64

Анонимен

преди 1 месец

После да не питат, защо пациенти пердашат доктори. Измамници. Шарлатани.

63

Анонимен

преди 1 месец

От 10 години ходя при лекари за едно и също нещо..поне 15 различни съм сменил и на никой не му пука да ти намери диагнозата !! Дават си едни и същи хапчета на конвейера и се оправяй! Тук - там се намери някой по- съвестен , ама от старата школа...скоро и те ще измрат...! Самолечение с билки и хич да не се занимаваш! Бог да я прости жената , която си е отишла , надявайки се на адекватно лечение!

62

До Fen

преди 1 месец

Кирливото направление да се напише струва пари и то много пари ако можеш напиши си го сам

61

Fen

преди 1 месец

Как пък нито един не поиска да си получи ел.здравна карта, с която да ходи да се преглежда по собствено желание където си иска и при когото си иска? Що за хора живеят в Бг?? Плащаш здравни осигуровки и си мълчиш, редиш се на опашка заедно с роми, които не знаят що е осигуровка, но с нахалство получават повече услуги от нас, работещите и плащащите. За едно кирливо направление се молиш и чакаш, а плащаш всеки месец редовно в т.нар. здрава каса, в която куче влачи..Защо не протестирате за това, а?

60

Гита

преди 1 месец

До "Да" Явно малко бой ядът.." При такъв коментар за какво здравеопазване говорим ?? Такива и ветеринарен им е много...

59

No fan

преди 1 месец

Do vs Такива *** и *** като теб очакват и искат най-много внимание, гадна упъдъчна твар, ами така ще е за такива като теб - каквото повикало такова се обадило...ама едва ли ще разбереш нещо!

58

Ника

преди 1 месец

Имаше един виц,който завършваше:"И ти си прав,но и ти си прав".Първото,което трябва да научат бъдещите лекари ,е ,че дипломата не им дава право да говорят на ТИ с пациентите.Що за наглост!

57

Анонимен

преди 1 месец

Формуляра нали е попълнен...

56

Анонимен

преди 1 месец

УжаЗ.Пазете се,четете,не прекалявайте с нездравословни практики и на лекар не ходете,освен при спешни случаи,а тогава идете придружени от поп и адвокат.Родилките на къра,там е по - безопасно.А пък, колкото оцелеем.Нали,усилено се опитват да ни възраждат,преди още да сме се гътнали съвсем.И си пазете музикалните органи.

55

Анонимен

преди 1 месец

*** бе,ние ще ви възродим

54

Анонимен

преди 1 месец

Колаген не помага при ставни болки. А редукция на наднорменото тегло. И къде е казано, че веднага щом поискаш, същия ден, някой е длъжен да те изпрати на физиотерапия, това не е спешно състояние. Има частни центрове, ама там се плаща. И тая госпожа да беше завършила медицина, или фармация, че да лекува с едно хапче или една инжекция ставни болки, вместо да се оплаква от докторите.

53

Анонимен

преди 1 месец

Толкова добро е здравеопазването ,пациент изгоря като факла в изолатора на психиатрията във Варна .При нас е така ,съдията казва ,да влезе убития .....

52

Анонимен

преди 1 месец

До Ляв бек 54 Кои хора идват от чужбина да се лекуват тук? Гастербайтерите, ако нямат здравни права в чужбина. Не помня чужденец да се е вдигнал от САЩ, Франция, Германия... да е дошъл да се лекува в Бг, освен ако е на почивка тук и се разболее. Българите ходят да се лекуват в чужбина. Постоянно има кампании за събиране на дарения за лечение в чужбина.

51

Анонимен

преди 1 месец

До така трябва 50 Конските лекари ще се отнесат по- хуманно към болните хора, в сравнение с другите лекари.

50

Ляв бек

преди 1 месец

Ако сте забравили къде съществувате(не живеете!),да ви напомня ли?И не забравяйте,че тук са най-добрите лекари,все пак хората от чужбина идват да се лекуват тук🤣😂😅

49

Важното е

преди 1 месец

че отново повишават осигуровките. България е единствената в ЕС, в която здравно осигурени си доплащат над 50% за здравеопазване. Каца без дъно. Българите си отиват без много шум. Единствената цел на депутатите е ци фро вото евро и дигитален контрол. Което окончателно ще довърши територията останала без граници, без национална парична единици, без Конституция, без здравеопазване. Есента е последният шанс за пълна смяна на статуквото и масово гласуване. Не може 35 години едни и същи да ни у ни щож

48

Анонимен

преди 1 месец

Абе истината е някъде по средата . Има доста несъобразителни хора ,естествено че всеки иска да мубсе обърне внимание но някой прекаляват ,не че го правят нарочно ама...

47

Цървулъ

преди 1 месец

Цял живот маа кюфтета и ракия, после що не я излекуват за 2 дена лошите доктори!

46

така трябва

преди 1 месец

Скоро лечението на цялото оскотялото стадо с дъртаци ще си го извършвате само във ветеринарните и конски полеви операционни клиники. Направо в/у тревата да ви режат и без упойка,наравно с конете и едрия преживен д0битък.И без това разлика в анатомията и умствено нямате.

45

Хм

преди 1 месец

После хората се самолекували и дайте да са електронни рецептите, за да не може да си купят лекарства ,без да са бутнали пари на някой лекар. Добре ,че повечето като кажеш какво искаш пишат, да се отърват от тебе. Изпитвам ужас ако трябва да посетя лекар /зъболекар. Последно преди месец един ми извади зъб ,не провери и ме изпрати из вратата срещу сто лева. Раната се оказа замърсена ,започнаха страшни болки ,гной... накрая друг зъболекар -хирург кюртира. Ама докато ми запишат час и ме приемат...