33

Анонимен

преди 1 месец

Продължаваме напред! Хахахаха

32

до 31

преди 1 месец

Баща му е палестинец от Ливан. Ама не е много политкоректно да се казва.

31

Пепа

преди 1 месец

На Карлос майка му е българка, а баща му е сириец. Значи, като печели злато е българин, ако се провали моментално ще стане сириец или там от където е баща му. Нали.......

30

Анонимен

преди 1 месец

Е няма нищо де, не е за сефте!

29

до 28

преди 1 месец

Ами дотам ни докараха - да се радваме, че някой мел ез, натурализиран или със съмнителен български произход ни е донесъл медал, пък макар и само един, пък бил той и бронзов ... Падението е пълно !

28

Анонимен

преди 1 месец

Малка България по времето на Тодор Живков беше винаги в челната 6-ца по медали на Олимпиади. Спортове като бокс, борба и вдигане на тежести бяха традиционно български. А след това при прислужника на Тодор Живков нещата тръгнаха надолу. Той самят се правеше на футболист, но в нагласени мачове. И съдиите му слугуваха, както и цялата държава. Надявам се досещате, че имам предвид Банкянския крадлив и похотлив страхливец, който само се перчеше, а сега се е скрил в Зайчарника, пазен от снайперисти.

27

Анонимен

преди 1 месец

до 25 Ами това стана с бг спорта като ни остана да разчитаме за медали на *** и на натурализирани. При бай Тошо бяхме на 4-то 5-то място по медали на олимпиади в света.

26

Българин

преди 1 месец

Интересно! Украинците воюват ли, или спортуват? Участват в почти всички спортове....!!!

25

Питащ

преди 1 месец

Дами и господа занимаващи се и хранещи се със спорт, какво става с българският спорт? Къде отиде?

24

Анонимен

преди 1 месец

до 22 А бе Пинкооо, ти стана смешееееен като каза че майкa му е изрусена, а нея никъде в интернет пространството и в медиите като цяло не можеш да я видиш изрусена, защото не се е изрусявала, Пинко маааалоумен. Оттам ми стана ясно, че ти никога не си виждал майкa му на Насар.

23

до 21

преди 1 месец

Дилов и Нейков са чисти римляни. Врачански е джореврц.

22

до 17

преди 1 месец

Умньо, при жените цветът на косата хич, ама хич не е постоянна величина. Може да се променя всяка седмица и дори всеки ден. В твоето село не сте ли чували за Бои за коса?

21

Анонимен

преди 1 месец

до 20 И Любен Дилов е римлянин и Любо Нейков и Калин Врачански??? Ти си за Карлуково. Бееегом марш натам, че положението ти е сериозно.

20

до 19

преди 1 месец

Ами всичките, които си изброикдо един са роми. Начело с Мики Кънчев - дъртака с боядисаната коса.

19

Хаха

преди 1 месец

Не се е разминал с бронзовия медал,щото въобще не стига до двубой за бронз. Пълен провал с малки изключения са нашите досега.

18

Анонимен

преди 1 месец

до 17 Ей, смеееешник от Червен бряг са: Калин Врачански, Любен Дилов син, Ники Кънчев, Любо Нейков...само римляни имало там ли, смееешник?

17

Анонимен

преди 1 месец

до 16 Муахахахаха...майкa му била изрусена???? Откога на жените с кестенявас коса им казват че са изрусени, смеееешник? Маухаахахахаахахха...

16

до 14

преди 1 месец

Ти стъпвал ли си въобще в Червен бряг? Там освен ромове и ромки друго няма. Както и в Луковит..

15

до 14

преди 1 месец

Ами то не си ли виждал изрусени ромки бе? На тях това им е любимо.

14

Анонимен

преди 1 месец

до 13 Къде я видя майка му да е ромкa ве изтрещял? Ти виждал ли си майкa му Поля ве, смеееешник?