35

Дънди

преди 1 месец

Някой пак се е филмирал!Голяма цивилизованост, произход и лукс за живот в София.Циркови дивотии.До 2000г. пиехте вода от чешмите,луксозна канализация и басейни в столицата има!От Бургас го купил този измекярин неграмотен.За ги огризе крокодила от млади до по- стари.Да го пуснат в гащите на гинеколози и чернодробни хирурзи в София!

34

Анонимен

преди 1 месец

*** махала си е *** махала! На времето бяха танцуващи мечки, сега крокодили!

33

Братчеда на Кроки

преди 1 месец

В България вече сме в субтропичния и екваториалния климат! Официално!

32

Али Гатор

преди 1 месец

Яааа,крокодил- мигрант !

31

Анонимен

преди 1 месец

Оставете животното намира , едвали притеснява някой

30

Това е безобразие!

преди 1 месец

Така, както го отглеждат в дупка, той може да успее да избяга. Отиваш значи на пикник някъде около София, най-безгрижно си лежиш в тревата за да правиш слънчеви бани и изведнъж от храстите изскача крокодил!

29

Счупиха всички миФки

преди 1 месец

Най-интересно в случая е да се разбере как са успели да вкарат този крокодил в страната? Из нашите блата и водоеми крокодили не се въдят, няма как да са го уловили на наша територия.

28

Анонимен

преди 1 месец

Нали знаете кой етнос живее в Ботунец? Те считат за свой частен имот всяко място, в границите на което са разпънали шатрите на катуна или набързо са си построили къщурки без да питат никого. Някои даже строят направо двуетажни къщи без разрешение върху земя, която не е тяхна. Само че между етажите на къщите им няма плоча, а само са наковани дъски. Откъде са взети строителните материали също не се знае. Но те са убедени, че това са вече техни частни имоти.

27

Анонимен

преди 1 месец

В цирковете няма животни освен понита и пудели. Не ги е срам тия ***

26

Анонимен

преди 1 месец

Болкуци невероятни, циркаджии нагли. В цирк има крокодил или слон лъв тигър или горила, вече питони няма заради такива тарикати гнусни

25

Щерю

преди 1 месец

Крокодил в дупка - в софийско село! Голям майтап...

24

Без думи

преди 1 месец

Определено няма такава държава . Предавам се , не мога повече ..

23

Новината от утре

преди 1 месец

Полски откри динозавър Рекс в селска кошара в Родопите.

22

Тенгри кан

преди 1 месец

Сега, разбрахте ли, защо са ви такива, резултатите от политическите избори?:)))

21

Анонимен

преди 1 месец

Колко българско - собственика твърди, че има разрешителни и имота е негов, ама общината не знае хахах После националистите плюете по западна Европа, ама аз гарантирам, че на 1000 км радиус от мен няма такъв казус хахах. Горкото животно - дано да са се държали добре с него.

20

Анонимен

преди 1 месец

Горкото животно да живее в такива условия!Незабавно да бъде отнето разрешителното на собственика ако изобщо има такова. И да го глобят, че отглежда потенциално опасно животно необезаоасено.

19

Анонимен

преди 1 месец

Преди 40 г. в една енцикл. прочетох как намерили в канализацията на Ню Йорк 4 м. крокодил. Намерил го техник, който проверява тръби и кабели под земята. Упоили го, но се мъчили цял ден да го измъкнат. При разследването как е попаднал там се установило, че е закупено като малко гущерче за забава на децата в басейна, но при смяна на водата заминало в канализацията. Поредна лекомислена история. С големи влечуги шега не бива, кроки, боа и анаконди. В природата живеят в характерни хабитати.

18

?

преди 1 месец

Някой видя ли интервюто с една съседка от маaлата? Питат я: " Вас не Ви ли е страх от крокорида?". Жената каза: "Е, па не ни е страх. От какво да ни е страх? То е животно като другите. Особено ако е възпитано от дете да е културно. Те са го учили". Да се смееш ли, да плачеш ли?

17

Анонимен

преди 1 месец

Разсипаха я тая държава! Какво беше едно време Ботунец, ей!

16

XA XA XA

преди 1 месец

"Ла коста" - така се представяше крокодилът Гена, защото се притесняваше от името си.