141

еделвайс

преди 1 седмица

Абсурдистан-фирма с 10 човека персонал ползваща 1 метален контейнер за битова смет плаща 34.000 на година , а бюрокрацията и хамалогията за производствената е неописуема .Не работеща система .

140

А още

преди 1 месец

Не сме приели еврото!!!!7 ПЪТИ ПО СКЪП,ЧЕ ГО ДИШАМЕ ОТ ИЗГОРЕЛИТЕ ТЕЦОВЕ,НА КОИТО И НА ТЯХ ПЛАЩАМЕ ЗА ПАРНО 7-8 ПЪТИ ПОВЕЧЕ!!! ВИХРУШКАТА НА ИЗПРАЗВАНЕ НА ДЖОБА НА БЕДНИЯ БЪЛГАРИН!

139

Анонимен

преди 1 месец

Дрън, дрън. Мафията се чуди как пак да направи рестарт. Нали спечели европеограма за разделно събиране.Къде изчезнаха контейнерите за разделно събиране. Зимата вятъра ги отвя. Наложете по високи данъци на производители ако използват пластмасови опаковки. 68 процента от изхвърляната смет са пластмасови опаковки.

138

Софиянка

преди 1 месец

Нека бъде всеки според генерирания ***. Е тогава ще се пълнят цветните контейнери. Дали ще ги изхвърлят с общия *** за да надписват и дават рушвети, както е от много години. Успех на новите дано успеят. Много съпротива има срещу тях, че искат да намалят личните печалби на старите управляващи.

137

Клошар

преди 1 месец

В казана на богатите е пълно с богатства.

136

Еврика!

преди 1 месец

Значи това, че живееш в голям и скъп имот не означавало, че произвеждаш много ***? А този живеещ в мизерен коптор произвежда повече? Въпрос на гледна точка .Ами ако този от големия и скъп имот има прислуга, живееща в имота, а тя се храни, къпе и потребява там?Ако има дървета, морава и т.н. за които трябват грижи и произвеждат ***? Дори ако в такъв имот не се консумира нищо а се внася храна от другаде то пак се произвежда ***, макар и не там.С две думи богатия не правел ***?Айде бе!

135

Подкрепям

преди 1 месец

Хубаво предложение на г-жата, но дали ще се случи?

134

Малко линч на

преди 1 месец

Политици и нещата ще се оправят

133

Анонимен

преди 1 месец

При капитализма няма демокрация. Законите в полза на народа се отменят от бизнеса, вкарват се закони в полза на бизнеса. Бизнесът се урежда и живее в комунизъм, а народът да се спасява в капитализма на бизнеса.

132

Анонимен

преди 1 месец

Избираме уж "народни представители". Те са партийни представители на картелите на бизнеса. Така е в САЩ. Донорите избират президенти и конгресмени. Народовластието не съществува при капитализма. Парите са по-силни от народовластието. Бизнесът плаща и поръчва законите на своите партийни представители.

131

Анонимен

преди 1 месец

Едно време имаше Екологични Стъклени Буркани и хартиени опаковки! Сега има Неекологични направени от пластмаса от Петрол шишета, буркани и пластмасови опаковки, дрехи. Всички пластмаси, дрехи направени от Петрол, като ги поставиш под земята с хиляди години нямат унищожаване. В момента става промяна. Идват нови Екологични технологиите на Конопа. Всички пластмаси, каросерии на леки коли и дрехи от Коноп поставени под земята за една година изчезват, така както е било преди 1944г.

130

Българин

преди 1 месец

Хайде генералите ни и техните поритимески лидери. Правете си правителствата. Ама, не можете. Дори и Тошкото им, този африканския му го върна мандата. Хайде юпитата. Тези на царя им, мадривският крадец. Плащайте си заемите. Дори и облигационните си ги плащаите. Аз си нямам заеми. Дори и облигации си нямам. А и, което е по-важно. Не ми трябват. Тези неща са за банкерите и банкерките. Да им честита поредната им предизборна кампания.

129

Анонимен

преди 1 месец

А тия червила за устни и най - различни мазила за лице и коса в коша заБоклук, кой може да ги неутрализира за да не унищожават природата?

128

Ефрейтор от УБО

преди 1 месец

Всички имаме сърца. И бедни, и богати. Всички пеем. Имаме повоз да се радваме. Проклети да са. Тези лошите. Ние със сърбетата не сме от тях. Хайде, г-н СРЕТАНЕ. Имаш даси му връщаш на мутрата ни от БАНКЯ. Той все си е пиян. Джори и партия си има, която е коалиция между бивши комунисти, настоящи куки и децата им. Да са ни живи и здрави, тези нашите си.

127

Анонимен

преди 1 месец

Аз съм съгласен да платя 16 пъти по-скъпо (еднократно) ако изхвърлят ***, заседнал в СОС от години и претендиращ да ни управлява и за напред

126

Хотел Парк

преди 1 месец

Тези неща с таксите за *** ги решават премиерката им от палатата на ***, какот и депутатите им от 50-то НС. Те, като си няматпари, българите и сърбитеси имаме. ХАЙДЕ СЪРБЕТА. Ами, вие сте дошли чак от ЯГОДИНА. Пак ще играм. Тази малката им ми е голяма приятелка.

125

Анонимен

преди 1 месец

Офце, и сто пъти ще ви вдигнат данъците от Смучи софия и останалите обратни. Така де, трябва да останат повече пари за гепене, под формата на "креатвни" проекти. Който е глупав да избира такива или да не ходи на изборите да гласува, сега ще пати...

124

Анонимен

преди 1 месец

Май не иде реч за "справедливо", а за по-високо плащане. Чудят се откъде да увеличат приходите. Ако беше справедливо, за сметка на такова повишение на едни, много повече от тях трябваше да им се намали в пъти... Просто повишени данъци.

123

Играджиите

преди 1 месец

Сърбите и сръбкините от ЯГОДИНО СА МИ ПРИЯТЕЛИ. Хохитах го най-малкото на български дали ще играят някъде. Каго тго питах на сръбски, то ми каза сърдито, че ще ИГРАТ. Ще играт ами, Но пък, все още не ги ни знаят ръчениците. Пак ще си почиваме с тях хотела им Парк в Бургас.

122

Анонимен

преди 1 месец

Има различни видове смет. Корите от диня смет ли са? Ако сме на село, не са, дават ги на животните за храна. Ако сме в града, са, и са обемни. Една батерийка е много, много по- сериозен замърсител от голям кашон, едно кенче вреди с наличните си по него лакове също токова, колкото ежедневните лакове и гримове на доста жени (и мъже), защото са силноотровни химикали. Вашите"мислители", "мислят" в обеми, а не във вреди.