247

Анонимен

преди 1 месец

"Буквално целия не-мюсюлмаснки свят мрази мюсюлманите" - За да се спомене България, има причина. И тя е, че в нашето съвремие и едни 50-100 години по-рано, българите са научени да мразят много повече отколкото други народи. И България граничи с ислямския свят (с Турция), а другите в Европа не. Едно време Русия диктуваше какво да се пише в учебниците по история и бяха напълнени с измишльотини които да приближат хората до руснаците и да намразят съседите си турци. То фантасмагории, то чудо.

246

Анонимен

преди 1 месец

"Буквално целия не-мюсюлмаснки свят мрази мюсюлманите" - Въобще преди да се създаде държавата Израел и преди западняците да решат да си правят колонии и мандати в земите на мюсюлманите, някой има ли за нещо да се оплаче от мюсюлманите? Преди 47 година светът е чувал за еврейски тероризъм, но не и за ислямски. Преди това пък в Османска империя е изобилствало от западни агенти които да вредят и да рушат реда, а обратното въобще не го е имало.

245

Анонимен

преди 1 месец

"Буквално целия не-мюсюлмаснки свят мрази мюсюлманите" - A има ли за какво да ги мразят? Или ги мразят просто защото са мюсюлмани? Исторически ако е проблемът, то православните примерно имат много повече причини да мразят католиците, отколкото мюсюлманите. Да речем оная Света София в Истанбул е била купена от султана, обаче пък е била превземана насилствено от католиците които я правят конюшня. В Атон католиците опожаряват, а мюсюлманите не. Библиотеката в Константинопол опожарена от католици.

244

Анонимен

преди 1 месец

Бой по израелските фашисти ,гадове,и сащ са от един дол дренки

243

Анонимен

преди 1 месец

До 258 Буквално целия не-мюсюлмаснки свят мрази мюсюлманите, ти го изкара все едно е някакъв частен случай България. Толкова сте заблудени, че е не е истина просто

242

Хммм

преди 1 месец

Каквито и връзки да има Русия с Израел, тя играе срещу нея в момента. Това е причината за поддръжката на Иран, която определено не играе срещу Русия. Без техните глупави дронове ще си минат. Не само ПВО, но и няколко ядрени бойни глави трябва да предостави на Иран, за да има поне малък баланс в този регион. Не може един да мародерства и да прави каквото си иска, защото знаят, че е способен на всичко и се страхуват от него.

241

Зозо

преди 1 месец

Пхахахааа, Психото няма ПВО за Блатная, та ще дава на Иран?!? Смях в залата.

240

Нека им дадат

преди 1 месец

Системите за ПВО са отбранително оръжие. Щом Израел започна да обстрелва с ракети дори Техеран, Русия има всички основания да достави на Иран системи за ПВО.

239

Анонимен

преди 1 месец

Ислячска република русия помага на братята си

238

Анонимен

преди 1 месец

Българите са по традиция слабо образовани. По тая причина те не могат да си дадат ясна сметка кой какъв е и какво е. Иран е една хубава страна. А иранците са най-гостоприемните хора в света, потвърдено от хора от цял свят. Религията Ислям е най-близката до християнството. В Корана една глава е в почит на Дева Мария. Исус им е пророк който уважават. Това че сте научени да мразите мюсюлмани идва от там, че евреите ви водят за носа и ви учат така. В същото време в Израел всички мразят християните.

237

Анонимен

преди 1 месец

До Инфлация=Грабеж Ако искаш да дадем на Жан Виденов да печата парите, а?

236

Анонимен

преди 1 месец

Безпристрастен сеирджия съм в тоя конфликт. И едните и другите са ми чужди. Ама това което виждам е, че Израел правят Иран смешни и жалки. По всяко време трепят който си искат от ръководството им и ония не знаят откъде им е дошло. Не вярвам тенденцията да се промени.

235

Нищо чудно!

преди 1 месец

Българските комунисти винаги са били на страната на ислямските терористи, иначе твърдят, че са евро-атлантици и демократи...

234

Анонимен

преди 1 месец

Иран не разбра ли че руската ПВО не върши никаква работа?

233

До 251

преди 1 месец

Ти си функционално неграмотен болен комунистически мозък, а не православен християнин и българин. В едно изречение казваш да се абстрахираме от религията на Иран, ама да видим религията на Израел. Къде, според теб, е роден Христос, в коя земя, какви са родителите и апостолите му, и кой кого нападна първо с 300 ракети? Въобще знаеш ли какво е бил Иран преди да дойдат джихадистите на власт? Не ти ли стигат 500 години ислямско робство, че ги защитаваш, а?

232

Анонимен

преди 1 месец

Шойгу изяде боя от Украйна, сега отиде да дава акъл на Иран как да яде боя от Израел и САЩ.

231

Анонимен

преди 1 месец

Иран се готви да яде боя. А руските системи за ПВО не вършат никаква работа. Това са пари хвърлени на вятъра.

230

Зозо

преди 1 месец

На практика всички болни пyтинисти са ислямисти и обратно :))))))))))))

229

Зозо

преди 1 месец

Да припомня: Кога САЩ ще запукат с 15 инчовите шамари keнeфa Иран???? Още първия ден ще наврат ракета y Гa30 на Аятолаха :)))))))))))))))))))))))))))))))))

228

Анонимен

преди 1 месец

На практика Иран направи невъзможното ,абстрахираите се от факта религии и евреите не са наша религия -смятат ни за гои =хора които трябва да ги обслужват.На тия хора им убиха президента и външния министър в атентат,после ги атакуваха в столицата им ,поредното показно убииство,сега ги предизвикват за да ги убият като нация .Аз като православен християнин не съм ок с това