56

Ангелина

преди 1 месец

Дано - индивидите на два крака ,да се превърнат поне в "хора" ,ако им е трудно да бъдат "човеци".Само добрите и градивни хора ще продължат напред....,с "вяра" или "без вяра".Патриархът е наистина духовен човек и да се обгради от себеподобни на него ,а на от преобладаващи "духовници" - напълно деградирали и изградени "по образ и подобие" на ДЯВОЛА,като преобладаваща част от техните мирияни ,които посещават храмовете ,без да знаят защо ,мислейки ,че се "пречистват" от ЗЛИНИТЕ,които вършат

55

Попа е Ченге

преди 1 месец

Вярата в ДС доведе България до крах

54

Анонимен

преди 1 месец

Само костовистите не се преобразяват.Все си остават турци с български говор.Ще го докажат като се обединят с ислямиста Доган .Вече запалиха България!

53

хахаххаха

преди 1 месец

какво нелепо и наивно очакване. така се е родил или е учил в русия за това?

52

IQ 3.14

преди 1 месец

кармазъ папаз говори за неверници,..по времето на жак дьо молей такива поприключваха

51

popa ot razgrad

преди 1 месец

тоя прилича на Осама Бин Ладен...

50

да

преди 1 месец

Колкото и да се опитват, "портите адови", към които принадлежат пребоядисаните в попове комунисти като този на снимката, няма да надделеят над истинската Христова църква, която се намира в душите на истинските вярващи. Вяра имаме, но в Бога, а не в лукавия. Никой от нас не е съвършен, но вие не търсите покаяние за греха си, а упорствате в него. Унищожихте българската църква и продължавате да я унищожавате.

49

еееее

преди 1 месец

Тоя само като го гледам виждам че КГБ говори а не господ

48

Анонимен

преди 1 месец

Трябва да победим сектата на Сциентологията на Ивелин Михайлов.

47

eee

преди 1 месец

До АнонименПървата божия заповед е: Аз съм Господ Бог, твой Бог, да нямаш други богове освен мене.

46

Анонимен

преди 1 месец

Остави ги лакеите на радев, те са ясни. Въпросът е КГБ какво общо има с православието???

45

Бай Иван

преди 1 месец

Психопатите от пплгдб+ искат да няма Православие, но тях няма да ги има преди това ;)

44

Анонимен

преди 1 месец

В заглавието, неговите думи Неверието НИ, т.е. и той не вярва :)

43

Матей 6:24

преди 1 месец

Под "Бог" разбирайте путин, защото това е "богът" на този от снимката. Думите му са всъщност пожелание за по-скорошното насилствено путинизиране на България. Ако някой иска да види в какво се изразява "преобразяването", да си погледне историята на "народния" съд. В случая думите му са заволириан призив към насилствена саморазправа с противниците на путин в България.

42

от Плевен

преди 1 месец

Обидно ми е, че като този псевдо Патриарх на нашата Църква е в близки отношение с патриарха на московия, с посланичката на московия лелка Ви элеонора мутрафанова, известната волгоградска мискинка и уличница. Какво падение за нишите души един подобен човек да представлява нашата Църква. Питам се, а какво направи този образ за хората които останаха без домове, без всякакъв подслон, те нямат и дрехи ..! Питам се, а как ще я караме с подобни личности като този образ? Как? В кое да вярваме?

41

Анонимен

преди 1 месец

Даже Апостол Петър, когат отвеждат Исус се отрича 3 пъти от него само за 12 часа като неблагодарен предател, че тия ли брадати извретеняци с лимузините и ролексите ще говорят за вяра? Апостол Тома даже до толкова не вярва, че бърка с пръст в раните на Исус.. А брадитият дърводелец не гонеше ли търговците от храма? Май БПЦ АД и с касовите апарати е скарана?

40

Анонимен

преди 1 месец

Ако тръгнеш из Народа ,а не по баирите може и да приобщиш вярващи ! Да кръстиш поне 100 Деца Безплатно ,да венчаваш Християни Безплатно ,да опяваш безплатно , да отидеш при изгорелите къщи ,при болните,бедните онеправданите -това са Богоугодни дела данАиле !

39

Анонимен

преди 1 месец

А ти обясни ли на хората какво точно се е случило на Преображение? Повечето не знаят.

38

Анонимен

преди 1 месец

Дали светът ще стане по- добър - зависи само от Нас и Нашата Собствена Свободна Воля. Когато тя разбира колко правилниэса божиите заповеди и започне Доброволно да ги спазва - тогава светът ще стане по- добър.А сега Не се спазва дори Първата Божа заповед: Не убивай! Всеки мисли, че той е прав да убива ближния....?;

37

До 31

преди 1 месец

БОГ РАБОТИ ЧРЕЗ ХОРАТА. КОГАТО ТИ Е МНОГО ТЕЖКО, И СЕ ПОМОЛИШ ИСКРЕНО И ОТ СЪРЦЕ, В МНОГО ОТ СЛУЧАИТЕ, БОГ ПОМАГА ЧРЕЗ ДРУГИ ХОРА. ИНТУИТИВНО СЕ НАСОЧВАШ КЪМ ТЕЗИ, КОИТО МОГАТ ДА ТИ ПОМОГНАТ.