79

ФОЛК

преди 1 месец

ПЕВИЦИТЕ СИ КУПИХА ПО 2-3 ДИПЛОМИ,ЧЕ НЯМА ДА БЪДАТ ПРОЗДИ

78

То ясно

преди 1 месец

Като ги гледаш тези в парламента да не мислиш, че са с истинска диплома? А за тези по разни държавни службички ...... Мале, Мале.

77

само така

преди 1 месец

баш майстора началник

76

Анонимен

преди 1 месец

Кое е трагедията само не разбрах - че продават дипломи или че им взимат парите, без да им дадат диплома?! То тия, дето искат да купят, си го заслужават, защото, ако бяха учили, нямаше да са толкова неумни, че да се вържат!

75

Анонимен

преди 1 месец

Е, и?! Като имаме истински?!Какво и къде работим?!Кой работи по специалността си?!Само връзкарите в тая държава!!!Всеки се спасява поединично...

74

Анонимен

преди 1 месец

Радев, ИТН и ПП,ДБ, съсипаха държавата само за 3 години. Амин.

73

Механик

преди 1 месец

Аз почуквам отдолу шасито, сменям масло,основно вдигам раменене и най вече цъкам с уста. По лист карам и под 120к на година вече трудно падам.

72

Венци

преди 1 месец

Всички знаят,че бандата на Киртта о Кокорът с такава управляваха дуржавата лично Кокор стана фиаско финансов министър с такава и ви ибааа бойната слава на хартиеният лев завинаги като ви върна с 35г назад. Имане Хелифа глав.прокурор нищо не знае ?

71

АМИ КИРО ПЕТКОВ

преди 1 месец

КАКВА ДИПЛОМА ИМА > ВОДИЛ КОРЕСПОНДЕНЦИЯ С ИМЕЙЛИ С НЯКАКВА ФИРМА

70

Ббб

преди 1 месец

Супер. А за средно дават ли.. По евтино излиза, незнанията същите.

69

Анонимен

преди 1 месец

И моята диплома е купена.

68

Иван

преди 1 месец

Аз си купих за лекар. Сега бацам егата парата и си седя и си търкам мадурос като личен лекар. Предписвам сиропчета и като не съм сигурен праштам на спецялист.

67

Анонимен

преди 1 месец

С нивото на образованието у нас все едно има някакво значие дипломата! Който не е поискал, не е влязъл да учи, и който не е поискал, не е завършил! Приемат ги с отчайващо ниски балове и ги дундуркат с тройки по милост докато завършат, защото "парите следват студента"... То истинските дипломи са по-фалшиви от фалшивите!

66

до 58

преди 1 месец

До Анонимен.То е същото като хвърлените пари от балкона.

65

бай Най

преди 1 месец

Че те,повечето депутати са с такива дипломи.*** това го знае целия народ,и си е обществена тайна.То си е традиция от Живково време.Людмила Живкова и брат и Владко какво образование имаха,когато ходеха на изпит с офицер от ДС.Кой професор му държи да ги скъса,а?Това образование ли е питам?

64

Анонимен

преди 1 месец

Яви се и конкуренция , до сега само от ВУЗ-овете продаваха , ама сега им намаляха доходите от продажбите , поради конкуренция ... Ами пак са ВАШИ хората които ПРОДАВАТ , не са доволни от досегашното разпределение на ''печалбите'' , и са решили да се отделят !

63

Нова?

преди 1 месец

Не ме разсмивайте

62

Само в Бг--34г.

преди 1 месец

ФЪФ Бг вече и слепите имат книжки за шофьори , нормално е за Бг !

61

Анонимен

преди 1 месец

Баце си каЗА : TУKA E TAKA !

60

456

преди 1 месец

Да,със сигурност се продават и то не фалшиви.Лично аз знам една кметица от северозапада,която уреди дипломи за помощник възпитатели срещу 600лв.,преди 5г.,тази година пак,но тарифата не знам.Дипломите са от Търновския университет или филиала му във Враца.