истината!-:)

1

Анонимен

преди 1 месец

Атанас Атанасов и Кирил Петков са доволни от избора за служебния премиер. Човек на техния бивш и бъдещ коалиционен партноьр.